Afilli Cinayet

1.3K 101 3
                                    

Fotoğraf ışığının en güzel olduğu saatlerde yani güneşin doğmasına yakın saatlerde gölün kenarındaki kuşları çeken Pars iki el ateş sesiyle irkildi. Yanındaki Ali'ye sert bir bakış atarak;"Sen ne gerizekalı bi'şeysin. İşaret verince ateşleyecektin. Tam gündoğarken havalanmaları için işaret verecektim."Ali'de şaşırmış ve irkilmiş bir şekilde pompalı silahı gösterek; " Özür dilerim aga gerginim biraz." dedi.Pars; "Senin yüzünden yarın bi' daha geleceğiz. Gökyüzü mükemmeldi bugün. Allah beni arkadaşlarımla sınıyor galiba."Ali: "Ayıp oluyor Pars senin için sabah namazını kılmadan geldik buralara. Caz yapıyosun iki saattir. Yaptığın ayıp" diyerek tripli bir şekilde hızlıca yürümeye başladı. Hızlıca yürürken ayağının takılmasından ötürü yere düştü.Pars; "Ulan adam şekil yapıp gidemiyor bile." dedi.Ali tam kalkarken karşısındaki çalıların arasındaki şeyi fark eder etmez kalkamadığı yere çakılıp kaldı. Ali ağzını bile açamıyordu. Sadece alt dudağı titriyordu. Pars n'olduğu anlayamamıştı. "Noldu lan ayı çiftleşmesine mi tanık oluyon ehehe" diyerek Ali'nin yanına gitti. Gördükleri onu da şoke etmişti. Verebildiği tek tepki "Öheaa" oldu.

Bu esnada Türkiye'nin en iyi adli tıpçılarından biri olarak bilinen Prof. Adnan tahtada duran ölü adamın fotoğraflarını göstererek "Sizce bu adam cinsel ilişki sırasında yaşanan aşırı heyecandan mı ölmüş" diye bir soru yöneltti öğrencilerine. Öğrencilerden biri "Yani yatakta ölüm mü? Diyorsunuz Prof." diye saçmasapan bir soru yöneltti. Prof. Adnan'da gülerek "Ben size soruyorum siz bana soruyorsunuz." diyerek. Açıklamaya başladı. "Evet yatrakta ölüm yani tatlı ölüm denilen şey genellikle erkekler için kalp krizi, kadınlar içinde beyin kanamasıdır. İşte bu yüzden kimileri seksin kalplerini, kadınların ise beyinlerini çaldığı söylenir. Bunun kararını size bırakıyorum. Lakin otopside beyin kanamasıyla ilgili hiçbir ize rastlanmadı. Kurbanın penisiline alerjisi varmış." dedikten sonra öğrencilerden biri Porf. Adnanın sözünü keserek "Antibiyotiklere mi demek istiyorsunuz ama bu her yerde kullanılır? dedi. Prof. Adnan cool bir şekilde masanın üstüne oturduktan sonra; "Alerjisi olan birine ufak doz penisilin bile ölümcül olabilir." dedikten sonra cinayetin nasıl işlendiğini anlatmaya başladı. "Koca, eşine çok yüklü bir hayat sigortası yaptırır. Faranjit olmuş numarası yaparak hastaneye gidip iğne olur. Evine dönüdüğünde karısıyla cinsel ilişkiye girer. Adamın sperminde bulanan antibiyotik kadının vücuduna geçer. " dedikten sonra eline bir hastane makbuzu alarak öğrencilere :" Bu elimde görmüş olduğunuz küçücük hastane makbuzu katilin yakalanmasında önemli rol oynadı." dedikten sonra öğrencilerden biri yine söz almadan "Sanki siz yapmışsınız gibi anlattınız efendim." diyerek şakasını yaptı. Sınıfta herkes güldükten sonra sınıfı ölüm sessizliği kapladı...

Ders bittikten sonra Prof.Adnan ve arkadaşı Prof. Hüseyin otoparka doğru yürürken Prof. Hüseyin, Adnan'a ; "Gerçekten gidecek misin? Bir sömestr daha kal bari.

"Prof. Adnan; "Artık yıprandım okul okul. Buradan taşınıp kızımla yaşamak istiyorum. Cesetlerle yaşamaktan bıktım."

Prof.Hüseyin; "Demek kızın için gidiyorsun. Artık Aplastik anemi hastalığı için ülkemizde de uzmanlar olduğu için şanslıyız. Kızın bugün geliyor değil mi?"

Prof.Adnan; "Bir kaç gün gecikecek."

Prof. Hüseyin gülerek; "Babasının ne kadar özlediğini bilmiyor mu? dedi. Ardından Prof Adnan'ın telefonu çaldı. Hüseyin'e "1 dakika" dediken sonra telefonu açtı. Telefondaki kişiye "Geliyorum" dedikten sonra olay mahalline yol aldı..

Afilli CinayetWhere stories live. Discover now