Burada...

37.1K 2.2K 226
                                    

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.İyi okumalar...

!!Güncellenen Duyuru!!!
Kitaba başlayan veya başlamış olan arkadaşlar. Ben begenmesem bile birinin yaptigi yemegi yedikten sonra "eline sağlik" diyen biriyim. Bir bölümü 1000 kisi okuyup 100 kisi oy veriyorsa bu haksizliktir. Buraya son yayimladigim bölümden geliyorum ve 10 da 1'i oy vermis. Oy ile destegini gostermeyip üstune bolum istemek saygisizliktir. Bu cümlelerim okuyup begendigi halde oy vermeyen,unutan ve yeni bölum isteyenler icindir.
!!!

YAZAR

"Avcı ölmüş!"

"Nasıl?Nereden duydun?"

"Gardiyanlar cenazesi hakkında konuşuyordu.En son görevinde yaralanmış ve komadan çıkamamış!"

"Öldüğünü sanmıyorum dostum!"

"Eminim!Ölmüş diyorum!"

Orta yaşlı adam bir kulağı ile nefes almadan dinlediği konuşmanın başından sonuna kadar tereddüt içindeydi.Sağ elini yavaşça çenesindeki sakallarda gezdirip gözlerini kıstı.Bir tarafı avucuna çivi batırılan ve tek kası oynamayan güzel kadının kolay kolay ölmeyeceğini söylerken diğer tarafı koluna yapılan iğnenin işini başarıyla tamamladığını söylüyordu.

****

4 AY SONRA-------1 ARALIK--------

Genç adam sabah erkenden kalkmış ve dört aydır yaptığı gibi soluğunu yan odada almıştı.Bir süre uyuyan güzel meleğin yüzünü izlemiş sonrada gülümseyip hiç değişmeyen programını anlatmıştı.Cevap beklemiş ama yine sessiz kalan genç kadına zıt makinelerden gelen sesle fazla olduğunu düşündüğü cezasını çaresizce kabul etmişti.

Sonra ağır hareketlerle ayağa kalkmış ve dolgun dudakların eşsizliğini kaybetmemesi için kremini yavaşça parmağı ile sürmüştü.Gerçi ona göre kadın hiç bir zaman güzelliğini kaybetmezdi.Çatlamış dudakları veya başka ona ait hiç bir şey çirkin değildi.Tersine...genç adama göre kadın bu dünyadaki tek mükemmel varlıktı.Sivri dili ve huysuz tavırlarını bile seviyordu.Çünkü davranışları da kadına aitti.Adamda kadına ait her şeyde mest oluyordu.Bu kadar basitti.

Arkadaşı olan kızılın dediği gibi spreyide beyaz geceliğin açık bıraktığı kısımlara sıkıp bezle yumuşak şekilde ovunca sıra uzun saçlarına gelmiş ve onlarıda geçen akşam yaptığı örgüyü bozarak tekrardan toplamıştı.

Tüm yaptıklarını elinden geldiğince uzatmaya çalışmıştı.Ama yine de sadece 2 saat geçmişti.Son bir kez genç kadının alnına kondurduğu öpücükle 'geri döneceğim'diye fısıldamış ve odadan dışarı çıkmıştı.

Öncekine oranla zayıf ama hala kaslı olan bedeninin sıvı ihtiyacını karşılamış canı pek istemesede yemesi gerektiğinin bilincinde olarak kahvaltı niyetiyle bir dilim ekmek ve birkaç zeytinle peyniri midesine indirdi.İştahı yoktu.Uzun süredir....

Hava iyiden iyiye soğuduğu için gri eşofman altı ve siyah kazağının üzerine montunu giymiş,ellerine deri eldivenlerini geçirmiş ve yün şapkasını takarak dışarı çıkmıştı.Kar durmuştu ama yağacağına emindi.Giydikleride üşümesine engel değildi.Her nefes alıp verişinde burnundan veya ağzından çıkan dumana kısa bir bakış atıp bodrum kısmına yöneldi.Acele etme isteği ile dolmuştu.Karanlıktan çıkardığı kalın odunları kollarına alıp iki katlı kulübenin diğer yanındaki garaja yöneldi.Büyük siyah jipin boş tarafında odunları kırmaya başladığı sırada buna iyice alıştığını düşündü.Türkiye'ye alışmıştı.Yemeklerine alışmıştı-çok yemesede-.Hatta meleğinin annesinin ona ördüğü şu saçma bereye bile alışmıştı-siyah olsada tepesinde pomponu vardı-.

TEHLİKELİ GÜZEL(tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin