Förord

5.6K 158 19
                                    

Tack till min vän Alma som är på omslaget av boken och tack till OscarMolander som gjorde omslaget till mig.
Vill bara förvarna att det här inte är en bok jag kommer fokusera på att göra extremt bra, den är bara för skojs skull. För att förstå allt så rekommenderar jag att läsa min och Lovisa Lindbergs bok "on my way" innan.
//////////////

"Vad var det egentligen som hände mellan oss Jacky?" frågade Felix och strök sin tumme försiktigt över min kind. Långsamt skakade jag av mig den och tittade ledset på honom.

"Jag vet inte Felix, jag vet inte", mumlade jag tyst och vände min blick ut genom det mörka fönstret. Det var vinter ute och man kunde nästan se hur kallt det var utanför mitt sovrumsfönster. Små frostkristaller hade bildats mot glasrutan på utsidan, förmodligen hade det varit blött på rutan innan så att de hade kunnat bildats.

"Men snälla, kan du inte bara älska mig? Jag behöver din kärlek", sa han tyst.

"Det är inte så lätt min vän", svarade jag med en klump i halsen. Jag kände mig så extremt elak när jag sade det men det var sanningen. Det var inte lätt för mig att helt plötsligt börja älska en person som jag hade kommit över och som jag inte fann något större intresse i längre.

"Kan du snälla bara låtsas att du älskar mig då? Hela mitt liv har rasat samman och det enda jag känner att jag behöver just nu är kärlek och uppskattning från dig. Du är den enda som kan få mitt liv att gå ihop igen", försökte han.

"Det är inte rättvist mot någon av oss Felix. Jag kan inte låtsas älska dig när jag tyvärr inte gör det."

Show me love - f.sDär berättelser lever. Upptäck nu