3

53 2 0
                                    

(Hej, tänkte göra ett till kapitel idag eftersom jag inte har något att göra, dålig bild eftersom The 1D boys tar inte ofta foton med varandra. Och Harrys ögon blev konstiga)

Vid middagen hemma i studenthemmet var lite akaward eftersom jag och Luke inte pratar, varför vet jag inte. Jag har försökt att prata med honom men han bara skakar på huvudet och går iväg.
Jag tål inte när han gör så, liksom han är ljuset i mitt mörker. Jag behöver honom, även om vi inte är tillsammans så älskar jag honom.

Allt började i cafeterian när vi såg den mystiske mörkhårige killen?. Kan Luke vara svartsjuk? Så många frågor..

Jag hörde hur någon reste sig, jag reste mig och såg Luke gå iväg med huvudet nere, jag reste mig upp fort och följde efter honom men han såg mig inte och stängde in sig på sitt och Louis rum.
Jag knackade försiktig "ja?", jag öppnade dörren och såg att Luke låg i sängen han vände sig om och kollade på mig och såg nästan rädd ut "vad är det?" Frågade jag med en lugn röst och jag närmare och satte mig på sängkanten "vad menar du?" Jag tittade på honom och strök hans kind med min tumme "du vet vad jag menar, du har undvikit mig hela dagen" han tittade ner och tog ett djupt andetag och tittade in i mina ögon Luke's ögon är så vackra, havsblåa som man drunknar varje gång man ser dem. " du vet den där killen i cafeterian, han är en trollkarl precis som jag, han visade mig våran framtid, och jag såg dig med honom för du lämnade mig för att vara med honom, Och jag vet att vi inte är tillsammans eller något sådant än. men jag vill bara att du ska veta att jag tycker om dig jätte mycket" rabblade han på men mer han hann inte säga innan jag pressade mina läppar mot honom's.

Vi drog oss tillbaka och kollade på varandra andfådda, fick typ ingen luft men det var det värt. Luke kollade bakom min axel så jag vände mig om och såg alla grabbarna stod där med småflin och reste mig upp och började jaga dom "DET FINNS NÅGOT SOM KALLAS PRIVATLIV, HÖRT TALAS OM DET?" Ropade jag men jag vet att de aldrig skulle ta mig på allvar så istället lätt jag de ha sitt roliga.

Efter flera timmar att ha blivit kallad mr.hemmings eller att Luke blivit kallad mr.irwin så var det äntligen över och klockan var ungefär 20:00 på kvällen så vi bestämde att kolla på en film och mysa ner oss i soffan, ett perfekt slut på en perfekt dag.

Jag vaknade upp av att någon petade på mig, jag tittade upp långsamt och såg Harry framför mig och ingen annan i soffan antar att de har lagt sig.
"har du lust att snacka?" Frågade han
"Visst" svarade jag och gnuggade mig i ögonen och sträckte på mig och sedan gjorde plast för honom bredvid mig, han satte sig och titta på mig "såå.. Vad händer mellan dig och Luke"
"Vet inte, men jag vet att jag gillar honom och vill försöka ut honom en dejt"
Harry nickade och sedan klappade mig på knät och reste sig för att gå upp och lägga sig, jag kom inte så långt efter.

Efter jag hade borstat tänderna och gick i till mitt och Harrys rum så såg jag att han och Louis låg i samma säng och myste. Jag vände mig om och började gå mot luke's och Louis rum och la mig bredvid Luke (Alla rummen har dubbel sängar)  och la min arm runt honom och mitt huvud vid hans nacke.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 04, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The darkWhere stories live. Discover now