ö t ö d i k

4.2K 271 12
                                    

Kedves Luke,


Szeretnél eltekinteni csak egy pillanatra attól a dologtól, hogy elfelejtettél engem? Megpróbálod? Mondjuk azt, hogy megtetted. És utána? Utána mi lesz? Mi lesz a következő lépés? Mondjuk azt, hogy elmondom neked, hogy ki is vagyok valójában. Akkor megtudod, hogy ki is írja ezeket a leveleket. És utána? Elmondom, hogy mi lesz ezután... Egy nagy semmi. Semmi, Luke. Abszolút semmi. Egy senki vagyok számodra, te pedig nem vagy hajlandó szeretni egy ismeretlen embert. De a szíved felismer. Így kell legyen. Ez a gondolat mindig velem van. Gondolsz rám és meg akarod tudni az igazat. Azt, hogy ki vagyok.


Rendben van. Adok neked egy nyomot: a nevem kezdőbetűje S. Leszűkítettem a keresési körödet öt lányra.


Nem viccelek. Sosem tennék ilyet. A házatok hátánál van egy idős tölgyfa. A törzsén találni fogsz egy szívet, amelyben azt írja, hogy L&S. Te írtad oda az első randinkon. Azt mondtad, hogy ha szakítani fogunk, akkor ki fogod vágni a fát. De még ott van. Én pedig itt. Mintha semmi sem változott volna. De mégis minden más, még akkor is, ha ez első ránézésre nem így van.


Kezdem feladni a reményt. Kezdem... Mi értelme van mindennek? Vajon érdekel téged? Hiányoznak azok a dolgok, amelyek akkor voltak, amikor még nem történt meg... amikor még nem történt meg a baleset. Hiányzol, és az is, ahogy megmutatod, hogy fontos vagyok számodra. Hiányzik, hogy azt mondjam mi.


Mindörökké a tiéd.

Mindörökké A Tiéd//FORDÍTÁS//BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now