Daisy

316 13 17
                                    

Pov. Harry

Ik pak Leonie vast en trek een sprint naar de ingang van de eertse hulp. Ik wete dat dit gestoord is maar ik moet Leonie redden!! Ik ben bij de ingang. Ik wil net de deur binnen stappen als ik weer een schot hoor 2 telle later voel ik een stekende pijn in mijn been. Ik zak door mijn knieeen en val op de grond . Leonie valt uit mijn handen en komt ook op de grond terecht. Ik begin te schreeuwen. Leonie moet nu hulp krijgen. Een paar zusters komen aangerend en pakken Leonieop. Ze brengen haar weg, om haar te helpen. 2 zusters blijven over en willen mij helpen. ''Meneer, wat is er gebeurd?', zegt de een blonde zuster. Ik wil net antwoord geven als ik oppeens iets achter me hoor. ''Harry Styles! Meekomen!!'' Ik draai me langzaam om. Nouja ik schuif me om. Ik kijk naar boven. Ik zie 2 gedaantes met bivak mutsen. Achter me hoor ik iemand een klein gilletje slaan. Ik draai me weer om en zie naar Daisy staan, Louis' zusje. ''Daisy!! WAT DOE JIJ HIER!!', schreeuw ik bang. Daisy begint te huilen. ''Daisy? is dat je naam? Meekomen!!',schreeuwt 1 van de gedaanstes ben de bivakmuts. Bang kruipt Daisy langzaam naar mij toe. Als ze dicht bij is pak ik haar vast. Een steek van pijn gaat door mijn been. Ik fluister heel zacht in Daisy's oor: ''Wat doe je hier?'' Ze kijkt me aan en fluisterd dan terug: ''Louis zoek, ik dacht dat jullie nog in het ziekenhuis lagen.'' Ik wil nog wat zeggen maar wordt dan ruw omhoog getrokken. Ik kijk om me heen en merk dat de zusters weg zijn gevlucht. Ik zie dat de andere bebivak gemuste gedaante Daisy optilt. Ze begint te schreeuwen. Ik besef dat ik wat moet doen. ''LAAT HAAR GAAN!! ZE HEEFT NIKS GEDAAN!!', schreeuw ik. Ik krijg een stomp in mijn maag en hoest. Ik wordt naar een zwart busje gesleurd. Achet me hoor ik Daisy schreeuwen: ''Please laat me gaan, ik wil naar Louis'' Op dat moment wordt ik zo boos. Ik begin om me heen te slaan ik probeer me los te rukken, het lukt! Ik ren naar Daisy toe en pak haar vast ik. Ik heb haar bijna los als ik oppeens van achter weer wordt vast gepakt. Ik besef dat dit niet gaat lukken. ''Sorry Daisy',zeg ik teleurgesteld. Daisy antwoord: ''Geeft niet Harry, je hebt het geprob.....'' Dan hoor ik het niet meer, ik ben in het busje gegooit. Ik had niet gemerkt dat ik weg was gesleurd. 

Na een paar minuten komt ook Daisy naast me zitten. Mijn voeten zijn vastgemaakt aan een kistje waar ik niet bij kan met mijn handen. Ook Daisy zit vast. met haar voeten. De auto begint te rijden. Het busje rijdt hard en ik stuiter haast door het busje heen. Ik stoot mijn hoofd aan de wand. Mijn handen pakken automatisch Daisy vast, om haar te beschermen. Ze is nog te jong om te allemaal mee te maken. ''Harry wat gaan ze doen?',hoor ik Daisy bang zeggen. ''Ik weet het niet, maar ik ben er voor echt.'' 

Mijn mobiel is afgepakt ds ik kan louis niet bereiken. Maar mischieen heeft Daisy haar mobiel nog. Ik bedoel dat kind heeft er ik weet niet hoveel meestal heeft ze er 2 mee maar nu ze naar louis ging kon ze er ook meer meehebben. ''Daisy heb jij nog een mobieltje?',vraag ik aan Daisy. ''Huh, ik weet niet mischien zit er nog 1 in mijn zakje onderaan mijn broek.',antwoord ze. Ze pakt haar been vast en scheurd iets kapot. ''Hebbes!',zegt ze. Dan kijkt ze oppeens beteurterd. ''Harry, ik ken geen nummers uit mijn hoofd. En hier staat niks op. Alleen wat foto's'' ''Daisy dat maakt niks uit. Ik ken Louis' mobiele nummer uit mijn hoofd.'' Ik pak de telefoon aan en hou daisy nog steeds goed vast zodat ze niks kan stoten. Ik typ het nummer van Louis in. 

(telefoon gesprek H is Harry en L is Louis en is Daisy)

L: Hallo met Louis

H: MetHarryikzitvastmetjezusjeDaisyenwewordennuontvoerdineenzwartbusje.

L: Harry rustig! 

H: sorry, ik zit vast met je zusje Daisy en we worden nu ontvoerd in een zwart busje.

L: WAT! Hoe is het met haar?

H:het is goed ze is alleen heel bang maar ik heb je hulp nu nodig ga naar de politie en geef ons aan als vermist en ook moet je vertellen over dit telefoon gesprekje. Ik wil ook dat je naar Leonie gaat en kijkt hoe het met haar is want zij ligt in het ziekenhuis dus omdat ik haar wegbracht weetjenogwel en Daisy dact dat wij daar nog waren en ze wou jou opzoeken maar toen kwam zit in dit gedoen. ook zijn er nog 2 zusters zij zijn weggevlucht en hebben wel alles gezien. 

L: ik begrijp het maar mag ik heel even Daisy. 

 Ik geef de telefoon aan Daisy.

Pov Daisy

 D: LOUIS! I MiSS YOU!!

L: Ik mis jou ook. Maar je hoeft echt niet bang te zijn! Harry is bij je en zal je beschermen. Hij is een grote broer. Net als ik. Maar ik ben beter omdat ik ouder ben!

Ik moest lachen omdat hij een kinderachtige stem op zetten. 

D: HAHA! Maar Louis de mensen zijn zo eng. Ik wil bij jou zijn! Ik wil gewoon terug naar jou, samen met Harry!

L: Ik wete het love maar hou nog even vol! Ik stuur de politie op jullie af! Nouja om jullie te beschermen. 

D: Sorry Lou ik moet gaan. Dit mobieltje niet af wordt gepakt zoek het dan op via de gps!

L: BLIJF STERK LOVE!

(einde telefoongesprek)

pov Harry

Ik hoorde dat Daisy ophing. Haar gesprek was echt heel emotonieel. Maar Louis heeft haar ook even aan het lachen gekregen. Ze stopt haar mobieltje weer in haar gewoon echt niet te ziene vakje in haar broek.

Dan stopt de auto. De deur wordt open gezwaaid en er komen verschillden de mensen die ons beetpakken . We worden in een kamer gezet, samen, naast elkaar. Er komt iemand binnen, met bivakmuts. Hij of zij buigt naar voren om mijn voeen wat strakker aan te trekken. 

Mijn handen krijpen op dat moment naar haar hoofd en trekken de bivakmuts wat het hoofd. Het gezicht verschijnt en ik schrik me rot. 

''ROXANNE!!!!!!!!!!!''

-------------------------------------------------------------------

Heey

sorry dat ik zolang niet heb geschrevn daarom nu iets langer. Ik had 2 vingers gekneust en dat typt heel lastig!

maar geen votes ik kijk wel waaneer ik het genoeg vind ;) Nee ik begin gwn aan een nieuwe en kijk dan wel waaneer die goed genoeg is

Gepest! (one direction fanfictie)Where stories live. Discover now