Capitolul 9

6.9K 414 7
                                    

Casius
Mii de gemete rasunau in camera, iar in mintea mea erau ca un ecou ce avea sa dureze pentru eternitate, sangele ei mi se scurgea printre buze, hmmmm......ii iubesc sangele!Ii aplic sarutari reci ce pareau sa fiarba pe pielea ei incinsa.Offf, biata de ea, ma satisface la maxim.Sarutarile mele coboara spre sanii ei in timp ce ea imi gemea numele, ii iau sanul in dinti si ma joc agresiv cu el, scanceste de cateva ori din cauza dureri provocate, dar zambeste cand ii diminuez durerea cu sarutarile mele.La randul meu ii zambesc si pente cateva minute ma trezesc cu ea peste mine incercand sa preia conducerea, femeile....ele nu inteleg ca noi suntem sefi aici?Se trezeste din nou sub mine, o trag de par mai aproape de mine adancind sarutul.Ma frec incet de ea si ii simt acea mica zona a corpului foarte fericita si uda.Imi bag doua degete in ea, iar placerea de pe fata ei se stinge......stai????Ce fac prost, de ce nu ii place?Cateva lacrimi se scurg pe fata ei iar un soptit iese din buzele ei "Ma doare!"Fuck!!!!!Am uitat ca este virgina!!!!!!

-Stai calma, voi intra incet in tine si voi iesi.....Spun eu grijuliu, ea doar da afirmativ din cap intelegand ce vreau sa zic.Intru incet in acel loc stramt, ea pare extrem de obosita si durerea ii tine captiv corpul.

-Cum a fost?Intreb eu dupa ce am iesit din ea

-Tot doare.....Spune ea, iar alte lacrimi cad acum din ochii ei.

Ii sterg lacrimile si incerc sa o inveselesc jucanduma cu sani ei si muscandui pana le da sangele, ca sa o fac sa se simta bine, i-am dat cam jumatate din sangele ce se afla in corpul meu, hmmm aveam nevoie sa mananc bine de dimineata.Reusim sa facem dragoste, nu am mai facut dragoste cu o virgina si trebuie sa recunosc....este palpitant.
Adormim amandoi obositi de la asa mult efort, dimineata aveam antrenament cu fratele meu si... am putine emotii, pffff normal ca fac caterinca!

Deschid ochii si vad ca locul unde trebuia ca fie Jun este gol, ma parasit? Nici gand, nu scap eu asa usor !
Cobor in living unde Viviana, asistenta ,se uita la televizor, vedeti pentru ce este platita, sa se uite la inca un episod din "Teen wolf ", pfff aia nu sunt varcolaci adevarati adevarati, toti au fost omorati de mine ! Adica.....cred ca nu, efectele speciale sunt foarte bune si....stai, ce dracu fac?
-Vivian, intoarcete la lucru!

-Dar domnule, inca un episod!

-Vivian!

-Da domnule!

Vedeti, sunt respectat aici, sau cel putin asta credeam pana dupa 5 minute cand ma intorc in living iar Vivian era in fata televizorului, aceasta a fost poveste decesului asistentei medicale Vivian, in memoria unei mese delicioase! :>

Descendentul lui draculaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum