5

2.7K 163 4
                                    

Uram ca am ajuns acasa si ca nu o sa ii m-ai simt mainile ei micute in jurul meu si la naiba daca nu vroiam sa o simt in fiecare seara asa.Poate ca e de la băutură dar pentru prima data dupa mult timp am o stare buna.Opresc motorul in fata vilei si imediat mai multi oameni de-ai sefului meu apar in fata noastra.Ma dau jos si o vad pe domnisoara Hall cum se da jos apoi isi da casca jos.Pe usa de la intrare iese un tip inalt si brunet urmat de o femeie blonda si un barbat brunet iar in spatele lor doamna Ella.

-Markus,tipa Cristal si sare in bratele tipului.

-Doamne ce mare te-ai facut amore,zice el si o sărută pe obraz.

Ceva inauntrul meu sa răscolit cand am vazut-o cand zambeste asa ca ma duc si o trag de langa tip pentru ca nu suport deloc sa o vad asa aproape de un alt mascul chiar daca nu pot sa o sufar.

-Ce dracu,zice tipul si o vad pe Cristal cum se uita la mine socata.

-Damon,sopteste ea si eu marai cand tipul vrea sa o traga de langa mine.

-Cine dracu esti nu imi pasa dar pana nu te perchezitinez sa vad daca esti curat nu o atingi,marai eu spre el.

-Matusa Ella?zice tipul spre doamna Ella.

-Damon este in regula Markus este baiatul fratelui meu Shane,zice ea si arata spre barbatul de langa ele.El sigur nu i-ar face rau pentru ca o iubeste mult.

Ma uit nervos spre tipul care se pare ca este verișorul ei si plec spre camera mea fara sa m-ai zic ceva.O auzeam pe Cristal cum tipa dupa mine dar nu am vrut sa ma ppreac asta doar pentru ca trebuie sa scriu un email cu progresele pe care le-am facut in asta doua zile.Ma arunc in pat si imi iau laptopul apoi incep sa scriu.Dupa ce termin inchid aplicatia pun laptopul la loc imi iau telefonul si il sun pe Mish sa vad ce a facut cu prietena nebuna a lui Cristal.

PERSPECTIVA CRISTAL.

Eram inca socata de ceea ce se întâmplase acum careva momente.Markus se uita fix la mine si doamne ce nu sufeream cand facea asta.

-Ai de gand sa zici odata ce ai de zis pentru ca nu imi place sa te holbezi asa la mine,murmur eu si el se uita la mine.

-Ce este între tine si ala?murmura el si vreau sa ii raspund dar tata cu unchiul Shane si Michael intra in camera

-Nimic,zic eu si plec spre camera mea sperand ca maine sa fiu m-ai bine.

Ma schimb in pijamale si imi pun alarma la telefon sa sune apoi vad ca am un mesaj

"Ai scapat si de data asta.In curand vei fii moarta".

Nu inteleg de ce primesc mesaje dastea dar prefer sa nu zic la nimeni m-ai ales ca daca afla tata nu o sa m-a mai lase la facultate si asta nu se poate.

PERSPECTIVA NARATOR.

Uram sa nu pot sa ma razbun doar pentru ca este prea pazita.La fel ca si ea cand a murit merita si curva asta sa moara.Ma uit inca odata la ei apoi ma duc la masina si pornesc spre cimitir unde se alfa mama mea.Merg spre locul unde oasele ei putrezesc cu un buchet de flori,florile ei preferate.

-Hei mama am venit in vizita ,ii zic eu mamei si vad o femeie cum se uita la mine de la mormântul alaturat.De astazi incepe răzbunarea si cand isi vor da seama va fii prea tarziu.

Las florile si plec spre sectie.Pionul a fost pus la locul lui iar jocul tocmai sa complicat.

Always youTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon