6

2.6K 166 2
                                    

PERSPECTIVA CRISTAL.

Intru in clasa fara sa imi pese ca toata lumea se holba la Damon si la mine pentru ca aveam ceva mai bun de facut si acel lucru era gala la care va trebui sa merg.Uram sa merg la gale de caritate dar o faceam de dragul mamei pentru ca asa o faceam fericita.Diseara este a 18 gala de caritate a fundatiei pe care o deține.Uram sa stiu ca multi oameni aveau probleme si vroiam sa ii ajut dar uram persoanele acele false care vin si arunca cu bani doar pentru a avea o mai mare publicitate.Tata la fel ca si mine si Michael nu ii suportam pe acesti oameni si tata era să omoare vro doi tipi acun vro sapte ani doar pentru ca ii faceau mamei complimente.Orele au trecut destul de repede m-ai ales ca nici nu prea mi-a stat gândul la ele si pentru ca am facut in asa fel incat sa il ignor pe Damon tot timpul.Merg spre masina cand o tipa blonda cu forme frumoase ,bronzata si inalta se opreste langa Damon.

-Hei papusel suna-ma ,zice curva pardon tipa blonda apoi ii da un biletel si il saruta pe obraz dupa disparand

Damon isi baga biletul in buzunar apoi se urca in masina.Nu inteleg cum lumea il gaseste atragator cand el nu zambeste niciodata desii are dreptate este frumos dar este asa de rece.Intru in masina incercand sa nu comentez ceva cand telefonul incepe sa imi sune.

"Se pare ca printesa are concurenta =)) .Ei bine ce vei face cu ea?Va putrezi in iad sau ala e locul tău .

Ma uit la mesaj si nu inteleg cine este acea persoana care imi tot trimite mesaje.Uram sa fiu amenințata si niciodata nu am facut rau nimanui chiar daca tata este cine este.

-Esti bine?zice Damon si dupa expresi lui prea putin ii pasa.

-Mda sunt bine.Dune acasa odata,zic eu rece desi nu cred ca mea prea iesit.

-Sa stii ca sunt aici sa iti pazesc fundul sclifosit nu sa iti suport si arfele de virgină nebuna,zice el si eu ma uit cu gura căscată la el pentru ca nu imi venea sa cred ceea ce tocmai a zis.

-De unde sti tu ca sunt virgina?murmur eu fiind sigura ca obraji mei sunt super rosii.

Se uita la mine si pentru prima data zambeste.Avea un zambet asa de frumos care mi-a facut stomacul sa o ia la vale.Era un barbat frumos si doamne cat de atrasa sunt de el.Dar probabil pentru el nu sunt decat o pustoaica rasfatata.Nu m-ai zice nimic asa ca pornim spre casa pentru a ne pregatii de gala.

PERSPECTIVA DAMON.

Sa o vad ca roseste din cauza mea m-a facut sa zambesc si pentru prima data dupa mult timp simt ca ea nu are nici o vina cu ce sa întâmplat chiar daca familia ei are.Nu stiu de ce simpla ei sfiala m-a facut sa fiu mandru ca langa mine se afla o asemenea femeie pe care la 25 de ani daca as fii cunoscuto intr-o cu totu alta conjuctura as fii mai mult decat fericit sa fie sotia mea.Opresc masina in fata vilei si imediat ea pleaca lasandu-ma singur .Cobor si merg in camera mea unde pe pat ma asteapta un costum iar pe el un bilet.

Stiu ca noaptea esti liber dar te rog fami favoarea de a o insoti pe Cristal la gala.Noi plecam mai devreme si ea o sa vina cu tine.Te rog Ella.

Vad biletul de la doamna Ella si nu stiu de ce dar am slabiciune pentru rugamintile ei.Oare pentru ca eu nu am crescut cu mama mea prin preajma pentru ca eu nu eram asa de important pentru ea.Ma pregatesc apoi merg sa o iau pe sfanta Cristal.Stateam in hol si asteptam sa coboare uitandu-ma la poze.Casa asta chiar arata a un camin fericit.Poze cu Michael cand era mic ,cu familia dar una singura mi-a atras atentia.Era o mica fetita cu parul saten imbracata intr-o rochita verde si in manuta avea un buchet de trandafiri rosii.Dar nu frumusetea fetii m-a facut sa zambesc ci zambetul acela cald si sincer care il avea pe fata.

-Prima mea zii de gradinita,aud o voce asa ca ma intorc si aproape era sa scap poza pe jos.

In fata mea era Cristal imbracata intr-o rochie alba mulata pe corp ,luna pana in pământ iar parul ei era prins intro coada de cal.Era machiata dar foarte simplu,nu impopotonata ca pitipoancele.Era suprba.

-Esti frumoasa,soptesc eu si pentru prima data mi-am lasat sentimentele sa ma controleze.

-Multumesc,zice ea rosiind.

O apuc de mana si o conduc pana la masina.Era mandru sa merg cu o asemenea frumusete la brat.Era ca o printesa din povestile pe care le citem cand eram mic din carti pe care le luam de la bibliotecă.Urcam in masina apoi pornesc spre locul unde se tinea gala .Drumul a fost scurt si linistit pentru ca amandoi am fost prinsi de gandurile noaste.Opresc masina in fata hotelului si doamne ce de paparazzi erau acolo.Cobor din masina si ii dau cheile mele unui tip sa o parcheze apoi o prind de mana pe micuta printesa de langa mine si pornim spre sala unde era balul.

PERSPECTIVA CRISTAL.

Ma simteam asa de bine la bratului lui si chiar daca stomacul meu facea flip-flapuri la atingerea lui eram mandra ca el e aici.Am inceput sa am sentimente pentru Damon si imi e frica ca voi ajunge sa ma indragostesc de el si asta ar fi rau pentru ca nu stiu nimic despre el.Intram in sala de bal si incep sa ma uit dupa familia mea,noroc cu tata care era foarte inalt.Mergem cu Damon langa ei cand aud o voce pe care o uram.

-Mai mai dar ce avem noi aici,zice Amara fiica unei asociate de a mamei.

Era imbracata intr-o rochie scurta si neagra,parul blond era prins intr-o coada de cal,cu botox in buze si cu o piele mult prea bronzata.

-Amara,zic eu scarbita de felul cum a putut sa vina imbracata.

-Cristal,dar cine este bunaciunea de la bratul tau si de ce nu ne prezinți,zice ea de parca brusc eram cele mai bune prietene.

-Damon ea este Amara o cunostiiinta,Amara este Damon ...,vreau sa continui eu cu garda mea de corp da vocea lui ma oprste.

-Logodnicul ei,zice el si eu ma uit socata spre el la fel si Amara.

-Te rog pe asta nu o cred nici daca as vedea vrun inel pe degetul ei,zice ea si incepe sa rada.

Vreau sa zic ceva dar imediat Damon ma trage in bratele lui puternice si ma saruta.Buzele lui s-au lipit de ale mele cu forta de parca viata pe pamant ar depinde de acet sarut.Am inceput sa ii raspund la sarut si aproape ma toapeam pe picioare.Cand am ramas fara aer ne-am despartit incet ducandu-mi mana la buzele lui si stergandu-l de rujul rosu.

-Mda pai logodna placuta,desii nu vad cum ai putea sa fi cu o fata asa stearsa cand defapt m-ai putea avea pe mine,zice ea.

-Ei bine prefer o stearsa decat o curva de plastic,zice Damon si eu ma uit la el socata cum ma prinde de mana si ma trage spre masa parintilor mei.

Mama si tata se uitau socati in timp ce Michael ,Markus matusa Amanda si unchiul Shane se uitau la noi amuzanti.Ma asez langa mana si Damon langa tata.

-Nu intreba,ii zic eu mamei care se uita la noi incercad sa ma intrebe ceva doar ca nu stia ce.

Always youTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang