schoten

329 17 3
                                    

Pov Niall

Liam had net gebeld dat hij en Roxanne vast zitten in de lift. Toen ik het hoorde moest ik zo hard lachen dat de andere ook wakker werden. Nu zitten we met ze allen op de bank in de woonkamer.

"Leonie, gaat het wel?!',schreeuwt Harry opeens.

Ik kijk naar Harry die de bewusteloze Leonie vast heeft. Ik krijp automatisch naar mijn mobiel. Ik bel een ambulance: "Helaas is er op dit moment geen ambulance beschikbaar door een groot ongeluk." Ik had mijn mobiel op luidspreker dus iedereen heeft het gehoord.

Harry staat op, met Leonie in zijn armen. Hij gooit de deur open en rent richting de lift. "Harry de lift doet het niet!!!', schreeuw ik vanuit de deur opening. Harry zakt op zijn knieën en legt Leonie voorzichtig neer. Ik hoor hem snikken.

Pov Harry

Waarom! Waaaroom!! Kan het niet gewoon voor 1 keer mee zitten! Ik begin te snikken. Tranen lopen over mijn wangen. Ze vallen op Leonie. Mijn Leonie.

Ik voel een hand op mijn schouder. Ik kijk niet op. Ik zak in elkaar. Dan weet ik het. Ik pak Leonie op. Ik ren zo snel de trap af als het maar kan, ookal is het gevaarlijk. Leonie is eigelijk heel licht, alleen door al het gips weegt ze nu wel wat meer. Ik zie de deur al. Ik ren verder. De deur is automatisch maar door de stroom uitval kunnen wij hier ook niet weg. Ik wil weer neer zakken maar bedenk me. Achter me hoor Zayn en Niall aankomen rennen. Ze trekken de 2 deur delen uit elkaar. Ik en de bewusteloze Leonie passen er net door. Ik zie dat de deur van de auto open klikt. Ik doe de deur van de achter bank open. En leg Leonie er op. Ik stap in de auto. Ik hoor nog dat Louis naar me schreeuwt dat ik voorzichtig moet rijden. Ik druk het gaspendaal in. Iedereen toetert naar me op de weg, maar ik negeer het. Ik kijk achter me en zie Leonie stevig liggen tegen een maar boxen. Bewegen kan ze niet. In de verte zie ik het ziekenhuis. Ik rij nu 140 in een omgeving waar je maar 80 mag rijden. Maar dat boeit me geen ene fliker. Het enigste wat nu boeit is Leonie. Ik cros de pakeer plaast op. Ik pakeer dicht bij de 1 Spoedeisende hulp. Ik wil net Leonie pakken als ik een schot achter me hoor. Ik draai me met een ruk om. Ik zie daar het groepje dat Leonie heeft mischandeld staan. Er ligt een lichaam op de grond.

Het lichaam van Jack, die politie agent.

Gepest! (one direction fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu