14

2.2K 113 5
                                    

PERSPECTIVA ANDREW

Intru in casa trantind usa in urma mea din cauza nervilor pe care mi ia facut curva si idiotul ala de care e indragostit si pe care il urasc cu toata fiinta mea doar pentru ca si-a facut aparitia in seara asta.Ma asez pe canapea si ma uit la telefon fix pentru ca trebuie sa imi dau seama ce pas trebuie sa fac sa ii tin despartiti pe cei doi.I-au telefonul in mana si incep sa scriu un mesaj pentru Cristal apoi il trimit si sper sa il vada si Damon si sa turbeze de furie m-ai ales ca mi-o datoreaza din cauza prietenului lui care m-a rupt cu bataia.

PERSPECTIVA DAMON.

Ma uitam la ea cum statea pe canapeaua din livingul casei mele si tot ce vroiam sa fac este sa o sarut dar si un pic imi venea sa o strang de gat.Aud telefonul ei sunand si la dracu daca e viermele ala cu care era in restaurant o sa il caut in groapa unde se ascunde si il rup cu bataia.

-De ce m-ai adus aici Damon,zice ea si doamne cat de dor mi-a fost de vocea ei.

-De ce Cristal,de ce nu mi-ai zis,tip eu la ea si imediat tresare ferindu-se parca de mine.

-Ce sa iti zic,sopteste ea.

Ma uit la ea si ii vad ochii aceia mari pe care i-am visat in fiecare seara cat am fost plecat de langa ea.Ma las pe vine in fata ei si o apuc usor de maini apoi i le sarut pe fiecare in parte.

-Spune-mi iubito seamana vrun pic cu mine,soptesc eu si o vad pe ea cu aproape izbucneste in plans cand aude cuvintele mele.

-Iti seamana leit,sopteste ea si ma trage de maini facandu-ma sa o iau in brate.E frumos ca un ingeras la fel ca tine si la fel de curajos.Mama mi-a zis ca nu a plans niciodata dupa mine.

O trag in bratele mele pe podea si tot ce pot sa fac este sa o sarut usor pe tampla si sa o strang in bratele mele pentru ca stiu ca tot ceea ce ea a patit rau este din vina mea in primul rand ai al doilea al celor care ameninta viata ei.Stiu ca nu sunt un adevarat barbat ca nu ii recunosc din start ca motivul principal pentru care m-am intors in viata lor este pentru ca tatal ei m-a chemat sa am grija de ea si de Travis pe care Mish mi-l tot arata in pozele pe care mi le-a trimis .Cand Calum mi-a zis ca tot primeste bilete de amenintare si ca nu de multe ori au incercat sa o omoare dar nu au reusit decat sa ii raneasca paznici inclusiv pe cel mai bun prieten al meu.Urasc sa stiu ca viata singurei fiinte caruia ii pasa de mine si care mi-a daruit un inger chiar daca eu am violato ca un nemernic fara inima ce sunt.Tot anul cat nu am fost langa ea m-am gandit cum sa o fac sa ma ierte si am cautat indicii despre cei care mi-au omorat sora .Razbunarea mea a luat sfarsit in momentul in care corpul acelui nenorocit a cazut la pamant secerat din cauza gloantelor pe care i le-am tras in cap.

-La ce te gandesti,sopteste ea si eu imi mut privirea spre chipul ei minunat.

-La nimic important ,soptesc eu pentru ca nu vreau sa ii zic adevarul  care sigur ar speriao

-Nu ma minti,sopteste ea si eu zambesc

-Bine ma gandeam ca te-as putea saruta pana n-ar mai ramane nimic din tine,zic eu si vad ca si ea era de acord cu mine pentru ca ochii ii sclipeau de dorinta.

-Pai cred ca mi-ar place asta,zice zambind .

Imi lipesc buzele de ale ei si incep sa ii le sarut flamand cand un sunet de mesaj ne intrerupe pasiunea.La dracu cu telefoanele astea.O trag mai bine in bratele mele dar se trage si se apleaca dupa geanta de unde isi ia telefonul si cand citeste mesajul se albeste la fata si baga imediat telefonul in geanta.

-Ce sa intamplat ,zic eu si imediat se uita in jos de parca nu ar vrea sa imi intalneasca privirea.

-Nimic ,sopteste ea si cum vad ca nu vrea sa imi zica ii iau telefonul din geanta .

Intru repede la mesaje si ma uit la ultimul pe care l-a primit si la dracu daca nu imi vine sa ma duc sa il bat pe viermele ala cu care era in restaurant.

-Mi-a placut intalnirea asta chiar daca a trebuit sa pleci asa de repede.Ce zici sa ne vedem maine si poate il aduci si pe micutul tau presupun.Te sarut Andrew.Ce inseamna asta Cristal,marai eu spre ea si o vad ca incepe sa tremurea si la dracu daca vroiam sa o sperii.

-Nu stiu.L-am cunoscut ieri in parc si Mish la batut si ca sa imi cer scuze am iesit cu el la cina ,te rog Damon crede-ma,sopteste ea si isi ridica privirea spre mine si doamne cat ma durea sa ii vad ochii in lacrimi.

-Nu plange printesa mea,soptesc eu si o strang mai tare in brate.

-Nu mai suport sa te pierd iar ,te rog ,murmura ea si stiam ca ea chiar are nevoie de mine la fel ca si mine .

Ii zambesc apoi o duc in baie si o las acolo apoi ma duc in dormitor ma schimb intr-o pereche de pantaloni de pijama si bustul gol si ma asez in pat.In seara asta tot ce vreau este sa o tin in brate si poate pentru prima data in acest an adorm si eu fara sa beau doua sticle de vodka inainte.Nu dupa mult  timp in fata mea apare Cristal doar intr-un tricou de-al meu si se aseaza langa mine in pat ,asa ca o trag repede in bratele mele si ii sarut parul apoi inchid ochii simtindu-i caldura si mireasma ei de care mi-a fost asa de dor.

PERSPECTIVA CRISTAL.

Nu stiu cat este ceasul doar stiu ca soarele a rasarit de mult si tot de atunci sunt si eu treaza si pot spune ca odihnita.Faptul ca am adormit iar in bratele lui Damon m-a face sa ma gandesc ca poate de data asta fericirea mea va fii definitiva.Ma uit la el atenta si vad ca nici el nu a fost mai bine decat mine.Langa ochii lui minunati avea cearcane care erau deja gri,fata lui era mai supla desii corpul lui era la fel de bine facut cum era mereu desi pielea lui era mai pala si isi pierduse acea stralucire pe care o avea.Zambesc la gandul ca Travis il va intalnii astazi dar gandul ca Andrew imi va baga bete in roate doar pentru ca am vrut sa fiu draguta cu el si sa imi cer scuze pentru bataia pe care Mish i-a dat-o degeaba a interpretat gresit totul.Ma ridic din pat si vreau sa ma duc spre baie dar aud soneria asa ca ma duc repede spre usa.Deschid usa si acolo se afla un pachet pe care scria numele meu.Il duc in living si il deschid iar ceea ce era inauntru ma facut sa ma infior toata si sa tip din toata puterea mea.

-Cristal ,aud vocea lui Damon din dormitor .

Ma uit la capul de bebelus plin de sange care era in cutie si tip iar pentru ca imi era asa de frica si tot odata scarba.Imi simt picioarele amortite si imediat ma preabusesc langa cutie incepand sa plang si sa tremur si mai rau.

-Cristal,aud vocea lui Damon si imediat ii simt bratele in jurul meu.

-Damon.Travis,a fost tot ce a putut sa spun in momentul ala pentru ca numai la el puteam sa ma gandesc.

-Shh iubito,Travis este bine ,zice el si acopera repede cutia in timp ce ma tinea in brate si ma legana ca sa ma linistesc.

Nu stiu cat timp am stat acolo langa cutia aia si la naiba cand inchideam ochii vedeam doar capul acela plin de sange .Il simt pe Damon cum se ridica de langa mine si ia cutia de acolo apoi vorbeste cu cineva la telefon si imediat ma ia in brate ma duce la masina si dupa ce urca si el porneste masina .

-Damon.Travis,murmur eu

-Shh iubit-o acum te duc la el,zice el si imi saruta mana.Nu o sa las pe nimeni sa ii faca rau si nici tie,murmura el si eu incep sa plang la gandul ca puiul nostru ar putea patii ceva.

***

Da stiu sunt o javra ca nu am mai postat de mult doar ca problemele se tin ca scaiu dupa mine si nu stiu de ce .Ei bine capitolul 15 este si el in curs de facere dar pana atunci va las cu 14 ca maine tot se incepe scoala.Astept pareri fie ele bune sau rele.:)


Always youWhere stories live. Discover now