Del 3

122 4 2
                                    

- I think I have to go home in the shower, sa jeg. Jeg hadde jo egentlig ikke lyst til å gå hjem. Egentlig ville jeg vært her og fortsette å snakke med Niall.

-Ok, but can we meet later today? spurte han. Hjertet mitt gjorde et lite hopp.

-Yes, svarte jeg så rolig som jeg klarte. På utsiden var jeg like rolig som havet, men i kroppen min løp elefantene rundt som noen galninger.

Jeg gikk opp på rommet og tok med meg undertøy, en svart singlet der det står Awesome og en hvit high waist denim bukse. Det varme vannet sildret nedover kroppen min i en rolig bevegelse. Jeg hoppet ut av dusjen og tørket meg. Jeg tok på meg de utvalgte klærne og børstet mitt sjokoladebrune hår og satt det opp i en ballerina dott på toppen av hodet.

Jeg puttet ingrediensene i blenderen og satte den på.

1/2 håndfull bringebær

1/2 håndfull jordbær

1/2 håndfull blåbær

1/2 håndfull bjørnebær

1 dl eplejuice

2 isbiter

Jeg gikk opp med smoothien og satte meg ned i senga med pc-en på fanget.

*knock knock*

The Irish Dude <3

- Hi ❤ meet at Chinese resturant 1pm?

- Hi ❤ okay I'll meet u there 1:00am.

Jeg skal ut å spise med Niall Horan! Lykkerusen spredte seg rundt i kroppen. Jeg danset og sang til Milky Chances "Stolen dance."

- And I want you

we can bring it on the floor

we've never danced like this before

But we don't talk about it

Dancin on doin the boogie all night long

Stoned in paradise

shouldn't talk about it

Jeg tok på meg en brun øyenskygge, litt maskara, en rosa lipgloss og Beyonce parfyme. Jeg gikk ned og tok på meg hvite lave converse og en svart skinnjakke. Jeg begynte å gå ned mot den kinesiske resturangen.

Vi spiste og lo. Niall hadde på seg en hvit t-skjorte med en svart jakke utenpå og svart denim bukse og solbriller på hans blonde hår. Han så så søt ut der han forklarte om en historie der han falt på scenen fordi Liam hadde dratt ned buksa hans. Vi lo så så det sang i magen vår. 

- So, do you want to come home with me? spurte han og klødde seg bak i hodet. Han var så sexy der han så usikkert på meg og klødde seg i hodet. Hjertet mitt galopperte vilt inne i brystet mitt. 

- Yeah sure! smilte jeg beroliget til han. 

*KNOCK KNOCK*

Jeg tok mobilen og leste den mens jeg hadde den i fanget.

Pappa:

- KOM HJEM NÅ JEG TRENGER DEG!!

Jeg ble usikker på hva jeg skulle gjøre. Om jeg skulle hjem eller være med Niall. Jeg visste hva pappa ville med meg. Jeg visste hva pappa ville. Men jeg visste hva det ville innebære å ikke gjøre som han sa. Jeg var helt fortvilet. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde ikke fortalt NOEN i hele verden hva han holdt på med og jeg var 16 år. Men jeg turte ikke. Han begynte med det helt siden mamma døde. Da jeg var 6. Jeg var fortvilet jeg var bare 16 år og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Eller jeg turte ikke. Tårene bygget seg i øynene og jeg måtte bare komme meg vekk før de kom.

- I*m sorry, I just have to go to the toilet, unnskyldte jeg meg så godt jeg klarte. Jeg løp mot toalettet og låste meg inn på doen og gråt av fortvilelse. 

You and IWhere stories live. Discover now