❤13.part❤

271 18 0
                                    

*O pár mesiacov neskôr*
Svoj sveter som si pritiahla viac ku sebe a na oči si dala slnečné okuliare aj keď slnko nesvieti ale taky je život celebrity. Väčšne sa pred niekým skrívať.....

"Tu maš rozpisi,tu maš fotky zo včera a tu maš svoje latté" všetko mi to podal môj dobrý asistent,spoločník a najlepší kamarát Kyle. "A zajtra maš fotenie pre časopis Cosmopolitan " pousmial sa na mňa a vyšli sme s hotela. Fotoaparaty rôznich novinárov nás doslova zaplavili a nechybali aj faninky. "Chloe!! Chloe!! " doslova skandovali. Iba som im zamavalá a kráčala cez dav až ku autu. "Slečna Brown prečo ste v Londýne a nie v New Yourku?? Čo sa stalo medzi vami a Stylesom??? Je pravda ,že ste čakali jeho dieťa??? Je stale medzi vami niečo ?? Kde je Harry teraz??" otázky novinárov su otravne a tak som sa otočila,zastavila a pozrela na nich. "Harry je tam kde ma byť a je mu tam dobre. A je to tak dobre pre neho aj mňa!" hneď ako som to dopovedala som nastupila do auta a zošuchla sa na sedačke. S kelimkom v ruke som sledovala miznúcu krajinu. Tak ako mi pred očami zmizli tie mesiace stravené s Harry.... S človekom ,ktorého som milovala,milujem ale neviem či budem milovať. Ta bolesť ,ktorú všetko toto sposobil je neznesitelná a preto som sa rozhodla žiť život bez neho. Je to tak dobré pre oboch.

"Sme tu Chloe" vyrušil ma Kyle s premýšlania a vystupili sme s auta. Na letisku sme bezpečne prešli kontrolov a nastupili do lietadla.....

*harryho poh.*
"Harry je tam , kďe ma byť a je mu tam dobré. A je to tak dobré pre neho aj mňa!!" jej hlas. Opäť som ju videl v telke a vždy povie to isté. Vždy keď som ju hladal nemohol som ju najsť. Neviem kďe je ,ským a čo robí? Chýbam jej?? No jasné Styles!! Si ozaj naivný idiot ak si mysliš ,že jej chýbaš?!! Prefackalo ma moje svedomie. "Harry kto je ten chalan!?" spýtal sa Niall. "To je Kyle . Je to jej asistent" odpovedal som bez toho aby som sa pozrel na Nialla......

***
"Ešte si stále mysliš ,že je to jej asistent??" spýtal sa Niall potom ako prišiel na izbu. Včera v noci sme prileteli do New Yorku a podla mojich zostených informácií by sa tu mala nachádzať aj Chloe. "To nič neznamená!!" povedal som jednoducho. "Harry zobuď sa !!! Ona sa s ním drží za ruku. Vidíš! Na vonok je s ním štastná aj keď je to možno len najlepší kamrát ale vo vnútri pomaly všetko vymiera. Chybaš jej. Tak ako ty aj ona robi chybi. Každý robíme chybi. Vyčítaš si to aj ty aj ona. Možno sa ti chce vyhybať ale ver ,že čo skoro sa stretnete tvárov v tvár ale to už sa ti nebude môcť vyhnuť. Tak buď taký chlap a tento krát to neposer a naprav to aspoň trochu" hodil predomňa noviny kďe je odfotená Chloe s Kyleom ako odchádzaju s fotoatelieru a drží ju za ruku.....

*Chloe poh.*
"Kyle!! Ja tie šaty nemôžem najsť" zafňukala som . "Mám ich " zakričal a priniesol mi moje čierné čipkové šaty v ktorých pôjdem na odozdavanie cien Britsh Awards. Šaty som na seba navliekla a Kyle mi nakulmoval vlasy.
Obula som si čierné lodičky a zvolila jemný make-up a do toho som dala na pery červený rúž.

***
Obaja s Kyleom sme vystupili s limuzíny a kráčali po červenom koberci. Spoločné nás odfotili a potom som zahliadla Taylor s Calvinom. "Chloe!!" zapištala Tay. "Taylor" silno sme sa objali. Novinárom sme poskitli našu spoločnú fotku a potom sme vošli dnu. Kyle si odbehol a tak som sa rozpravala s Taylor.
Obe sme sa spolu porozpravali o všeličom a potom to všetko začalo.
Moderatorkov večera bola Lily Collins.
Sadli sme si na svoje miesta a začali sa pomaly vyhlasovať rôzne kategorie.
"A kategoriu spevačká roka získava?" chvílka ticha. "Taylor Swift" všetci začali tlieskať a Taylor sa rozplkala. Objala mňa,Kylea,Calvina,Ellie. Potom si prevzala svoju cenu,povedala pár slov a Lily mohla vyhlasiť dalšiu kategoriu. "Skupinov roka a zároveň cenu za najlepší klip získava?...." obzerala som sa okolo seba až to čo som čakala zaznelo. "One Direction" znova začali faninky jačat,všetci tlieskali. A oni sa poobimali s pár ludmi a prešli okolo nášho stolu. Niall mi zakyval aj ostatný len Harry nie. Iba sa na mňa pousmiala a ja na neho.
"Dakujem všetkým.Dakujeme verným faninkám,dakujeme naším rodinám"podakoval za všetký Liam a zamavali všetkým.

Po odozdavaní cien sme šli rovno na after party.
"Chloeeee!!" zakričal niekto na mňa a ja som sa otočila. Stál tam Niall. Pribehol ku mňe a obajli sme sa . Hneď po ňom prišiel Louis s El. "Ahojte hrdličky" podpichla som ich a zasmiala sa . " Bože dievča ty si sa riadne zmenila" prehlasila El. Zasmiala som nad tým. "A ako sa máš??" spýtal sa Niall. "Skvele" povedala som dosť presvedčivo aby mi to uverili."Chloe zlatko !! Mali by sme isť pretože musíš sa isť vyspať zajtra ideš na prehliadku" prišiel za mnou Kyle. Louis s El vybuchli do smiechu. Niall pozeral na oboch a mal mierné naštvaný výraz v tvári."Važne Ni?? Veď to je na pohľad vidno ,že Kyle je inak orientovaný!! Tuto Nialler si myslel ,že vy dvaja spolu..." nedokončila El ,pretože ju Kyle prerušil. "Veľa ľudi si to mysli ale ja som gay a mušličky nie sú važne moj štyl"povedal pobavené Kyle.
Všetci vybuchli do smiechu a ja som nebola od toho daleko.
Oni sa chvílu rozpravali s Kyleom a keď som šla pohladať Taylor a Caru namiesto toho som narazila do niekoho. Môj pohlad padol na vysokú postavu. Muž s kudrnatými vlasami. Dokonalými ružovími perami a zelenými smaragdovými očami.
"Ahoj"......

Tento príbeh bude asi zo všetkých troch najdlhší :3 :D neviem ako vám ale znova nie som zo sebou spokojná :/ Samozrejme dakujem všetkým za votes a komentáre ;)
Love yaaa ❤❤❤

I need youWhere stories live. Discover now