Capitolul 4

7.3K 454 9
                                    

Jun

Nunta noastă avea să fie în câteva zile, iar încoronarea lui Caius în mai puțin de o săptămână, lucrurile se mișcă destul de rapid. Vampiri ăștia au toată eternitatea la dispoziție și totuși se grăbesc cam mult. Poate este altceva la mijloc de care eu nu știu, mi se pare foarte suspect.

Grădina din spatele palatului era de o frumusețe rară, semănea cu grădina edenului din poveștie pe care mi le spunea mama când eram mică. Trandafirii roși sunt divini iar mirosul lor este mirific. Încer să rup unul dar mă înțep în spini și regret imediat decizia. Văd cum sângele de un roșu aprins se scurge lent spre închietura mea. Pentru o secundă parcă am uitat că sunt într-un palat plin cu vampiri, dar instant ce mi-am amintit am început să o iau la fugă spre pădure. În timp ce fugeam se auzeau niște bătăi de clopot ce mă băgau în sperieți. 

Îl văd pe Casius în spatele meu și mă opresc. Nu știu de unde am încrederea asta să mă opresc în fața unui vampir în timp ce sângerez, dar am simțit că trebuie să o fac. Se oprește si îmi ia mâna holbând-se la sângenele meu.

-De ce miroase asa? Îl vedeam cât de bulversat este și îmi vine să regret că nu am alergat în continuare.

-Miroase diferit? Se uită la mine și relizează ulterior că nu aveam de unde să ștu cu miroase sângele în general. Mă ia pe sus și alergă cu mine în regrat unde ajungem într-un turn la o înălțime foarte mare. Camera era cu totul diferită de ceea ce am văzut până acum, nici nu părea că mai suntem în palat.

-Asta este camera mea, nu o să intre nimeni aici. Spune el uitându-se panicat la mine.

-De ce esti așa încordat? Ce s-a intâmplat?

-Toți vampirii din regat au luat-o razna din cauza mirosului sângelui tău.

-Îmi pare rău, doar m-am înțepat într-un trandafir, nu am vrut să..

-Nu înțelegi, soldații vampiri sunt antrenați să reziste și un deceniu fără să bea sânge și nici măcar după o perioadă așa de mare de timp mirosul nu-i fac să-și iasă din minți cum i-a făcut o picătură de a ta.

Mă așez pe patul din cameră și el se pune în fața mea pe vine urmărindu-mă atent cum analizez camera.

-Aici am stat pană acum câteva zile, am fost mai mult prizonier aici.

Mă uit șocată la el, cum să fi prizonier în propriul tău palat și de ce l-ar ține închis aici? Oare a făcut ceva rău sau este de nestăpânit? Poate a făcut o crimă, sigur a făcut un masacru înfruptându-se din oameni nevinovați. Aveam mii de ipoteze pentru care el putea fi ținut aici cu forța. Însă niciuna nu mai părea credibilă uitându-mă acum la el cât de liniștit este cu mine.

-Dar tu? Mirosul nu are niciun efect asupra ta? Ochii mei erau ațintiți asupra ochilor lui și parcă îi țineam într-o vrajă pentru că nu întrerupea contactul vizual.

-Mă înebunește. Spune în timp ce se aproprie de mine și îmi pune mâna prin păr trăgându-mi capul mai aproape de al lui, atât de aproape încât îi simțeam respirația. Mă uit la buzele lui și sunt sigură că și el simte dorința dintre noi. Amândoi vrem să știm ce gusm avem, vrem să ne simțim unul pe celălalt și nu știu de unde s-a născut atracția asta mortală dintre noi doi căci acum câteva zile voiam să ne scoatem ochii.

Îmi mușc ușor buza și văd cum îi cade privirea pe buzele mele și zâmbește diabolic, presupun că în mintea lui se desfașoara scene foarte lascive și sexuale acum, nu că în mintea mea ar fi diferit.

Își apasă buzele peste ale mele și mă mușcă de buză de jos ce mă face să gem ușor, îl aud cum chicotește. Mă întind pe pat el urcându-se pe mine, dar în tot timpul asta noi nu ne-am dezlipit buzele ce dansau un dans periculos de dulce. Iși mișcă mâinile în jurul taliei mele și simt cum mă strânge agresiv, dar îmi dă drumul ușor, doar cât să știu eu că mă domină. Mă simțeam așa de bine simțindu-i mâinile reci cum se mișcă pe trupul meu fierbinte. Îmi scoate tricoul lăsând la vedere doar sutienul din dantela albă pe care îl aveam, îl dă ușor la o parte doar ca să întâlnească sfârcul sărutându-l ușor și făcând după forme cilculare cu limba.Îi bag mâinile ușor în păr jucându-mă cu el, iar acesta se uită în ochii mei sărutându-mă iar.  În cameră se auzeau gemetele mele de plăcere, o plăcere străină pentru mine până în acel moment, dar de care nu aveam să mă satur.

Ușa camerei se trântește brusc, un vampir intră în cameră și îl atacă pe Casius, acesta este surprins și doar îl ține să nu sară pe mine. Eu țip speriată și încerc să caut ceva cu care să-i dau în cap vampirului, găsesc un pahar cu whisky, iar vampirul cade lat pe jos.

Casius mă ia rapid în brațe și mă strânge puternic.

-Parcă ziceai că nu o să vină nimeni aici! Îl imping eu nervoasă

-Nimeni nu știe de camera asta, trebuie să-l fi atras mirosul tău.

-A deci acum este vina mea?

-Nu, doar spun cum a ajuns aici, de ce ești așa înțepată?

-Pentru că a intrat un vampir peste noi în timp ce..

Nu mai știu ce să spun pentru că mi-am dat seama cât de repede degeneraseră lucrurile între noi și direcția în care mergeau încât m-am înroșit. El începe să râdă de mine și mă întoarce cu fața spre el.

-Ai momente când ești foarte simpatică!


Descendentul lui draculaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum