21

886 39 4
                                    

"Mam ik ga naar Naomi want we gaan zwemmen met nog wat meiden" zeg ik als ik m'n tas heb ingepakt "ja is goed veel plezier" zegt ze en ik loop naar buiten. Ik start mijn auto en rij naar Naomi en Joël, ik zie de auto van Nicolaï ook staan en een zucht verlaat mijn mond. Toch stap ik uit en ik loop naar het huis.

"Sorry sorry sorry, ik wist het niet waarschijnlijk heb je het al gezien" zegt Naomi als ze de deur opendoet "geeft niet en ja ik heb het al gezien" zeg ik en ik loop achter Naomi aan naar binnen. Ik geef de jongens, behalve Nicolaï, een knuffel en de meiden krijgen ook een knuffel."hey Lindy" zegt Mikkel vrolijk "hey Mikkel" glimlach ik als ik het blonde koppie zie en ik geef hem ook een knuffel. "Zullen we gaan? Volgens mij zijn we compleet" zegt Joël en iedereen knikt. Ik loop naar mijn auto en dan komt Naomi naar me toegelopen "zouden Joël en ik bij jou komen? Of jij bij ons want iedereen gaat een beetje bij elkaar in de auto en dan is het ook wat gezelliger voor jou" "ja is prima, jullie mogen wel bij mij" zeg ik. Ze wenkt wat naar Joël en ik zie Davy en Amber bij Nicolaï instappen, Jasper en Joan stappen bij Viktor in en als Joël ook in de auto zit rij ik achter Viktor aan.

"Je hebt echt een hele leuke auto" zegt Joël "ah dankjewel, heb ik van m'n vader gehad" glimlach ik. Ik begin met m'n vingers op het stuur te tikken als 'when I was your man' op de radio komt.
Same bed but it feels just a little bit bigger now
Our song on the radio, but it don't sound the same
When our friends talk about you, all it does is just tear me down
Cause my heart brokes a little when I hear your name

That I should have bought you flowers, and held your hand
Should have gave you all my hours, when I had the chance

My pride, my ego, my needs and my selfish way
Cause the good strong women like you to walk out my life
Now I never, never get to clean the mess I made
And that hunts me everytime I close my eyes

Hmm, to young, to dumb to realize

Although it hurts, I'll be the first to say that I was wrong
Oohh, I know I'm probably much to late
To try and apologize for my mistakes
Ik zucht en zet de radio snel op een andere zender ook al is het liedje al bijna afgelopen. Het doet me teveel aan Nicolaï denken. In m'n ooghoeken zie ik Naomi naar Joël kijken maar ik doe net alsof ik niks doorheb en rij nog steeds achter Viktor aan.
Ik smelt als ik in je ogen kijk, jou geluk is zo belangrijk voor jou en mij
Weer zet ik de radio op een andere zender "sorry" zeg ik als ik Naomi weer naar Joël zie kijken. "Het geeft niet" zegt ze en ze legt een hand op m'n been. "Het komt goed" zegt ze en ik knik even.

Ik zoek een parkeerplek op en er is er alleen nog 1 vrij naast Nicolaï. Ik parkeer zo goed mogelijk in en stap dan uit, we pakken de spullen uit de kofferbak en lopen gezamenlijk naar binnen.

"Oké aangezien we het zwembad hebben afgehuurd is het wel wat duurder" zegt Naomi "geen probleem zeg maar hoeveel" zeg ik en ik pak m'n portemonnee er al bij. "Nee gekkie jij hoeft niks te betalen" zegt ze "Naoom ik ben er ook dus ik betaal ook gewoon. Ik kan het makkelijk betalen echt waar" zeg ik. Iedereen pakt een twintigje dus ik pak er ook één en geef het aan Naomi "eigenwijs" zegt ze en ze kijkt me met een glimlach aan "ik weet het" glimlach ik. "Jullie kunnen jullie daar omkleden" zegt de vrouw achter de balie en ze wijst naar wat kleedhokjes.

Ik doe m'n kleren uit en stop ze in m'n tas, mijn bikini had ik thuis al aangetrokken zodat ik dat hier niet meer hoefde te doen. Ik loop het kleedhokje uit en zie Mikkel en Nicolaï al staan wachten. Mijn ogen glijden even over Nicolaï zijn lichaam en het liefst zou ik nu gewoon naar hem toelopen en hem zoenen maar ik wil niet zo snel toegeven. Gelukkig komt Viktor nu ook het hokje uit en hij loopt naar Nicolaï. Hij geeft mij nog een glimlach en begint dan een gesprek met Nicolaï en Mikkel. Ik staar naar de grond en speel met wat water wat op de grond ligt.

"Zijn we er klaar voor?" Vraagt Joël als de laatste ook uit de kleedhokjes komen, ik knik en loop achter de groep aan. We lopen het zwembad binnen en er is echt helemaal niemand. Het is er wel lekker warm en de chloorlucht dringt m'n neus in. Ik gil als ik word opgetild door Viktor en lachend springt hij het zwembad in. Ik hoest even als ik boven water kom en geef hem een tik "thanks Vik" lach ik. "Graag gedaan hoor" lacht hij en ook de rest springt het zwembad in.

"Oké Joan en Lindy jullie zijn meestal wel in voor een spelletje toch?" Vraagt Joël "ja hoor deed ik bij het trainingskamp ook" lach ik "ja daarom, dus doen jullie mee? Joan en Jasper tegen ons" zegt Joël en ik knik. Joël zwemt naar beneden en tilt mij omhoog en als Joan ook op Jasper zijn schouders zit begint het spel. "Joan ik zou maar oppassen Lindy is er goed in" zegt Davy en ik lach even. "Juist niet Nicolaï en Lindy moesten toch zoenen omdat ze verloren hadden" lacht Viktor en daarna slaat hij een hand voor zijn mond. Iedereen kijkt mij en Nicolaï aan "d-dat klopt" zeg ik zachtjes met een trillende stem. Joël laat met één hand m'n been los en pakt m'n hand, hij drukt er een kus op en een kleine glimlach komt er op m'n gezicht. "Nieuwe mensen nieuwe kansen" zegt Davy, ik herpak mezelf weer en duw Joan het water in. "Één, nul lekker Lindy" zegt Joël en ik lach even om z'n enthousiasme.

Na drie keer staat het 2-1 voor Joël en mij en besluiten we te stoppen. Joël gooit me van zijn schouders af en ik val met een plons het water in. "Wij gaan naar de glijbanen gaan jullie mee?" Vraagt Davy, iedereen zegt ja dus ik loop er ook maar achteraan zodra ik het water uit ben. Ik wou graag achteraan lopen maar nu loopt Nicolaï achter me en het voelt ongemakkelijk.

Iedereen is de glijbaan al ingegaan en net als ik wil zitten draai ik me om en ik kijk Nicolaï aan "ehm zullen we morgen praten?" Vraag ik "ja graag, het doet me pijn om je te zien lopen en dan te weten dat ik niks met je kan doen. Hier in het zwembad loop je half naakt, we hadden onze eerste zoen in een zwembad" zegt hij, ik knik "z-zou ik morgen naar je toekomen?" "Ja is goed, ben je er dan om vijf uur? Mikkel en ik gaan eerst nog wat doen" zegt hij, ik knik "ik zie je beneden wel weer" zeg ik, hij knikt en dan ga ik zitten. Ik zet mezelf af en laat me door het water naar beneden glijden, als ik beneden kom staan ze allemaal al op de kant en ze kijken me afwachtend aan. Ik klim de kant op en de eerste vragen worden afgevuurd "waarom duurde dat zolang?" "We moesten even wat afspreken voor morgen" zeg ik tegen de meiden. "Waar heb je Nicolaï gelaten? Of beter gezegd wat heb je met hem gedaan?" Vraagt Davy met een grijns "ik heb niks met hem gedaan" glimlach ik zwakjes "jaja" grijnst hij en dan hoor ik een plons in het water.

Hij kijkt me aan en geeft me snel een knipoog "oké meneer Boilesen wat heeft mevrouw De Boer met je gedaan want ze laat niks los" vraagt Davy "jonge wij hebben helemaal niks gedaan" zegt hij en een kleine glimlach staat op z'n gezicht "sowieso wel, jullie zijn allebei wat vrolijker" zegt Joël "we hebben gewoon even wat afgesproken" zegt Nicolaï en hij kijkt me even aan, ik knik en wend m'n gezicht dan af.

Iedereen die ook SEweek heeft of bijna heeft, veel succes. Ook iedereen die gewoon naar school moet of moet werken, veel succes❤️

De jongen met het blonde haar (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu