12

1.1K 34 4
                                    

Ik doe de deur open en zie Frank, Helen, Romy, Beau, Jackie en Joey staan Joey is de vriend van Romy. "Hey kom binnen" glimlach ik en ik laat ze langs me heen lopen "Ohja bijna vergeten ehm er is vanavond hier iemand die jullie ook kennen en we hebben een relatie" zeg ik snel voordat ze de woonkamer ingaan "is het Nicolaï?" Vraagt Jackie enthousiast en snel. Ik zie Frank naar me kijken en voorzichtig knik ik "ah wat leuk ik wist het" zegt Jackie blij en ze vliegt me om de hals.

Als we de woonkamer inlopen feliciteerden ze m'n ouders ook nog en daarna loopt Frank weer naar m'n vader en de meiden komen bij mij staan. "Waar is Rody?" "Boven in z'n kooi" glimlach ik en als de bel gaat loop ik weer naar de deur.

"Hey" zeg ik met een glimlach als Nicolaï aan de deur staat "hey alsjeblieft" zegt hij en hij geeft me een bosje rooie rozen "Awh dankjewel dat is heel lief van je" glimlach ik "oh Frank en de meiden zijn al binnen en ik heb het ze verteld" zeg ik en hij geeft me een kus "is het veilig denk je?" "Ja vast wel" lach ik "je ziet er heel mooi uit" "dankjewel" bloos ik en ik loop achter hem aan naar de woonkamer. "Ik zet deze even in een vaasje hoor" zeg ik tegen de meiden en Nicolaï loopt door naar m'n ouders.

Als iedereen binnen is en de wat oudere mensen buiten staan komt m'n moeder binnen "Lin laat je Rody zo uit?" Vraagt ze "ja dat wou ik net doen, gaan jullie mee?" Vraag ik aan de meiden, "ik vraag Joey en Nico ook wel even mee" zeg ik en ik loop naar buiten. Nicolaï loopt net samen met Joey weg van mijn vader en Frank "jongens gaan jullie mee Rody uitlaten?" Vraag ik "ja is goed" zeggen ze en ze lopen achter me aan "ik ga Rody even halen" zeg ik en ik loop naar boven.

Ik pak Rody uit z'n kooitje en til hem naar beneden "doe je voorzichtig met je hakken lieverd" vraagt Nicolaï als ik beneden kom "ja hoor" lach ik en ik zet Rody op de grond die eerst iedereen uitbundig begroet. Ik veeg de haren van Rody van m'n jurkje en met z'n alle lopen we naar buiten.

De meiden houden Rody vast en Nicolaï en ik lopen achteraan hand in hand "hier Lin" zegt Jackie en ze geeft Rody weer aan mij. Ik pak hem aan en laat hem naast me lopen, de meiden komen achter me lopen en als we bij hetzelfde plekje als gister aankomen laat ik Rody weer los lopen.

"Kijk is op je telefoon" grijnst Jackie "die ligt thuis" zeg ik "oh ja dan moet je even wachten eh?!" Lacht ze, ik kijk haar raar aan en ze begint snel een gesprek met Beau.

"Rody ga je mee?" Vraag ik en hij loopt langzaam naar me toe, ik maak hem weer vast aan de riem en loop met hem terug naar huis "eigenlijk had ik Kenzo ook wel mee kunnen nemen" zegt Romy en ze pakt Rody van me over "wie is Kenzo?" Vraagt Nicolaï "dat is mijn hondje" zegt Romy.

"Oh Lin, morgen is die borrel en volgende week komt mijn broertje" zegt Nicolaï als we bijna thuis zijn "oh oké is goed, wat moet ik morgen aan dan?" "Wat je aan wilt" glimlacht hij "daar heb ik lekker veel aan" lach ik. "Ik vraag de jongens vanavond wel even" zegt hij, ik knik en dan komen we aan bij mij thuis.

"Hey Lindy" zegt Justin, m'n neef "heeeeey Justin" zeg ik blij en ik krijg een stevige omhelzing "wat hoorde ik van je vader heb je een vriend?" "Ja Nicolaï, hij staat daar" zeg ik terwijl ik naar Nicolaï wijs "oh dus je bent een voetbalvrouw?" "Ja klopt" lach ik. "Ik ga straks wel even met hem praten" "hoezo dan?" "Dat hij je goed moet behandelen" zegt hij "gek dat doet hij vast wel anders heeft hij pap in z'n nek hoor" lach ik.

Ik loop naar m'n mobiel en zie een berichtje van Jackie, het is een foto. Ik bekijk de foto en het is van de achterkant gemaakt dus je ziet mij en Nicolaï hand in hand lopen met Rody ernaast. Ik glimlach even en stel hem in als m'n achtergrond op m'n mobiel en leg hem daarna weer weg.

"Ohja Lin ik heb nog wat voor je" glimlacht Nicolaï als hij van buiten komt, ik kijk hem verrast aan en hij geeft me een cadeautje. Nieuwsgierig maak ik het open en zie een shirt met Boilesen achterop "Awh dankjewel" glimlach ik en ik geef hem een kus. Ik loop naar boven en pak een kleerhanger en neem hem mee naar beneden, ik hang hem op aan de kast en loop dan weer naar buiten.

De jongen met het blonde haar (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu