Del 8

87 4 1
                                    

Jeg våknet av et svakt 'bank' på døren. Jeg åpnet øynene sakte og gned håndbaken hardt i øynene. Niall kom inn med et lyst brunt brett lagd av tre. På brettet lå der to glass med appelsinjuice, tallerken med lapper og en skål med syltetøy. - Good morning honey, sa han og smilte bredt. Et smil klistret seg på leppene mine. Det minner meg om da jeg var liten og fikk frokost på senga på bursdagen min. Niall satte brettet på fotenden i senga og satte seg i senga og begynte å spise på lappene. Jeg grabbet en lappe selv. 

- Mhm, These was so good! sa jeg og slukte i meg resten. - Like me? spurte han og smilte tullete. Jeg lo og dultet albuen i siden på han. Vi spiste og snakket gjennom hele frokosten.

Jeg tok meg en rask og varm dusj før jeg gikk inn på soverommet med et håndkle tullet rundt kroppen. Jeg tok på meg undertøy, en grå posete joggebukse og en svart stram hettegenser. Jeg gikk ned og satte meg i den svarte skinnsofaen. Jeg  satte på 'I didn't know I was pregnant.' Tenk at det går an å bli gravid uten at du vet det. Det er litt rart.

- I'm going to the studio with the guys, sa Niall og gikk bort til meg

- Ok, when are you coming home?  

- Around 4 or 5 pm, sa Niall og smilte. Niall bøyde seg fremover og skulle til å kysse meg på hodet før jeg nyste og stanget i pannen til Niall. Han lo så han falt i gulvet. Ansiktet mitt ble like hett som bålet på sankthans. Jeg tok hånden og gned den forsiktig over der jeg hadde vondt og lo av Niall. Han hadde en så søt latter! Den er bare så skjønn, men til å le av. 

- Bye, sa jeg og spilte fornærmet. 

- Bye, sa han da han reiste seg opp, vinket og gikk ut. Jeg sendte en melding til Emily.

 - Hi, Do you wanna come over?

*Pling*

- Hi ok :) But where do you live?

- 110 looxford street i et hvitt hus ;)

- Okey dokey, give me ten! 

Jeg tok hånden min på det blanke håndtaket. Hånden min gikk ned og jeg åpnet døren og der sto Emily. Den rødhårete jenta som jeg så inderlig er glad for er min venn. Hun har rødt blankt hår med litt krøller i enden og en fin lys hudtone og perfekt nappet øyenbryn med en litt mørk øyenskygge og rosa kirsebær Lip Gloss. 

- Hi, I have missed you! hvinte hun og ga meg en stor og myk klem.

- I've missed you too! lo jeg glad.  

- You looks so much better now! What have happened? sa hun og smilte lurt til meg. - Come and explain to me, sa hun før hun tok av seg skoene og løp mot stua og satte seg spent i sofaen med beina i kors og stirret nysgjerrig på meg.

- Okey, I think I have a crush on somebody, sa jeg glad. Hun tok hendene mine og hvinte. 

Vi snakket om gutter og mye annet med en kopp varm te.

Ytterdøren åpnet seg og jeg hørte rasling i nøkler. 

- Hello! ropte jeg. Emily så spent ut, spent for å se på gutten venninnen hennes har crush på.

- Hello ropte Niall sin lyse stemme. Han kom smilende inn i stua med hendene i lomma. Smilet mitt vokste seg stort og sommerfuglene fløy rundt i magen min. Niall hilste på Emily og satte seg ved siden av meg. Emily så 'starstrucked' ut. Jeg måtte bare le av det overraskende ansiktet.

Jeg så at Emily var begeistret over å få møte Niall. Hun har jo vært en større directioner enn meg. 

- I think I'm starting on dinner, do you wanna eat here? spurte Niall Emily. Hun nikket glad. Han gikk på kjøkkenet og begynte å lage mat.  

- Oohh! You to looks so perfect for each other! sa hun og dultet meg i skulderen. 

Hei! <3 Jeg har fått fikset det! Nå kommer det 2 deler :D Men kommer kanskje en til nå i kveld/natt. 11 dager til skole... Og verste av alt! Det er på bursdagen min :( Gjerne legg igjen en liten koselig kommentar <3 Kan noen lage et nytt cover til boken? Den som lager finest cover den får en dedikert del og blir brukt til cover ;) kontakt meg for mer info ;) 

You and IWhere stories live. Discover now