15

1K 30 4
                                    

"Hey Lindy" zegt Frank als ik de lege kleedkamer instap "hey" zeg ik "ehm Lin zou je de tenues willen opvouwen en op de juiste plek willen neerleggen?" "Eh ja tuurlijk" zeg ik "oh en Davy krijgt de aanvoerdersband" zegt hij nog voordat hij wegloopt.

Ik leg net het laatste tenue neer als de deur opengaat en ik wat mannen stemmen hoor. "Hey Lindy" zegt Viktor en hij loopt naar zijn plekje. Ik ga naast de deur staan en wacht totdat ik naar buiten kan "hey Lindy wat doe jij hier?" Vraagt Nicolaï verrast als hij me ziet, hij wilt me een kus geven maar ik stap naar achter "wat is er?" "Ik ben vandaag Frank z'n assistente dus ik mag je helaas geen kus geven" zeg ik en als de laatste ook de kleedkamer binnen is loop ik naar buiten. "Lindy je moet ook bij de bespreking zijn zo dus wacht hier maar even" zegt Frank die er aangelopen komt, ik knik en hij loopt verder. Ik kijk rond maar zie nergens een stoel dus besluit ik maar op de grond te gaan zitten.

"Kom Lindy dan gaan we naar binnen" zegt Frank en ik sta op, hij klopt op de deur en doet hem dan open. "Oké jongens dit is mijn assistente van vandaag jullie kennen haar vast wel maar voor degene die haar niet kennen. Dit is mijn nichtje Lindy de Boer" "ben je vrijgezel?" Wordt er gevraagd "nee dat is ze niet, iemand anders hier in deze kleedkamer heeft daar al voor gezorgd" zegt Frank.

Nadat een paar mensen wat gezegd hebben stelt Nicolaï nog de laatste vraag "mag ik even een geluk zoen halen?" "Ehhhh nou voor uit dan maar" zegt Frank en Nicolaï komt op me afgelopen. Hij pakt m'n kin vast en zijn andere hand laat hij op m'n kont rusten. Hij buigt voorover en drukt zachtjes zijn lippen op de mijne. Mijn handen leg ik op z'n borst en overal klinkt gejoel en gefluit. "Kom Lindy dan gaan we alvast naar het veld en de jongens die op de bank zitten komen ook mee" zegt Frank als onze lippen elkaar loslaten en ik loop achter de jongens de kleedkamer uit.

Ik ga naast Frank zitten en dan komen de spelers het veld op met een bosje bloemen. "Waarom hebben ze bloemen?" Vraag ik aan Frank "omdat het een belangrijke wedstrijd is" antwoord hij en iedereen rent naar een plek toe en Nicolaï komt mijn kant oprennen. "Hier deze zijn voor jou" zegt hij en hij geeft me snel een kus en rent weer het veld op. "Hier een emmer voor je bloemen" zegt Frank met een glimlach "dankje" zeg ik en ik stop de bloemen erin.

Het fluitsignaal klinkt en het is rust, Ajax staat met 2-0 voor en ik loop achter Frank aan de kleedkamer in. "Lindy draai je even om en Viktor doe even een ander shirt aan want die is kapot" zegt Frank en ik draai me om. "Voor mij hoeft ze zich niet om te draaien hoor" lacht Viktor maar toch blijf ik zo staan. "Oké draai je maar weer om Lin" zegt Frank en Viktor is weer gaan zitten.

Na wat dingen gezegd te hebben lopen we weer de kleedkamers uit richting het veld en al snel klinkt er weer een fluitsignaal en de wedstrijd begint weer.

Na het laatste fluitsignaal van vandaag is het afgelopen en heeft Ajax met 4-0 gewonnen. Ik loop mee naar de kleedkamer en de eerste shirts worden al uitgetrokken. "Jongens wacht nog even Lindy is er ook nog" zegt Frank, de jongens lachen wat en gaan dan zitten en als Frank is uitgepraat verlaat ik de kleedkamer.

"Hey goed gespeeld" zeg ik als Nicolaï er aangelopen komt "dankje, jij was een geweldige assistente" glimlacht Nicolaï en hij geeft me een kus. "Hey Lindy" hoor ik Mikkel zeggen en als ik me omdraai zie ik Mikkel staan "hey Mikkel" zeg ik en hij geeft me een knuffel. "Eh Lindy dit zijn mijn ouders" zegt Nicolaï en ik geef ze een hand "ik ben Kenny" zegt zijn vader "ik ben Lindy leuk u te leren kennen" glimlach ik en nadat zijn moeder zich ook heeft voorgesteld hebben we nog een leuk gesprek.

"Zullen we bij mij thuis anders verder praten?" Vraagt Nicolaï "hoe ben je hier gekomen Lin?" "Met m'n auto" zeg ik "kom je naar mijn huis dan?" "Ja is goed tot zo" zeg ik en ik loop naar m'n auto. Ik start m'n auto en zet de radio aan waar wat leuke liedjes voorbij komen.

"Je hebt een hele leuke auto" zegt Kenny "dank u wel" glimlach ik "dames voor" zegt hij en ik stap naar binnen. "Ohja Lindy ik kwam nog een speeltje van Rody tegen" zegt Nicolaï en hij pakt een balletje en geeft het aan mij "oh dankjewel" glimlach ik en ik leg hem bij m'n tas. "Rody is haar puppy" zegt Nicolaï tegen zijn ouders "wat voor pup is het?" Vraagt zijn moeder "een witte labrador" glimlach ik.

"Laten we naar ons hotel gaan" zegt Kenny na een gezellige avond "ja is goed" zegt Gudrun, Nicolaï z'n moeder. Ze geven mij allebei een kus op m'n wang en lopen dan met Nicolaï naar de voordeur.

"Lindy blijf je nu wel slapen?" Vraagt Mikkel als Nicolaï terug is "waarom wil je zo graag dat ik blijf slapen dan?" "Nou dat vindt Nicolaï leuk" glimlacht hij en Nicolaï gooit een kussen naar Mikkel. "Maar Mikkel heeft gelijk, ik zou het heel leuk vinden" grijnst hij "nou voor uit dan" grinnik ik en we zetten een film op. Ik ga tegen Nicolaï aanliggen en hij zakt nog een beetje onderuit. "Nico wil je m'n telefoon aangeven dan doe ik m'n vader even een berichtje" zeg ik en hij geeft m'n telefoon aan.
Ik: hey pap ik blijf bij Nicolaï en Mikkel slapen X

"Laten we gaan slapen" zegt Nicolaï als de film is afgelopen. Ik knik en met z'n drieën lopen we naar boven, Mikkel loopt een kamer in en ik loop de kamer van Nicolaï in. Nicolaï gooit een shirt naar me toe die ik vang en ik trek hem aan, we lopen naar de badkamer waar ik m'n mascara eraf haal en m'n tandenpoets.

Ik ga naast Nicolaï in bed liggen en kruip tegen hem aan, mijn arm leg ik over zijn buik heem en zijn arm legt hij naast me neer. "Welterusten Nicolaï" gaap ik "welterusten Lin" zegt hij en hij drukt een kus op m'n hoofd.
----
"Goeiemorgen, ik heb ontbijt voor jullie" hoor ik iemand in de verte zeggen en ik doe m'n ogen open en rek me even uit. Ik kijk naast me en zie Nicolaï met een arm om me heen nog slapen. "Goeiemorgen Mikkel" gaap ik en ik kus Nicolaï op z'n mond. "Mmmmh" brengt Nicolaï uit en ik grinnik even "Nicolaï wakker worden, Mikkel heeft ontbijt gemaakt" zeg ik. "Is hij altijd zo lastig wakker te krijgen?" Vraag ik lachend "ja soms" zegt Mikkel en langzaam wordt Nicolaï wakker. "Goeiemorgen" mompelt hij "komen jullie naar beneden?" "Ja we komen" glimlach ik en Mikkel loopt alvast naar beneden. Ik loop naar de badkamer en maak een kommetje van m'n handen en laat het vollopen met koud water. Zo snel mogelijk loop ik terug en gooi het in Nicolaï z'n gezicht. "Kom nou, je broertje heeft zo z'n best gedaan" zeg ik en gelijk is hij wakker en in z'n sportbroekje loopt hij achter me aan naar beneden.

"Het duurde even maar hij is wakker hoor" grinnik ik als we beneden komen "ja dat ben ik wel een beetje gewend" zegt Mikkel lachend. Nicolaï geeft ons allebei een speels tikje en met z'n drieën schuiven we aan tafel. "Mikkel het is pas negen uur" zegt Nicolaï "ja mam en pap zouden om half elf komen weetje nog?" Vraagt Mikkel waarna Nicolaï knikt.

"Het was heel lekker Mikkel" glimlach ik "ja laten we ons aankleden en wat je allemaal nog meer moet doen en dan ruimen we daarna dit wel op" zegt Nicolaï en alle drie gaan we van tafel en lopen we naar boven.

"Nicolaï heb je mijn mascara gezien?" Vraag ik als ik hem nergens kan vinden "nee geen idee ik heb hem ergens neergelegd maar ik weet niet meer waar maar zonder ben je ook heel mooi" zegt hij en hij geeft me een kus op m'n slaap en dan gaat hij weer verder met z'n haar. Ik besluit naar Mikkel te lopen en het aan hem te vragen "Mikkel heb je toevallig m'n mascara gezien?" "Eh ja het ligt op Nicolaï zijn slechte verstop plek" lacht hij "en waar is dat?" "In een keukenkastje" lacht hij "thanks Mik" zeg ik en snel loop ik naar beneden.

Na 2 kastjes te hebben doorzocht kom ik m'n mascara tegen en loop ik naar boven waar Nicolaï net de badkamer komt uitgelopen "Mikkel he?" Vraagt hij "ja je moet betere verstop plekken hebben die niemand weet" grinnik ik.

"Veel plezier met jullie ouders" zeg ik en ik geef Mikkel een knuffel en Nicolaï een zoen. "Doe je voorzichtig?" Vraagt Nicolaï "ja komt goed hoor" lach ik, ik stap in m'n auto en rij naar huis.

De jongen met het blonde haar (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu