Daarzijnweweer!

623 33 15
                                    

Pov Leonie

We zitten al 5 uur in het ziekenhuis, de operatie van Harry is net klaar. Ze hebben de kogel moeten verwijderen uit zijn rug. Iedereen is bang dat het mis is gegaan. De kans dat hij dood is, of gaat, is groot. Louis is helemaal depressief. Liam en Zayn blijven maar rond lopen, en tegen muren schoppen. En Niall kan maar niet stoppen met huilen, Hij blijft in shock. Dan komt er een verpleegster aan lopen. "Zijn jullie hier voor de schietpartij?,'vraagt ze. "Ja.,'antwoord Louis snel. "Ik heb heb goed nieuws, en helaas ook slecht nieuws. Het goede nieuws is dat de operatie is geslaagd. De patiënt leeft. En het slechte nieuws is dat die andere jongen helaas is overleden." Terwijl de verpleegster dit zegt versteend Niall. Begint weer te huilen. "Mevrouw......wie is er overleden?,'vraag ik onzeker. "Iemand met bruin krullend haar, is blijven leven. En ligt nu in een kunstmatige coma om zijn wond langzaam te herstellen." Iedere zucht opgelucht. "Mogen we naar hem toe?,'vraagt Louis. "1 voor 1,'zegt de verpleegster.

Louis gaat als eerst, dan Niall en dan mag ik naar binnen. Omdat ik mezelf niet kan rollen mag, al we rustig zijn Liam mee. Liam en ik lopen naar binnen. Daar ligt hij dan, hij slaapt lijkt het. Liam zet me naast het bed. Ik kijk naar zijn gezicht. Overal zijn slangetjes, maar toch zie je Harry er tussen. Een onbezorgd gezicht. Ik wil tegen hem praten, zeggen dat alles goed komt. Maar hij zal me niet horen.

Een apparaat begint te piepen. Gelijk komen er 5 mensen binnen gerend. Ik word aan de kant geduwd. De mensen doen van alles. Na 5 minuten lopen ze de kamer weer uit. Ik wordt weer naar Harry geduwd. Ik kijk opnieuw naar zijn gezicht. Dan hoor ik een zacht geluid komen uit zijn mond: "Leonie, ben jij dat?" Ik schrik maar zeg: "Ja, ik ben bij je." Hij doet zijn mond weer dicht en sluit zijn bet iets geopende ogen weer.

Hij slaapt

-----------

LEES DIT HIER ONDER PLEASE!

Graag 7 votes

En 4 reacties

Oja willen jullie allemaal een reactie achterlaten dan weet ik hoeveel mensen dit lezen

Ps lezen jongen dit ook?

Xxx

Gepest! (one direction fanfictie)Where stories live. Discover now