19.Versuri din inima

938 70 15
                                    

„ Cum pot fi cu o alta femeie inafara de tine?
Nici macar nu-mi pot imagina cat de dureros ar fi
Chiar m-am gandit la un viitor cu tine, dar totul a fost gresit
Nu m-am gandit niciodata sa iubesc pe altcineva " - MBLAQ  

Vremea este una extrem de mohorata,remarc pe masura ce masina trupei se deplaseaza spre liceul nostru.Ga Eun scrie de zor pe carnetelul sau,niste posibile versuri pentru melodia noastra de debut ca sub-unit.Managerul a spus ca ar fi bine sa trecem pe la ore,ca sa nu avem probleme mai tarziu cu testele.Oricum azi o sa dau doua si dupa o sa merg in sala de dans,Ga Eun va ramane cu Jae Hyun ce a venit la ore special pentru ea.A primit multe oferte din partea unor reviste din Japonia si China in ultima perioada,pentru pictoriale ce s-ar potrivi extrem de bine cu el in rol principal.

"H,azi dupa ore mergem la agentie,sa discutam cu JYP."managerul ma priveste prin oglinda retrovizoare si eu imi ridic umerii.

"Ok..."ii raspund si imi apuc ghiozdanul bine,inainte sa deschid portiera din dreptul meu.

"Acum ce mai vrea?Nu ai vorbit la telefon cu el dupa ce te-ai intors?"isi aranjeaza parul inchis cu varful degetelor.Mi-a marturisit de dimineata ca isi vrea roscatul deschis inapoi,eventual cu un breton dragut.

"Ba da,am vorbit mai mult de zece minute si parea totul ok.Doar mi-a spus ce trebuie sa fac si sa pregatesc o coregrafie buna dupa ce o sa inregistram o melodie."ma incrunt si ea pare la fel de nedumerita de brusca informare din partea managerului.

Ca in mod obisnuit,toata lumea susoteste atunci cand ne facem simtita prezenta.Scorpiile din fata rad si deja nu le mai iau in seama,ramanand sa fiu atenta la cele doua teste care imi dau batai de cap.Am noroc ca am facut rost de un caiet inainte,reusind sa retin majoritatea lectiilor din care a fost dat.Cu putin noroc poate iau o nota buna,dar nu spun acelasi lucru si de Ga Eun ce se chinuie sa copieze de la tipul din fata,ce mai are putin si ridica foaia ca ea sa vada.Am impresia ca e fanul ei cu siguranta,lucru comic.

"Ai facut ceva la testul asta?"o intreb cand se suna de pauza,dupa ce predam foile.

"Nu ma intreba pe mine,eu doar am luat ce a scris tipul ala.Ar face bine sa fi scris corect,altfel o sa fiu eu in biroul lui JYP,nu tu."isi roade buza de jos,nervoasa.

"In locul tau as multumi ca am avut de unde sa copiez."ii raspund si se dezumfla.

"Daca as fi fost prezenta la ore,as fi facut ceva."imediat chicotesc si o impung cu umarul.

"Mincinoaso,niciodata nu ai invatat la teste nici cand erai mereu prezenta."

"Adevarat."rade si imi dau ochii peste cap.

"Jae Hyun,ramai tu cu Ga Eun,eu ma duc in sala de dans."il apuc de brat pe Jae Hyun si ii fac semn spre prietena mea,ce se incrunta imediat.

"Acum ca ai scapat de teste,tragi chiulul?"ma intreaba si zambesc strengar.

"Meseria pe primul loc acum."ii fac cu ochiul si ma indrept spre scari.

Cladirea unde se afla sala de dans este iar goala si ma bucur ca pot sa meditez in liniste pana la usa salii.Ma schimb in pantalonii scurti si maieul larg,prinzandu-mi parul intr-un coc,urmand sa dau drumul unui instrumental linistitor,pana ma gandesc ce coregrafie vreau sa o incerc.Sunt intoarsa cu spatele atunci cand usa salii se aude,iar instinctiv imi intorc privirea spre ea.

"Min Woo!"exclam atunci cand ii vad silueta inalta si un zambet mic isi face apritia pe chipul sau palid.

"Hei."rosteste si imediat ma indrept spre el,luandu-l in brate.Nu am vorbit din acea seara cu el,lucru ce m-a ingrijorat.Il simt foarte incordat cand bratele mele se infasoara in jurul taliei sale,iar el isi aseaza mainile pe umerii mei,indepartandu-ma usor.Il analizez precauta si el doar ma priveste cu o expresie pe care nu stiu cum sa o percep,poate doar obosita,desi pare mai mult trista.

TOMUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum