Last Second

4.9K 217 20
                                    

Budući da se Justin 'neće vraćati kući večeras', pozvala sam Janie.

-Hej curo! -čula sam uzvike sa druge strane slušalice, kao i glasnu muziku.

-Janie gde si?

-Kući! By the way, dovlači svoje dupe ovamo, kućna žurka. Sada.

-Oh.. -razmišljala sam da li da prihvatim. Mah, ionako sam htela malo da se provedem sa njom, treba mi malo opuštanja, a ovo je odlična prilika. -U tom slučaju stižem.

Čula sam njen smeh, a zatim zvuk prekidanja veze.
Otišla sam do sobe i otvorila svoj orman. Izvukla sam crne kožne uske helanke, belu majcu sa crnim natpisom 'I don't give a fuck' koja je otkrivala moj stomak, kao i crne visoke štikle.
Znam kakva je Jaine i njene 'kućne' žurke. Dovede ceo grad, bukvalno, i napravi haos. Bolje se provedem kod nje nego u bilo kom klubu u gradu. A isto tako znam da će dovesti neke hotiće (kako ih je zvala) i verovatno je to deo razloga zašto sam izabrala ovu kombinaciju.
Obukla sam se, pustila svoju dugu crnu kosu, zatim nanela nešto šminke i krenula.
Dovoljno je bilo da pređem ulicu i budem ispred Janie-nine kuće.

-Vidi ti njuuu! -uzviknula je Janie odmeravajući me nakon što je otvorila vrata.

-Šta vidi mene? Pogledaj ti sebe. Malo provokacije ovo, ono, a?

Zastala je malo, pogledala me, a zatim smo obe prasnule u smeh.
Na sebi je imala teksas kratki šorc koji se slivao niz njene bokove pokazivajući njene savršene obline. Gore je imala belu usku majcu na brtele sa savršenim dekolteom. Da sam muško verovatno bih balavila za njom u ovom trenutku.

-Ma šta me gledaš više, ulazi! -doviknula je.

Nasmejala sam se i ušla. Bila je velika gužva unutra. Oko njih 20, 30 je bilo unutra. Svuda se osećao miris cigara i alkohola, mada sam se već i navikla na takve mirise. Naravno, kad živiš sa Justinom moraš se navići na sve. Prevrnula sam očima na tu pomisao i krenula da sipam sebi piće.

-Gde su ti roditelji? -upitala sam Jaine sa malo povišenim glasom kako bi me čula od glasne muzike.

-Rekla sam im da pravim žurku i budući da oni znaju kakva sam, otišli su u vikendicu da prespavaju. -uzvratila je, na šta sam se ja zasmejala.

-Paa, gde je tvoj..Justin? -nastavila je.

-Nije kući. -odgovorila sam hladno.

-Sve u redu?

-Da.. -iako nije bilo.

-Hajde idemo da igramo. -znam da je primetila da mi se faca uozbiljila i da je to uradila kako bi me razveselila, tako da sam klimnula glavom, popila svoje piće na eks i krenula među gužvu sa njom.

Nakon nekih teških sat vremena i desetak pića, osećala sam se pomalo čudno. To jest, prosto, pijano. Svo vreme sam igrala sa nekim dečkom, zezala se sa njim, smejala se, zabavljala. Jaine mi je nestala iz vidika, nisam znala gde je, mada me to sada nije ni zanimalo.

-Usput, ja sam Austin. -odjednom sam začula glas dečka sa kojim sam bila. Imao je presavršen glas, osmeh, sve.

-Clara..

-Pa drago mi je Clara. -nastavio je. -Imaš dečka? -upitao je sa malim zavodljivim smeškom na licu.

U trenutku mi je sevnula Justinova slika kroz glavu.

-Ne.

Ponovo se nasmejao.

-Znaš, Jaine mi je rekla da ima višak soba i da se mogu slobodno posl...

Prekinula sam ga zabijajući mu svoj jezik u usta. Nije se otimao, već pridodavao još više ljubljenju. Uživala sam koliko i on, možda i ne bih da sam bila trezna ali..yolo brate. Krenuli smo uz stepenište dok me on nosio u rukama, ne uzimajući ni daha. Ubrzo smo ušli u jednu sobu, on me bacio na krevet, okrenuo se i zatvorio vrata, a zatim se vratio do mene i legao nastavljajući sa žvalavljenjem.

°Justin's POV°

Nakon što sam se video sa Jackom i sredio neke poslove oko nekih papira i sranja, vratio sam se pred vilu. Izašao sam iz kola i bacio pogled prekoputa ulice. Čula se glasna muzika iz kuće u kojoj je živela ona Clarina drugarica. Nisam se toliko obazirao, pa sam samo krenuo prema vratima. Bilo je oko 11 sati uveče, tako da sam znao da će u roku sekunde Clara naleteti na mene vriskajući kako je nisam trebao tek tako ostaviti i tako ta njena sranja koja uopšte i ne slušam.

Ušao sam u kuću koja je bila prazna. Znači kučka ili spava ili čami u sobi pričajući telefonom sa svojim jadnim drugaricama. Ugh.
Otišao sam do kuhinje i sipao viski u čašu te krenuo u svoju sobu. Njena soba je bila pored moje. Prošavši pored začuo sam neprijatnu tišinu. Čudno.
Otišao sam do svoje sobe te ostavio čašu na stolu i vratio se do vrata njene sobe. Ušao sam, ali tamo nije bilo nikoga. Vrata od kupatila su bila otvorena, što znači da ni tamo nije bila.
Pa gde je onda koji đavo? Možda je otišla u prodavnicu? Da, u 11 sati kada ni jedna prodavnica ne radi. Možda je otišla u šetnju. To liči na nju..
U tom trenutku svetlo koje je žmirkalo dopiralo je kroz prozor i nabadalo mi oči.
...Ili je možda kod Jaine. Fuck.

Brzinom svetlosti sam istrčao iz kuće i pojurio kod Jaine lupajući na vrata njene kuće.

-Justin? -upitala je Jaine iznenađeno. -Uđi!

-Gde je Clara? -upitao sam.

-Ne'am pojma. Bila je tu negde sa nekim dečkom..hm..da, mislim da je otišla sa njim gore u sobu. -govorila je promuklim glasom.

Ček, ček, Clara? Sa dečkom? Sami? U sobi? Jebote, nije valjda..
Mahinalno sam odgurnuo Jaine i potrčao uz stepenice došavši do prostranog hodnika. Tamo su bile 4 sobe, mogla je biti u bilo kojoj. Išao sam redom ali nje nije bilo ni u jednoj.
Krenuo sam sići sa sprata kada sam začuo dobro poznati smeh. Prišao sam vratima za koje sam mislio da je kupatilo, budući da je na vratima stajao znak 'zauzeto'. Uleteo sam u sobu, koja je izgleda bila Jaine-ina, i imao šta da vidim.. Samo mi je prošla mamina rečenica kroz glavu 'Clara je sada u tvojim rukama'..

°Clara's POV°

Austin mi je prišao i legao preko mene. Ugurao mi je jezik još više dok sam mu rukama skidala majcu, a potom noktima šarala po leđima ostavljajući mu svuda crvene tragove. Skliznuo je usnama do mog vrata te ga počeo sisati ostavljajući ljubavne ugrize. Rukama je prelazio preko mog stomaka, pa sve niže na što sam ja zastenjala. Vratio je glavu nazad te me ugrizao za donju usnu što me zagolicalo, pa sam se slatko nasmejala. Skinuo mi je majcu i krenuo da mi otkopčava brus sve dok..

-Šta radiš to?!

Neko je banuo na vrata, dok sam ja vrisnula, brzo ustala i navukla na sebe majcu.

-Justin.. -od pića nisam znala da li mi se priviđa, ali..

-Šta hoćeš ti, izlazi iz sobe! -povikao je Austin.

-Nemoj ti meni da se dereš da te sad ne bi' napucao k'o kengura.

-Ajde pičko, pokaži šta znaš!

Na te reči Justin se razbesneo kao ris. Prišao je Austinu i iz sve snage ga zavalio pesnicom u facu. On se prosuo na pod i pao u nesvest dok mu je polazila krv iz nosa.
Polako mi je prilazio. Krenula sam unazad misleći da će meni opaliti šamarčinu ili nešto još gore (tada sam se setila modrice na ruci), ali umesto toga me uzeo u naručje kao mladu i izneo me, te izašao iz Jaine-ine kuće i vratio našoj. Putem sam se oslonila na njegova prsa slušajući njegove poludele otkucaje srca.
Uneo me u vilu, ušao u dnevnu sobu i polako spustio na krevet.

-Šta misliš da radiš koji đavo? -uzviknuo je.

Ja sam se samo nasmejala i....i to je poprilično to čega se sećam. Pala sam u nesvest.

.........

Do sada nisam pisala 'Point of View' (pov), ali eto, tako sam sada ovaj deo zamislila u glavi.
Inače neće ih biti jer želim da cela priča bude zasnovana iz Clarine perspektive.
Možda ću ponekad ponegde ubaciti, ali potrudiću se da izbegavam.
Toliko. :)

Fifty shades of BieberWhere stories live. Discover now