05

1.1K 38 4
                                    

"Lindy wakker worden" hoor ik, ik wrijf in m'n ogen en Jackie staat in haar pyjama naast me "gefeliciteerd met je verjaardag" zegt ze en ze geeft me drie kussen "dankje" lach ik. Ik stap m'n bed uit en doe m'n ochtendroutine.

Als ik daarmee klaar ben zie ik dat m'n vader wilt FaceTimen, even later komt zijn gezicht inbeeld "hey meisje gefeliciteerd" zegt mijn vader en m'n moeder staat er ook naast "dankjewel" glimlach ik. "Thuis krijg je je cadeau oké?" "Ja is prima" knik ik en dan wordt er op de deur geklopt "ik moet denk ik eten ik zie jullie wel weer" "is goed doei meisje fijne dag" zegt m'n moeder en dan hangen we op.

Ik loop naar de deur en daar staan Romy, Beau en Frank. Nadat ze me allemaal gefeliciteerd hebben met een knuffel lopen we naar beneden waar Viktor op me afgelopen komt. "Gefeliciteerd" zegt hij en hij geeft me drie kussen, "dankje" zeg ik en al snel volgen de rest van de jongens.

Nadat iedereen me gefeliciteerd heeft gaan we aan tafel en zingen ze een verjaardagsliedje. "Oké jongens vandaag gaan we fietsen in de bergen en bij het middag eten vertel ik wat we vanmiddag gaan doen" zegt Frank en iedereen pakt wat te eten.

"Voel je je een beetje jarig?" Vraagt Viktor die naast me gaat zitten "oh ja hoor" glimlach ik vriendelijk "meiden wat gaan wij vandaag doen?" Vraagt Romy "het zwembad?" Vraag ik "ja kan" zegt Beau "wat wil je anders doen?" Vraagt Jackie.

Na het eten lopen Jackie en ik weer terug naar onze kamer en trekken onze bikini's aan. Als we naar het zwembad lopen hoor ik m'n naam en als ik me omdraai zie ik Bas staan "ga maar vast Jackie ik kom er zo aan" zeg ik.

"Hoe weet je m'n naam?" Vraag ik als ze weg is, "ik heb wat research gedaan" grijnst hij. "Laat me gewoon met rust" zeg ik chagrijnig "Awh chagarijnig op je verjaardag? Ik kan je wel even helpen hoor" hij buigt voorover en net voordat hij me kan zoenen geef ik hem een klap op zijn gezicht en loop snel weg.

"Wat moest hij nou weer van je? En hoe weet hij je naam?" Vraagt Jackie als ik eraan gelopen kom "geen idee wat hij moest, hij zei dat hij research had gedaan" "je moet het echt tegen m'n vader zeggen" zucht ze "nee dat kan niet, dan gaat hij wat doen. Ik heb geen idee wat maar hij zegt dat ik dat ook niet wil weten. Nog een paar dagen volhouden en dan zijn we hier weg"

Na een middag in de zon gelegen te hebben zijn de jongens klaar met trainen. Ik voel mijn telefoon trillen en kijk van wie ik een berichtje gekregen heb.
Nicolaï: filmpje kijken met z'n tweeën?
Lindy: ehm ja is goed
"Jackie ik ga naar Nicolaï" zeg ik "ja is goed" grijnst ze "oh zorg dat m'n vader je niet ziet" zegt ze nog. "Komt goed" lach ik "blijf je op de kamer of moet ik een pasje meenemen?" "Neem maar een pas mee voor de zekerheid" zegt ze. Ik knik en pak m'n telefoon en een pasje van de tafel "doei" "doei veel plezier" zegt ze. Ik doe de deur open en kijk de gang snel rond, als ik niemand zie loop ik naar de kamer van Davy en Nicolaï en klop aan. De deur gaat open en snel stap ik naar binnen.

"Hey leuk dat je er bent" glimlacht hij "leuk dat je het vroeg" glimlach ik terug. "Welke film wil je kijken?" Vraagt hij en hij gaat op bed zitten "kom zitten" zegt hij en hij klopt op het bed. "Maakt mij niet zoveel uit" "ehm deze doen dan?" Vraagt hij, ik bekijk de film even snel en stem ermee in.

Nicolaï had een arm om me heen geslagen toen de deur openging en allebei schrokken we "rustig ik ben het maar" lacht Davy "is het gezellig hier?" "Ja" glimlach ik. Er wordt op de deur geklopt "Davy ben je hier?" "Shit dat is Frank" fluister ik "doe de douche aan en ga met z'n tweeën in de badkamer staan" fluistert Davy "ja ik kom eraan" zegt hij hardop en Nicolaï en ik lopen snel de badkamer in en doen de douche aan.

"Shit mijn telefoon ligt nog op je bed" fluister ik "oh dat is niet zo erg" fluistert Nicolaï terug "Nico hij heeft een roze hoesje" "owh... ik haal hem wel wacht even" hij trekt z'n shirt uit, gaat onder de douche staan en daarna doet hij de douche uit en slaat een handdoek om hem heen. Hij loopt naar het bed en pakt mijn telefoon, daarna loopt hij naar z'n koffer en doet alsof hij er wat uitpakt. Hij loopt weer terug naar de badkamer en opgelucht haal ik adem, ik sta tegen de muur en Nicolaï komt naar me toegelopen. "Dus mevrouw wat krijg ik voor deze heldendaad?" Fluistert hij "mmmh wat verwacht je?" Vraag ik uitdagend. Grijnzend kijkt hij me aan en hij drukt zachtjes zijn lippen op de mijne, een raar gevoel vormt zich weer in mijn buik. "Uuhumh" hoor ik en Nicolaï trekt zich terug "hij is weg" grijnst Davy. "Ehm ja ik ga maar voordat hij bij Jackie en mij aan de deur staat" zeg ik en ik loop naar de deur "Ohja Nicolaï?" "Ja?" "Mag ik m'n telefoon en pasje?" "Ja tuurlijk ik pak ze wel even", hij pakt de spullen uit z'n koffer en geeft ze aan mij "dankjewel, ik vond het gezellig met je" glimlach ik "ja ik ook" "doei jongens" zeg ik. Ik doe de deur open en inspecteer even snel de gang, als ik niemand zie loop ik de gang op.

Net voordat ik m'n kamer in wil gaan hoor ik weer m'n naam en heel even ben ik bang dat het Frank is, ik draai me om maar zie tot mijn ergernis Bas staan "hier bloemen voor je verjaardag" zegt hij en hij drukt een klein bosje rooie rozen in m'n handen "oh ja eh dankje" zeg ik wat ongemakkelijk. "Zie ik je morgen?" Vraagt hij "waarschijnlijk wel, jammer genoeg" mompel ik, hij pakt hard handig mijn arm vast en ik bijt op m'n lip om het niet uit te schreeuwen "je moet echt oppassen dametje" fluistert hij boos. Ik knik en doe met mijn andere hand het pasje in de deur, hij laat me los en snel doe ik de deur open en weer dicht als ik in m'n kamer ben.

"Oeh heb je die bloemen van Nicolaï?" Grijnst Jackie "nee van Bas" zucht ik en ik gooi ze op tafel neer. "Was het gezellig bij Nicolaï?" "Ja heel gezellig" glimlach ik "oh en Frank stond ook nog aan de deur maar gelukkig was Davy toen al terug en glipten wij de badkamer in" zeg ik en ik glimlach als ik terug denk aan dat moment.

"Dus je hebt een leuke dag gehad?" Vraagt mijn vader aan de telefoon "jahoor jij ook?" Vraag ik "ja wel druk maar het was leuk" "mooi" zeg ik.

"Heb je je vader verteld over dat je bij Nicolaï was?" Vraagt Jackie als ik heb opgehangen "nee tuurlijk niet" lach ik. Ik laat mezelf op het bed vallen en staar naar het plafond als er op de deur wordt geklopt. "Lin doe jij maar open" zucht Jackie, ik sta op en loop naar de deur "mag ik even binnenkomen?" Vraagt Frank, een beetje bang laat ik hem toch binnen.

"Oké meiden ik ga dit de rest morgen pas vertellen bij het ontbijt maar omdat jij vandaag jarig bent willen we morgen met de selectie ergens uiteten gaan. Lijkt jullie dat leuk?" "Ja mij wel" glimlach ik en wat ben ik opgelucht dat het niet gaat over dat ik net bij Nicolaï was. "Oké dan ga ik weer dames, fijne avond nog" zegt Frank "van wie zijn die bloemen?" Vraagt hij "van Lindy" antwoord Jackie "oh van wie heb je die gehad dan?" "Oh van die irritante bas" hij kijkt me moeilijk aan "die jongen achter de balie die tegen mij zei bel me" zeg ik zuchtend "oh dat is aardig" zegt hij nog en dan loopt hij de kamer uit.

De jongen met het blonde haar (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu