11

2.1K 117 2
                                    

"Distruge sau vei fii distrus"

PERSPECTIVA DAMON.

Intru in depozitul unde trebuia sa ma intalnesc cu Mish si cand il vad ma bufneste rasul.Parul lui brunet era acum albastru si stiu sigur ca asta are de-a face cu noua lui cucerire.

- Ce dracu ti-ai facut la par,murmur eu

-Te rog asta e noua moda,zice el si eu doar dau din cap razand.

Intram in camera din spatele depozitului si ma uit la barbati care ne asteptau acolo.Domnul Calum state acolo si se uita la mine si ceva imi spunea ca stie ca micuta lui fetita a disparut.Ma asez pe scaunul din dreapta lui si sedinta a inceput.

-Dupa cum stiti fiica mea Cristal nu doreste sa imi ia locul in momentul cand eu ma voi retrage asa ca baiatul meu Michael imi va lua locul.Eu si sotia mea ne vom muta din tara in acel moment dar pana atunci avem alte probleme.Am primit mai multe bilete de amenintari care ne doresc raul intregului cartel asa ca bineinteles ca vom face afaceri in continuare dar cu discretie,zice el si imediat imi pierd interesul despre ce a zis in continuare.

Uram ceea ce ii facusem lui Cristal,poate ca nu trebuia sa o las acolo.Dupa ce sedinta se termina pornesc spre casa repede pentru ca afara era o mare furtuna si eu am lasat-o acolo legata de pom.Si pentru planurile care aveau sa urmeze trebuie sa dispar iar din viata ei.

PERSPECTIVA CRISTAL.

Simteam ceva cald si uscat care imi atingea pielea rece ca gheata.Imi deschid ochii si in fata mea apare pieptul lui Damon care sforaia usor.Ma uit mai bine si vad ca suntem intr-o camera care cred ca este camera lui dar nu inteleg de ce nu stam in pat ci in canapea.Ma misc usor in bratele lui sperand sa nu il trezesc pentru a nu ma pedepsi iar dar se pare ca nu sunt chiar asa de buna la asta pentru ca imediat ochii lui i-au intalnit pe ai mei.

-Imi pare rau,zic eu panicata de ceea ce ar putea urma.

-Nici sa nu te gandesti sa zici ca iti pare,orcum bine ca m-ai trezit pentru ca trebuie sa vorbim ,zice el serios.

-Sigur,murmur eu si el ma aseaza mai bine in bratele lui.

-In seara asta te voi duce inapoi acasa,zice el si eu ma uit uimita in ochii lui sperand ca nu glumeste.

-Sigur?murmur eu cu buzele uscate.

-Da ,asa ca haide,murmura el si eu dau din cap.

Ma trage pana la masina lui si imi face semn sa ma urc in ea asa ca il ascult pentru ca nu vreau sa il supar iar apoi sa nu ma mai duca acasa unde o sa fiu in siguranta.Drumul a fost destul de lung pentru ca aceasta cabana era chiar in mijlocul padurii si imediat cum am ajuns in fata blocului meu imi dau seama ca nu vreau sa plec de langa el.

-O sa te m-ai vad,soptesc eu si el se uta la mine cu ochii mari.

-Asta este un adio.Ti-am facut rau si ma urasc pentru asta.Te iubesc prea mult si pentru asta vreau sa fii fericita,zice el si imi mangaie fata.

Inlemnisem din cauza cuvintelor lui si tot ce puteam sa fac este sa deschid si sa inchid gura pentru ca acele cuvinte nu imi ieseau din gura.Se apleaca peste mine si deschide usa apoi ma saruta usor pe obraz si imi face semn sa ies din masina.Imi fortez corpul sa se miste si imediat ce ma dau jos masina luinpleaca lasandu-ma in parcare plangand.

-Te iubesc Damon,te iert iubitul meu,tip eu apoi ma tarasc pana in apartament .

Nu imi pasa cum aratam tot ceea ce stiam insa era ca o sa il iubesc toata viata mea si niciodata nu o sa mai iubesc iar daca viata este dreapta pe cum se spune atunci el se va intoarce la mine .Ma prabusesc pe podea si incep sa plang .In linistea apartamentului se auzeau doar scancetele mele.Nu stiu cat timp am stat acolo ,dar tot ce stiu este ca sa auzit o bataie in usa care ma facut sa ma ridic si sa imi indrept spre usa.In dreptul ei era un plic asa ca il iau si il deschid.

La fel cum ura distruge totul in jurul ei si dragostea inlantuieste inima.Jocul sentimentelor a inceput.Deci care e mai puternica,Dragostea sau Ura.

Ma uit la biletul din mana mea si ma gandesc ce trebuie sa fac pentru ca viata mea este importanta la fel ca si dragostea mea pentu Damon.Ma duc repede si fac un dus ma imbrac repede si pornesc spre cartel pentru ca de astazi cine vrea sa ma distruga va fi distrus.

"Hei stiu ca vroiati sa fie mai lung doar ca inca nu mi-am revenit cine stie ce.Deci daca vi se pare o prostie puteti sa imi spuneti va rog"

Always youWhere stories live. Discover now