♀ Fond de ten #1❀

297 15 0
                                    

Iata cateva tipuri de fond de ten dupa care te poti ghida in alegerea corecta pentru tipul tau de ten . 

Crema colorantă este ideală pentru pielea tânără,fără probleme precum şi pentru pielea ridată. Este o combianţie între crema hidratantă şi puţin fond de ten. Are rolul de a hidrata şi hrăni pielea dar şi de a uniformiza culoarea tenului.

Fondul de ten cremă are o putere medie de acoperire şi se recomandă tenului sensibil şi uscat deoarece are proprietăţi de hidratare. Formula destul de uşoară nu încarcă excesiv tenul dar, reuşeşte în schimb să acopere destul de bine imperfecţiunile pielii.

Fondul de ten spumă poate fi folosit de toate tipurile de ten, are o textura foarte uşoară şi se absoarbe rapid in piele.

Fondul de ten compact cremos se recomandă în special tenului gras; datorită conţinutului ridicat de pudră conferă un aspect mat pielii.

Fondul de ten compact pudră se poate folosi atât ca fond de ten cât şi ca pudră; se recomandă tenului gras având efect matifiant.

Fondul de ten compact stick are o putere mare de acoperire, se recomandă tenurilor uscate, deshidratate sau normale. Se aplică cu un buretel uscat sau umezit ( atunci când este umezit puterea de acoperire este mult mai mare).

Fondul de ten camuflaj are cea mai mare putere de acoperire; acoperă perfect orice defect al pielii precum pete pigmentare, cicatrice, cuperoza, acnee si chiar tatuaje; se foloseşte de obicei în machiajele speciale: de scenă, foto sau machiajele de mireasă.

❀ Sper ca va placut , nu uitati va rog de vot si astept cu drag parerile si propunerile voastre .

Sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now