Kapitel Elva: Flytta En Skola? Flytta En Skola.

132 10 0
                                    

Crystals Perspektiv

Hela skolan satt i den gigantiska matsalen, rektor Flake tittade vaksamt på oss alla. När vi tystat ner oss började hon prata.

-Efter erat bråk med Crimsonskolan har vi bestämt oss för att flytta. Vi ska flytta till en värld där alla har speciella förmågor eller krafter. Ni ska veta att den världen är lite "efter", och har inga iPhones eller Samsung. Vet ni vad, inga mobiler alls. Det betyder, ingen skolbal heller, riktiga baler med kungliga kommer hållas där borta. Där kommer ni att delas in till en klan, efter era personligheter och krafter. Vi flyttar om en kvart. Era saker är redan packade, sa hon långsamt medan hon gick iväg raskt, lite för raskt. Hon har något i kikaren.
Medan alla pratade om vad som skulle hända satt jag tyst. Jag tänkte på mamma och pappa, de hade inte sms:at, ringt eller mailat. Hade dom glömt bort mig? För det kanske dom gör nu, när vi ska flytta.

-Vet ni vad? Det ska finnas drakar där borta! Jag hörde NO-läraren säga det!, skrek Måns förväntansfullt. Vi andra började prata om det lika spänt, det var faktiskt spännande. Att få rida en drake.. det hade alltid varit min dröm, även som liten.
Sky var den enda som såg lite sned ut, han skrattade inte, jublade inte eller ens skrek av förväntan, som han annars skulle gjort. Jag klappade honom på axeln, jag visste inte varför han var så, men det måste ha varit med drakarna att göra, för det var då han tystnade.

-Det blir bra, viskade jag till honom. Han nickade, och nu var han lite gladare. När jag märkte att vi stannat upp och stirrade på varandra märkte jag att jag rodnade. Hur? Jo han reagerade, säkert på mina färgskiftande ögon.
Jag sprang ikapp de andra, och senare kom Sky.

-Crystal, tänk om vi får varsin drake?!, skrek Lily, jag hade aldrig sett eller hört henne så glad och spänd som nu. Hon såg rolig ut när hon stannade upp och viftade med sin händer på ett galet sätt, och skrek. Det mer roliga var att hon var så kort jämfört med mig.
Jag skrattade, och nu på riktigt. Förut i min gamla skola skrattade jag falskt, åt tråkiga skämt ingen egentligen gillade.

-Om man får välja vilken draksort så ska jag välja någon vatten, is eller snö! Hon eller han ska då heta Star eller Ace, log jag.

-Såklart. Själv föredrar jag någon eldsprutande best! Han ska heta Wild!, sa Måns bestämt. Sky skrattade till, som han inte gjort sen drakar nämndes.

-Eldsprutande drakar är ganska sällsynta. Själv hade jag en drake förut som hette Blaze. Hon var min ängel, tills jag förvisades från byn. Fråga inte, jag blev förvisad eftersom att jag tvingades använda mina krafter på ett speciellt drakrace. Blaze blev skadad, och jag var tvungen att hela henne, sa han snabbt. Det lät som om allt var i en mening, och det tog några sekunder innan man förstod.

-Fint namn, och.. synd att du blev förvisad.., sa Coco och log efter. Alla andra nickade medstämmande, och vi såg hur Sky blev gladare.

TimeSkip (15 minuter xD)

Vi stod bakom skolan, vi är då hela skolan med personal. Det var en medelstor blå eld, helt blå, som Mrs.Flake stod vid. Hon kollade ut över oss igen, som en falk.

-Här står vi nu, på väg att lämna denna värld. Med sorg överger jag denna skola till människorna, vi är redo att lämna denna byggnad nu, sa Mrs.Flake sorgligt, och högt. '

-Jag ropar upp namn så kommer ni fram, uppfattat?, sa matteläraren. Alla stod stilla, och tysta. Men han nickade som om vi skrek av förväntan.

-Crystal Moon, sa han tydligt. Många som visste om mitt namn stirrade på mig. Jag gick motvilligt fram till Flake. Hon pekade på den blå elden.

-Gå in i elden, det är en portal, sa hon och log. Hon log vänligt, det var ett tag sedan.
Försiktigt tog jag ett steg in i elden, jag kände allas blickar, men struntade i dom. När andra foten kom in i elden snurrade allting, till slut blev allting svart. Jag kunde inte tänka, mina tankar försvann, mina minnen. Allting försvann.

Ni är så otroligt snälla, runt 400 läsningar.. Alltså Wow! Jag vill tacka återigen, ni ska bara veta hur tacksam jag är! Jag tänker jobba hårdare på den här berättelsen. Jag har fått idéer! (Som jag inte ofta har till denna berättelse). Haha, idéerna kommer från en fantasy/adventure instrumental musik grej. Ursäkta att kapitlet blev kort, jag vill spara den nya världen till nästa kapitel! ;) Då kanske jag lägger till musiken jag blev inspirerad av ;)
Vilka vill ni ska bli ett par? Jag har haft Cryzero (Crystal x Zero) och pyttelite Skrystal (Sky x Crystal), hehe xD Jag skrev kapitlet på en dag, det brukar ta en vecka xD

Skolan i ItronyeWhere stories live. Discover now