❤3.part❤

420 29 2
                                    

Čo tu ten robí?? Bola som s toho v šoku. Predomnou stál Mike. Čakala som , že sa bude pýtať kto bol ten chalan čo bol pred chvílkou somnou. Vedela som to , že sa to spýta. "Ahoj zlato, kto to bol??" no nehovorím . Na také to veci mám čuch tak jak sa patrí. "Ahoj...Spolužiak " pousmiala som . Popritom ako som obajala Mike pozerala som na Bad Boy-a , ktorý mál taký vzláštný výraz v tvári. Tak ako keby na Mike žiarlil. "Poď ideme k nám"zašepkala som mu a pri odchode som sa ešte razpozrela na Bad Boy-a....
Prišli s Mikeom domov a doma bola len sestra Katie a Ari. "Švagré" prišla za ním Ariana. "Švagrinka , tak ta rád opäť vidím" objali sa na privítanie. "Kde sú naši a Lottie??" spýtala som sa Katie keď sedela v obyvačke a pozerala na Upírske Denníky. "Mama s otcom šli niečo vybaviť a Lottie šla von " pousmiala sa a dalej sledovala. Po 3 hodinách sa vrátili naši. "Aha...máme návštevu. Vitaj Mike" usmiala sa mama a objala ho ako svojho syna , pretože ho tak aj berie..... Ležala som na posteli s Mike-om a on pozeral futbal a ja?? Ja som bola na nete a chatovala som s Emmou.
Emma Williams 21:30
Bola si s Bad Boyom ??
Chleo Brown 21:32
Bola ale prišiel Mike. Samozrejme má s ním videl a vypytoval sa kto to bol. Keby dačo riešili sme s ním Francuzštinu. Emma??
Emma Williams 21:35
Okej...áno??
Chleo Brown 21:43
Aké je jeho pravé meno??
Nevedela si či robím dobré ale chcela som si o ňom zistiť čo najviac informácií. Mala som potrebu vedieť jeho meno. No nepotrebovala som to tak ako jeho krásne zelené oči,ktoré sa dnes na mňa pozerali tak nažiarlivejším spôsobom , aký som kedy zažila. Bože čo to tu trepém ??? Mám vedla seba snúbenca a rozplívam sa nad nejakým Bad Boyom??
Emma Williams 22:10
Chloe mál by ti to povedať sám !!
Chloe Brown 22:15
Mike prišiel !!!! :(
Emma Williams 22:21
Čo ?? Do kedy je u vás ??
Pozrela som na Mike a premýšlala či sa ho mám opýtať do kedy tu je ale urobila som to. "Mike ??? Do kedy si tu??" pozrela som na neho a on sledoval futbal . "Zajtra ráno odchádzam " usmial sa .
Chloe Brown 22:30
Zajtra ráno odchádza. Keď ti mám povedať pravdu aj sa teším,že ide preč. V Piatok by sme mohli behnuť do klubu ???
Emma Williams 22:35
Konečneee !!!! Si môj človek. Ty si dobrá duša. Neboj pojdeme a poriadné zapijemé tvoj príchod :D :D
Chloe Brown 22:46
Už sa teším :* Idem paa .
Odpísala som jej a odložila mobil. Dala som Mike-ovy bozk na dobrú noc a v behom pár minút som bola mrtvá....

*Piatok*
"Chloe"zakríčal niekto na mňa. Otočila som sa a bol tám Niall, Bad Boy a zvišok ich bandy. Pretočila som nad tým očami. "Ahoj"objala som ho. "Počul som , že dnes ideš s Em do klubu??"pozrel na mňa "Áno" prikývla som. "Inak toto je Louis , Zayn,Liam "predstavil mi zvyšok ich bandy a Harry si má premerial od vrchu až dolu. Kusla som pri tom do spodnej pery a on sa nad tým uškrnul. Spoločne sme prišli do triedy a ja som si sadla vedla Em. "Mike už odišiel??"pozrela na mňa. "Áno " usmiala som sa. Začala prvá hodina a to bola Chemia. Učiteľka skúšala periodickú tabulku. Ležala som na lavici na hlave som malá mikinu a premýšlala som.
Neznáme - Tak Chloe :* ;)
Pípla mi sms-ka. Keď som si ju prečítala bola som trochu prekvapená a pozrela som sa po triede ale nik má nenapadá kto mi to môže písať??
Z premýšlania má vyrušilo zvonenie. Celý deň ubehol celkom rýchlo. S Emmou sme sa stavili u nej po šaty na večer a šli sme ku mňe kďe sme sa pripravili a potom nás do baru zaviezol môj brat Josh. Emma malá na sebe sebe čierne šaty a k tomu lodičky a ja som malá červené šaty,lodičky a make-up som zvolila jemný a na záver červený rúž. Zastavili sme pred barom a vystupili sme. Volši sme dnu a sadli si pri bar kde sme si objednaly Wiskey . "Na čo si pripijeme??" pozrela na mňa Emma . "Na nás a na náš život !! " usmiala som sa a vypili sme to na Ex. Objednali sme si další poharík. Zapipípal mi telefón a príšla mi sms.
Neznáme - Krásne šaty ;)
Znovu neznáme číslo. Bože on je ešte aj v tom istom bare. Poobzerala som sa okolo seba a trochu som malá strach. Objednalá som si dvojitú wiskey a vypila som ju. Znova mi zapipípal mobil.
Neznáme- Si krásna ;) ale krotil by som sa s alkoholom ;)
Tak tú končí všetká sranda a ja som dostalá ešte väčší strach. Bojím sa. Čo spravím ?? Odpíšem alebo ho budem ignorovať. Rozhodla som sa pre druhú variantu. Po zvyšok večera som si uživala a neznámi nenapísal až kým som nezačala na neho myslieť....
Neznáme- Otoč sa a zistiš kto som :) Chcem ťa !!
Táto sms má zaskočila a keď som sa otočila jediný koho som malá na dosah bol ON.....

Tadááá :D Moc sa mi nechcelo písať dalšiu časť :/ Ale obetovala som sa a pridavám dalšiu čast :* :) Čo myslíte kto je ten čo jej vypisuje sms ?? Zišol by sa komentárik a hviezdička⭐⭐⭐
Love yaaa ❤

I need youWhere stories live. Discover now