❤DIY-Ruj de buze cu Crayola ❤

241 12 4
                                    

☪ Buna dragii mei , astazi va voi explica cum puteti sa va faceti acasa propriul ruj in orice culoare vreti , fie ca e pentru Halloween , fie pentru o petrecere sau pentru simplul fapt ca doriti sa economititi bani .  Voi incepe prin a va explica cu pasi mici ce avetin de facut , sa incepem :

1.Primul pas:

Incepem prin a indeparta eticheta de pe creioane . Apoi taiem cu un cutit creionul de culoarea aleasa de voi in bucati mici , astfel ceara se va topii mai repede.

2. Al doilea pas :   

Cautati daca aveti prin casa un vas mic de sticla in care puneti creioanele si adaugati o lingura de ulei de cocos. Apoi fierbeti putina apa intr-o oala si puneti  vasul de sticla in oala astfel incat acesta sa aiba gura libera, in afara apei

3. Al treilea pas :

Folosesti un betisor sau o scobitoare pentru a amesteca creioanele cu uleiurile. 

4. Ultimul pas :

Dupa ce creioanele s-au topit puneti amestecul obtinut  intr-un recipient, apoi se lasa la frigider 15-20 de minute inainte de al aplica pe buze.

☪ Ei bine , din proprie experienta va spun ca mi-am dorit mereu un ruj turcuaz pentru Halloween dar in magazine nu gaseam , dupa ce am descoperit aceasta metoda , am inceput sa imi fac singura rujul de orice culoare doream singura acasa . Te invit si pe tine sa inerci , rujul din crayola este non-toxic si nici nu dauneaza . Sper ca v-a placut , nu uitati de vot si poate si comentarii . Deci , pe data viitore ╰☆╮.

Sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now