14 | целуни ме...

2.4K 179 15
                                    

Съжалявам за огромното забавяне! Просто нямах идея какво да напиша, но после някак си идеите ме заляха.

Също така исках да споделя с вас радостта си. Хора това са 3.7 гледания и 441 вота! Благодаря ви! Цялата история е посветена на вас, моите читатели!

ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ!

Дерек:

- Добре де, защо с Хънтър се мразите толкова? - пита ме Янита за пореден път.

- Дълга история е. - изобщо не е дълга. Просто не искам да ме смята за убиец или нещо такова.

- Ясно, няма да ми кажеш. Добре тогава. Като не искаш, не искаш. - най - накрая се отказа от разпита си и отново се зае да чисти пясъка и кръвта от лицето ми.

Нека да ви представя обстановката - седя на дивана в апартамента на Янита, а тя седи върху мен с кърпа в ръка, която вече отчаяно се нуждае от пералня. Само ако можех да се сетя защо се съгласих да дойда с нея в апартамента й вместо да отида на събранието и да избегна упреците на татко. Поне една причина да можех да се сетя.

Как се озовах в апартамента й, може би се чудите? Това не е толкова дълга история.

Ретроспекция:

- Какво, по дяволите, си мислите, че правите?!? - извика Янита в същия момент, в който аз се наведох, за да избегна горящото нещо, което искаше да ме обезглави.

- Ти пък какво правиш тук? - изръмжа и Хънтър, а погледа който тя му прати си беше просто за снимка.

- Я по-полека! Ти май си роден крив на тоя свят! - не можах да сдържа смеха си.

- Сега не ми е до теб. - каза и я запрати към близкото дърво, но успях да я хвана точно преди болезнения сблъсък.

- Дерек, принцът на бял кон. Кога започна да спасяваш девойки в беда? - това просташко хилене беше достойно за Рекордите на Гинес.

- Затвори я най-накрая тая твоя огромна уста. - оставих Янита на земята и се превърнах в тигър. Правилно разбрахте, тигър. Както и Хънтър. Да не повярва човек, но имаме нещо общо. И списъкът свършва до тук. Дори цветът на козината ние различен. Но това няма значение. Забиваме зъби и нокти, ръмжим, абе досущ като истински животни

- Момчета, бихте ли спрели или искате целия град да ви види? Колко тъпи трябва да сте, че да се биете във формата на диви животни на обществено място? - добре де, тя беше права. Някой можеше да ни види и тогава ставаше дълга и широка. Много дълга и много широка.

Hunter's DestinyWhere stories live. Discover now