(Lite creepy bild x3)

Jag vaknade upp av något ljud som kom nere från, jag reste mig upp och tog på mig ett par pyjamasbyxor och gick ner för trappan, killarna har sett mig utan tröja förut vi alla har typ varandra nakna, speciellt så ser man Harry springa om kring i bara kalsonger.
När jag kom in i köket så såg jag Louis och Calum göra frukost, vi har vissa dagar när vi gör frukost åt varandra och idag var det deras tur, och ja vi vampyrer kan äta vanlig mat också.

Jag sprang upp för trappan igen och hämtade min mobil och kollade klockan '06:03'.
Lika bra att väcka de andra så dom kan fixa i ordning sig till skolan.
Jag skakade till Harry så han började röra sig "sluta" sa han med sin låga och mörka morgonröst, "men du måste upp nu, annars kommer du inte hinna äta och fixa i ordning dig" och med det sagt så satte han sig upp och började gå mot garderoben.
Jag gick vidare till Luke och Louis rum men eftersom Louis är uppe så behöver jag bara väcka Luke.
När jag kom in i deras rum så låg Luke i sin säng och såg så lugn ut. Han är så söt när han sover, jag gick försiktigt fram och strök över över koden och sa med en lugn röst "dags att vakna", han öppnade ögonen försiktigt och gnuggade sig i ögonen och kollade på mig "godmorgon" sa han och reste sig och gick mot toaletten.
Efter det så gick jag in till Michael och väckte honom på samma sätt som jag väckte Harry och bad honom att väcka Niall efter han har tagit på sig.

Efter Luke var klar på toaletten så gick jag in och började fixa i ordning mitt hår, förr så brukade jag alltid platta mitt hår, men nu låter jag det bara vara vågigt istället för de andra säger att jag ser mer stiligare och äldre ut. Plus så går det mycket fortare.
Jag gick ner till de andra och satte mig vi bordet, idag blev det bacon med egg och rostat bröd det äter vi typ alltid. (Vampyrer kan äta, fast de föredrar blod, och de måste ha blod i mellan åt också såklart) Efter vi hade ätit klart så tog vi på oss ytterkläder oh skor och begav oss ut.

Vi från alltid ta 2 bilar till skolan för att vi inte får plats, men vi funderar på att köpa en större bil med 9 platser så blir det än över ifall om liksom.
När vi kom fram så var det ingen ute på gården, fast det är rätt självklart eftersom det är vinter, vi gick in i den stora dörren och gick varsina håll eftersom våra skåp är i bokstavsordning i efternamn, så jag, Luke, Calum och Niall har bredvid varandra efter som de har H och jag har I, Louis och Harry har ett skåp i mellan deras efter som Louis har T och Harry S men den som har skåpet mellan de är den populäraste tjejen i skolan och hon försöker alltid flörta med Harry, vilket Louis inte tycker om.
Om jag var hon så skulle jag nog sluta, men hon vet inte vad hon har å göra med. Louis är ju en hybrid och inte bara det utan han är den sista hybriden mellan vampyr och varulv.

Efter jag hade tagit fram mina saker som jag ska ha på lektionen så gick jag mot cafeterian där vi alla träffas varje morgon efter vi har hämtat våra saker, vi satte oss runt vårar bord och jag köpte en kaffe så jag skulle hålla mig vaken, även om jag la mig tidigt så är jag fortfarande trött. (Och ja, vampyrer kan sova men de sover inte lika bra som andra)   Jag lutade mig mot Michael och jag kände hur någon stirrade på mig, jag vände mig om och såg en mörkhårig kille med bruna ögon och just för en sekund så var hans ögon lysande nästan i en mörkblå ögon färg.
Jag vände på huvudet igen och Luke kollade undrande på mig, jag ryckte bara på axlarna och han kollade över min axel och såg den mystiske killen och jag såg direkt in i Lukes ögon och såg en skymt av avund.

Dagen just långsamt förbi och Luke hade inte pratat med mig på hela dagen, vad har tagit åt honom?
Han brukar alltid prata med mig eller iallafall kolla på mig, han har undvikit mig. Och jag vet inte varför, men jag har mina misstankar.

The darkDär berättelser lever. Upptäck nu