08

1K 36 2
                                    

"Wat wil je van me?" Vraag ik boos, hij drukt zijn lippen op de mijne en ik voel weer het rare gevoel in m'n buik.
-
"Antwoorden" zegt hij als hij zijn lippen van de mijne haalt. Ik zucht diep en kijk hem afwachtend aan "is er iets met je aan de hand?" Vraagt hij "er is niks bijzonders" zeg ik schouderophalend "waarom negeerde je me dan?" Ik kijk hem moeilijk aan en schud m'n hoofd. "Lindy alsjeblieft?" Vraagt hij lief "weetje ga lekker naar die serveerster en ga daar lekker knipogen uitdelen, misschien zoent ze je terug" zeg ik bot en ik draai me om maar net als ik wil weglopen pakt hij me vast. "Dat is het dus" zucht hij "laat me gaan alsjeblieft" zeg ik zachtjes en ik voel wat tranen opkomen "nee Lindy niet voordat ik wat dingetjes heb gezegd" "zeg het nu dan zodat ik kan gaan" "Lindy als dit allemaal door die serveerster komt dan kan ik je zeggen dat het niks betekende..." "niks betekende? Dus dan betekende die knipogen en je leuke glimlach naar mij zeker ook niks? Weetje Nicolaï ik ben klaar hier, laat me alsjeblieft met rust" snik ik en snel ren ik weg "Lindy ik was nog niet uitgepraat" roept Nicolaï, ik hoor snelle voetstappen waardoor ik ook steeds sneller ren en binnen no-time kom ik aan bij het hotel. Davy zie ik alleen buiten zitten, ik wend m'n gezicht af en ren snel door naar boven waar ik m'n pasje in de deur steek en ik op bed plof.

Ik doe m'n muziek uit en de eerste tranen rollen al over m'n wangen, ik schrik als de deur opengaat en snel veeg ik m'n tranen weg. "Lindy ik zie dat je hebt gehuild je hoeft het niet te verbergen" zegt Jackie en ze komt naar me toegelopen "wat is er?" Vraagt ze terwijl ze me knuffelt "Nicolaï, h-hij kwam achter me aanrennen en wou met me praten m-maar ik wou niet dus rende ik door. T-toen pakte hij me vast, draaide me om en zoende me. Toen vroeg hij twee dingetjes waar ik soort van antwoord opgaf en toen zei hij dat het met die serveerster niks betekende toen heb ik hem onderbroken en ben ik weggerend. Hij kwam nog achter me aan maar we waren al bijna bij het hotel dus toen ben ik snel naar de kamer toe gerend" snik ik.

Als er op de deur geklopt wordt schrikken we op "meiden gaat het goed hier?" Vraagt Frank "ja alles gaat prima pap" antwoord Jackie snel "als er iets is kunnen jullie bij me komen dat weten jullie toch?" "Ja dat weten we" zegt ze. "Ik ga even douchen" mompel ik en ik loop de badkamer in.

"Ik meen het ze is echt aan het douchen, waarom zou ik tegen je liegen?" Hoor ik Jackie zeggen. Ik doe de douche uit en droog me af, ik doe m'n ondergoed aan en m'n nieuwe shirt en rok. Ik borstel m'n haar en loop de badkamer uit "Lindy kan ik met je praten?" Hoor ik Nicolaï zeggen "ben ik niet duidelijk genoeg geweest?" "Je liet me niet uitpraten" zegt hij wanhopig "Nicolaï ik denk dat je beter even kunt gaan misschien kun je het morgen proberen" zegt Jackie en even daarna gaat de deur dicht.

"Kom dan gaan we eten" zegt Jackie als ik m'n waterproef mascara weer in m'n toilet tas leg, ik knik en loop achter Jackie aan de kamer uit. 'fjieut fjieuw' hoor ik, ik kijk om en zie Bas lopen "gast wanneer stop je nou met haar proberen te fixen, het gaat je toch niet lukken dus laat haar met rust" hoor ik Nicolaï zeggen "kom we gaan" zucht ik naar Jackie.

Ik ga naast Jackie zitten en Davy komt aan de andere kant naast me zitten "hey" zegt hij "oh hey" glimlach ik "kan ik je na het eten even onder vier ogen spreken?" "Ja tuurlijk" knik ik. Frank loopt langs me heen en ik voel een kus op m'n hoofd, ik glimlach naar hem en dan komt het eten.

"Loop je mee naar de tuin?" Vraagt Davy als we van tafel mogen "Ja ik kom eraan" ik loop achter hem aan en buiten gaan we op een bankje zitten. "Ehm Nicolaï is de dag na dat etentje in een pesthumeur weet je toevallig hoe het komt?" Vraagt hij voorzichtig "we hebben ruzie". "Waarom?" "Misschien vindt jij dit heel onnozel klinken maar dat met die serveerster vind ik gewoon niet leuk want daarvoor zat hij de hele tijd te knipogen en te glimlachen naar me en dan weet ik het ook niet meer" zucht ik. "Weetje ik snap jou reactie op hem maar zou je alsjeblieft met hem kunnen praten en hem uit laten praten?" "Eh ja is goed" knik ik "ik haal hem wel even" "Davy wacht, blijft dit gesprek tussen ons?" "Ja tuurlijk, als we thuis zijn en je zit ergens mee mag je me altijd appen" glimlacht hij "dankje" glimlach ik terug.

Sorry dit waren twee wat kortere hoofdstukjes de volgende wordt weer wat langer X

De jongen met het blonde haar (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu