Gepest! (one direcrtion fanfictie)

2.1K 29 8
                                    

Heey, ik ben Leonie. Ik ben 17 jaar oud. Ik ben fan van One  Direction. (wie niet) Ik woon Queenboroug. Ergens in engeland. Ik ben einigs kind. Mijn vader is advocaat. (sinds een jaar) en mijn moeder heeft een eigen bedrijf. Ze zijn bijna nooit thuis. Ik heb geen vriendje. Op school ik veel gepest. Ik haat eigelijk mijn leven. Mijn ouders letten nooit op mij, het lijkt wel of ze niet om mij geveven. Een keer kwam ik thuis met gips om mijn pols heen zeiden ze: ''Je had vroeger een heel andere kledingstijl!'' Ik haat ze echt! Ik heb NOOIT geluk. Maar ach. Ik ben nog steeds niet dood.

Hoofstuk 1

Ik renden huilend mijn kamer in. Ik voelde overal pijn. In mijn been het meest, volgens mij was die gekneusd. Fijn! Had ik weer. Mijn ouders zijn weer eens weg. Mijn pa moet een belangerijke iets doen in Amerika, en mijn mam is op zakenreis. Ik had een oppas maar die is helaas vorige week oveleden. ik kon het niet echt een oppas noemen. meer een vriendin. We hadden veel lol samen. Op een geven moment was ik te oud maar toch bleef ze komen. Daar was ik blij om, zo was ik teminste niet alleen. Ik zette keihard one direction op. Toen hoorde ik dat ik een smsje had. Ik deed mijn muziek zachter en leas mijn smsje:

Gefeliciteerd,                                                                                                                                                                 Hierbij heeft uw 2 Gratis kaartjes gewonnen voor one direction. Het concert is op dinsdag 11 maart. In londen. De kaartjes zijn gëmaild. Hoe hoeft ze allen uit te printen. Veel plezier.

 Arena Londen

OMG!!!!!

Ik schrok me rot! Ik win NOOIT wat! Ik rende naar mijn laptop, en jahoor daar stond HET mailtje stond daar. Ik keek of hij echt was. JA! Het was echt! Ik print het Mailtje uit en danste tien rondjes om mijn laptop! Wie nam ik mee? Huh ik zou het niet weten! Ik had niemand. Ik zou het andere kaartje verkopen. Wacht eens....... ze waren geen eens naast elkaar! Sukkels! Ik zette het gelijk op marktplaats en twitter. Na een paar seconden had ik al een reactie: ''Is het een echt kaartje?'' ik typte terug via marktplaats: ''Ja ik had er 2 gewonnen, maar ik wil er maar 1'' ''okey ik geef er 200 euro voor,'zei die vreemde. Woow! dat is super veel vond ik. Meteen na de reactie van de 200 euro. Kreeg ik dit van een andere:'' Ik geef er 400 voor!'' 

Het werd steeds meer. Ik kon het niet meer bijhouden!

 Het laaste bod was: 1000 euro!!!!!!!!!!!!!

Die nam ik! Ik typte terug: ''Die van 1000 euro wordt hem'' ''Yes!!,' kreeg ik terug. Ik Zou het kaartje opsturen en het geld kreeg ik op mijn rekening gestord! Ik was zoo blij. Kon ik ook nog wat leukst kopen bij het concert. 

*een week later*

Alles was afgehandeld. Ik had het geld. En dat meisje had het kaartje. Het concert was vanavond. Ik was helemaal opgewonden! Nog maar 5 uur te gaan. Het leek heel veel tijd maar ik moest nog zoveel doen! Ik ging met de bus naar Londen maar daar deed ik denk ik ook wel 2 uur over. Ik moest al mijn spullen nog pakken: Geld, KAARTJES (duh), extra kleding en nog wat overige spulletjes. Volgens mij is dit alles we. Ik liep rustig naar het busstation en stapte in. Onderweg zag ik nog meer directioners. De reis duurde best wel lang. Maar ik heb het overleefd dankzij...jawel........one direction! Haha. I Love It. In londen aangekomen keek ik als eerts om me heen.Woow wat is het een mooie stad! Ik liep een winkeltje in met allemaal eten en lekkers. Ik kocht wat te eten. DAMN! Wat is dit lekker eten! Ik had nu nog een beter humeur, al dat kan. Ik liep het winkeltje uit en keek even over straat terwijl ik mijn broodje op at. SHIT! Daar zijn mijn pestkoppen, ze hebben een MES!! Ik moet hier weg anders ga ik er echt aan! Ik probeer weg te gaan maar het is al te laat! Ze hebben me gezien! Ik ren weg maar hun zijn veel sneller dan mij. Eentje laat me struikel waardoor ik val. De groep die uit 5 mensen bestaan beginnen me te schoppen en te slaan. ''Stop, please.,'zeg ik. ''Hahahaha,'lachen ze. ''Waarom zouden we? Je bent toch niets waard!'' Ze blijven me schoppen en gooien met stenen. Ik bloed al na een paar minuten. Ik zie in de verte een zwarte limo aankomen. Ik kan het niet goed zien want ik word weg getrokken, het bos in, op een heuvel. Ik struikel en val op een puntige, harde steen. ''Op staan trut! Je hoort niet te leven!,'zeg de grootste. Ik word steeds banger! Oppeens word ik in de bosjes geduwd. ''En nu gaan we een einde maken aan jouw zielige leventje!'' Ze pakte het grote mes en  begonnen me langzaam te snijden ik voelde het bloed stromen over mijn benen. '''HEY STOP DAARMEE!'' Die stem kwam me heel bekend voor. Ik werd van de heuvel afgeduwd. Ik voel een stekende pijn in mijn hele lichaam. Het lijkt wel of die heuvel veel langer is dan dat het leek. Dan kom ik tot steelstand, in doornbosjes. De dornen komen in mijn lichaam. FACK! wat doet dat pijn! Ik hou het bijn niet meer, mijn lichaam wil ze overgeven aan de pijn. Maar dan wordt ik opgetild. Ik voel armen achter mijn rug en onder mijn knieeën. Ik kijk in de mooiste groene ogen ooit!

Dan wort alles zwart

Gepest! (one direction fanfictie)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن