superman!!!!!!

504 28 11
                                    

Pov Louis

Leonie is ontvoerd. Harry is naar haar op zoek. Hij eet niet, hij drinkt alleen als ik hem als een baby  beker voor houd. Hij is depressief. Die concerten zijn afgelast. Ik voel me heel zwaar K*T . ik stap uit de hotelkamer en loop naar beneden. De andere jongens slapen want tja het is ook midden in de nacht. Harry blijft dag en nacht naar haar zoeken. Hij kan er niet tegen dat zij door zijn schuld weg is. Leonie’s vader is juist blij dat hij nu van hare dochter af is. Ik haat dei man echt. Ik bedoel elke ouder is toch blij met zijn of haar kind.

Ik stap naar buiten en loop richting het bos. Ik hoorde van Harry dat Leonie hier het laast was. Ik loop langzaam het donkere verlaten bos in. Ik hoor geritsel. Snel draai ik me om en kijk wat het is. De wind. Snel loop ik verder. Dan hoor ik geschreeuw uit het bos.

Pov leonie

Langzaam kom ik bij. Ik grijp naar mijn hoofd. En voel een bult zitten. Yeeah dat kan er ook nog wel bij! Ik zie dat ik nog steeds in het bos en. Ik kijk naar mezelf. Ik lig onder een deken, en heb…geen kleren aan! WAT!!! Dan herinnerde ik me alles weer. De klap. Ik kwam weer bij. Werd verkracht kreeg weer een klap. Ik schuifel achter uit. Ik moet hierweg! ik werd van achteren vast gegrepen. Ik gilde keihard. Ik hoorde iemand komen aan rennen. HARRY! De persoon achter me schrok en liet me los. Ik ging snel achter Harry staan. Toen hoorde ik nog meer voetstappen. ‘’AAAAAAAAAAAAAAAAAWW.’,hoorde ik achter me. Ik dook op de grond. Harry kreeg een klap op zijn hoofd en zakte door zijn benen. Een vaag gedaante gaf ook mijn ontvoerde (waar ik dus achter was gekomen dat hij hetwas die me vast greep) Ook hij viel op de grond. Nu kon ik zien wie het was: LOUIS! ‘’LOUIS, je hebt me gered. Nouja een soort van.’’ ‘’Huh, hoe zo?’,vroeg Louis. ‘’Nou je hebt ook Harry neer geslagen met je stok!’’ Louis keek verbaasd naar de persoon voor me. ‘’Oeps!’’ Ik moest lachen. Hoe beroerd de situatie ook was, louis laat je lachen! Harry kwam bij. ‘’Louis ben jij dat?’’ ‘’Ja Harry ik ben het, je persoonlijke superman! En oja sorry voor je klap op je kop!’’ Harry moest lachen om de manier hoe hij dat zei. ‘’Maar als we willen om hier bijna zo goed als ongedeerd weg e komen moet we nu weg’,zei ik snel. Harry tilde me op en droeg me naar het hotel waar ze verbleven.

----------------

17 votes en gewoon 10 reacties?

ja

oja bedankt voor al die leuke reactie 

i love you

xxxxx

Gepest! (one direction fanfictie)Where stories live. Discover now