Del 1

204 7 9
                                    

Jeg går rundt i London med venninnene mine Amy og Emily. Vi har nettopp vært på shopping og var på vei til starbucks. Jeg bestilte en iced caffe mocha og satte meg ned ved et bord. Emily og Amy satte seg ned ovenfor meg og begynte å snakke om hvem som var den hotteste i One Direction.

- Alice? Alice to the world.

- Huh, what? sa jeg og så bort på Emily

- Who do you like best in One direction? spurte Amy oppgitt.

- I don't know, Niall or Harry I guess.

- But I think I have to go home, daddy said I have to be home until 6 o'clock.

- Bye, sa jeg og vinket til dem før jeg gikk mot døren.

Jeg var på vei ut døra da jeg krasjer i en blond fyr.

-Oh, I'm sorry, sa jeg fort og gikk.

Jeg løp hjem og tok av meg ytterklærne og gikk opp på rommet. Jeg ryddet litt på rommet. Jeg hørte tunge skritt i gangen. Hjertet mitt begynte å hamre vilt i brystet, jeg kjente svetteperlene renne ned i ansiktet. Hendene mine ble klamme. Døra smalt i veggen.

- Så du er endelig hjemme. Du får gå å lage middag nå. Jeg er sulten, gryntet han misfornøyd.

- Og du får bare være snill! Jeg er ikke i noe godt humør i dag, sa han og snudde seg og gikk ned.

Jeg ryddet av etter middagen og gikk opp på rommet mitt og ryddet resten. Jeg la på plass klærne, da pappa buste inn på rommet. Han luktet alkohol lange veien. Han tok frem pekefingeren som viste at jeg skulle følge etter ham. Jeg fulgte redd etter ham. Kroppen min skalv som et jordskjelv i Haiti. Vi gikk inn på rommet og han begynte å kle av seg.

Jeg sto å presset meg inntil veggen. Redselen kom snikende innpå. Jeg ville gråte, men kunne ikke foran HAN. Jeg ville langt bort, bort fra han.

-Kom, Alice.

-Nei , mumlet jeg.

-Kom nå, ropte han. Han tok et hardt grep om armen min og slengte meg ned i sengen hans. Han tok av meg klærne og bandt meg fast til den brune, gamle dobbeltsengen. Han kysset meg nedover kroppen ømt. Jeg fikk små rykninger der han berørte meg. Jeg prøvde å krype meg, men da fikk jeg bare kjeft og ble slått med knyttneven i magen og dro i håret. Det var bare en tanke som syklet inne i hodet mitt når han holdt på sånn som dette.

- Min egen far voldtok meg!

Far har holdt på sånn i 13 år med meg. Jeg har prøvd å gå til barnevernet, men han fikk det til å se ut som om ingenting var galt, dagen før fikk han meg til å rydde og vaske hele huset så det ikke luktet alkohol! Da barnevernet var gått slo han meg i magen, lugget meg og gjorde mye annet grusomt. Jeg klarte ikke å gå på skolen på 3 hele dager. Og etter det har jeg aldri turt.

Jeg gikk fort ut av rommet og tok med meg klærne og gikk i dusjen. Jeg skrubbet over hele kroppen til den ble rød. Tårene rant og rant. Jeg følte meg så skitten, uansett hvor mye jeg skrubbet følte jeg meg ikke bedre. Jeg tok på meg undertøyet, en grå joggebukse og en svart hettegenser med en glidelås farget som gull. Jeg går ut og ned til parken.

------------------------------------------------------------

Hei jeg vet denne historien er dårlig! jeg skrev den for en god stund tilbake. Tror rundt 1 år eller no. Men jeg hadde over 1K så jeg tenkte kan jeg ikke heller redigere den og gjøre den bedre. Så det er det jeg holder på med... Kommenter "svarte banan" om dere leser dette. takk for at dere leser historien <3 men jo mer dere trykker på stjerna og kommenterer jo fortere komme det deler ut ;)


You and IWhere stories live. Discover now