❤6.Part❤

344 29 0
                                    

V kročila do triedy zo stiahnutým žaludkom. Kračala som popri tabuli a okolo Harryho lavice. Ucítila som nieču ruku a keď som sa pozrela bol to Harry ,ktorý má držal za ruku a usmieval sa na mňa. Rýchlo som ruku odtiahla pretože som nechcela aby nás niekto videl. Sadla som si na svoje miesto a pozrela naspäť k Harrymu, ktorý má sledoval. "Chloe??"zašepkala Em. "Áno??"pozrela som na ňu. "Čo máš s Harrym??" stále šepkala. "Pšššt....Poviem ti to ale slub ,že si to necháš pre seba!!" pozrela som prísne na ňu. "Slubujem" na znak sluhu zodvihla dva prsty. "Bozkavali sme sa" pozrela som na Harryho a potom na ňu."Čo??....Čo ste sa?? Si normalná máš snúbenca! Bože Chloe "pretočila očami. "Milujem ho" povedala som smutné a sklonila som hlavu. "No a čo budeš teraz robiť??" pozrela na Harryho a potom na mňa. Mne po tvári začali stekať slzy a hlavu som si dala do dlaní. Veľmi dobrá otázka čo budem teráz robíť ? To ani sama neviem.
S pár sĺz sa stal vodopád sĺz. Do triedy prišla učitelka Anglického jazyku . "Dobré ráno trieda sadnite si "usmiala sa na nás učitelka a všetci sme si posadali. Hladela som pred seba ako bez duše a tak presne aj Harry. Nechápala som prečo aj on je taký??
*Harry*
Videl som ako sa s Emmou rozprávaju určité o mňe a potom som viedela ako plakalá. Cítil som to ,že plače. Neviem prečo ale mál som na to cit. Do triedy vkročila učitelká Angliny. "Dobré ráno. Sadnite si." všetci sme si posadali a Emma sedela ako bez duše. Trápi ju ten včerajšok??
"Styles??? K tabuli!!" A Kurva! Učiteľka má vyvolá a nič neviem. "Pani učiteľka ale ja som neni naučení" pozrel som na učitelku. "Kedy si ty bol! Kto další??"porozhliada sa po triede a vyvolala Emmu. Do 5 minút bola preskúšaná a učiteľka stihla vyvolať ešte dvoch spolužiakov. Konečné zvončék....

*Chloe*
Vybehla som s triedy hneď ako zazvonila a šla som kku skrinkám. Slzy neprestávali tiecť ale ako som uvidela Harryho prestala som plakať a falošné som sa na ňeho usmiala. "Čo ti je??" pozrel mi do oči. "Nič" jednoduchó som odpovedala. "Neklam!!" pozrel na mňa. "Daj mi pokoj" zavrela som skrínku a odsotila ho od seba a šla som naspäť do triedy.... A Harryho už celý deň nebolo....

*Harry*
Naštvané som odišiel peeč. Nemál som naládu byť tu a vidieť ju. Prišiel som do najbližśieho baru a objednal si vlašu wiskey. A potom viem ,že som sa opíl a šiel na hotel s nejakou blodínou.....

*Druhý deň*
Sedela som na posteli a hladelá som pred seba. Pípla mi sms a ja som sa prebrala s mojho premýšlania. "Vedela si o tom ,že Harry sa vyspal s Amandou??" túto sms som si prečítala asi 3 krát a bola som s toho v šoku. Povzdychla som si a premyšlala som. "Za pol hodinu pred barom"napísala som Em smsku a rýchlo sa obliekla. Bolo mi jedno,že mám doma Mike. Za 10 minút som sa stretlá pred barom s Em. "Tak pod ideme si oddýchnúť" povzbudivo sa usmiala. Vkročilí sme do baru a hneď sme si objednali vodku. Kopla som do seba asi tri panáky a ešte nejaký drink.Emma má stiahla k parketu a tancovali sme tam. Bolo mi to všetko jedno. Uplné. Proste som si užívala slobodu a pokoj. Podíšla som k baru a objednala som si dvojitú wiskey a vypila ju na Ex. Ucítila som ako má niekto objal zo zadu."Nemala by si toľko piť"zašepkal mi do ucha ten známi chriplavý hlas. Celá som stuhla a uvedomila som si kto práve za mnou stojí. Harry Styles. Otočila som sa knemu tak ,že on má držal okolo pásu a pozerali sme si do očí ale ja som si to aź potom uvedomila.
Zobrala som si svoj další drink a odpila si s neho. Odtiahla som sa od Harryho a odkráčala som preč. Sadla som si za stôl kde sedela Emma,Niall,Louis a samozrejme Pán dokonalý. Keď som dopila svoj drink znovu som s Em šla na parket a poriadné sme to tám rozbalili. Keď skončila pesnička odbehla som si na wc a keď som sa s neho vrátila niekto má stiahol do nejakej uličky a tam má oprel o stenu. Ten niekto bol Harry. "Čo chceš ???" pozrela som na neho. "Prečo sa mi vyhýbaš???" tiež na mňa pozrel "Mám na to svoje dôvody" pousmiala som sa falošne. "Prezrad mi ich" požadoval svoje ale ja som bola ticho. "Nie...." po chvíli som prehovorila.
Bol ticho a sledoval má. Pritiahol si má k sebe a začal má bozkavať. Samozrejme ja som v tom pokračovala. Stiahla som ho za ruku k parketu a on má objal okolo pásu a spoločné sme sa hýbali do rytmu hudby.
Rukou som mu prešla po hrudi a on sa uškrnul. Keď sme dotancovali vzala som si kabelku a spoločné s Harrym sme šli rovno k nemu. Ešte len otvoril dvere a už sme sa bozkávali. Jeho dotyki boli jemné a nežné. Robím najväčšiu chybu,áno uvedomuje si to ale moje Ja kričí "áno urob to". Pomali má položil na postel. Naklonil sa nadomňa a palcom mi prešiel po vrchnej pere. Vyzliekol si svoju bielu košelu a ja som malá výhlad na jeho dokonalé vypracovanú hruď. Rukou som mu po nej prešla a potom mi vyzliekol tričko. Jeho pery doslovné putovali po mojom tele. Od vrchu až zastal pri leme mojích legín ,ktoré stiahol a pokračoval v bozkavaní mojho podbruška. Rukami som mu nahmatala opasok,ktorý som následne rozopla a stiahla mu nohavice.Cítiť jeho teplé pery na mojom telé je najdokonalejší zážitok.
S jemných bozkov sa postupné stávali vášnivé a popritom mi dal Harry dole podprsenku a začal má bozkavať na prsiach. Moje tiché vzdych začali naberať hlasitosť. "Možem???" pozrel na mňa "J....ja vieš...no" nenechal má dohovoriť. "Viem,je to pre teba po prvé. Zlato ak ta to bude bolieť ,prosím povedz a ja prestanem " pobozkal má na nos. Iba som prikivla. Nohavičky mi stiahol a ja som mu v tú chvílu stiahla boxerky. Potom to prišlo....
Harry pomaly do mňa vnikol. Bolesť bola čo raz väčšia a mňe sa tlačili slzy do tváre.
"Mám prestať??" pozrel na mňa "Nie" pokrutila som hlavou......

*O hodinu neskôr*
"Na to , že to bolo moje poprvé to bolo skvelé. " pobozkala som Harryho. "Si krásna" usmial sa. "Vieš, ty si prvá baba pri,ktorej som zostal. Vždy keď sa s nejakou vyspí do hodiny má neni. " priznal sa. "Prečo si teda somnou??" prekvapené som na neho hladela. "Pretože.....Chloe ja už to nevydržím. Vždy keď ta vidím s Mike-om láme mi to srdce. Spomäniem si na moju bývalu s ,ktorou som bol aj ja zasnúbený až do vtedy pokiaľ má nepodviedla s najlepším karátom. Keď vidím v tvojích očiach smútok chcem byť pri tebe a objať ta. Bozkávať ťa od rána do večera. Učiť chodit naše deti. Chloe ja som si myslel , že budeš dalšia na zoznamé. No nie si. Si iná ako , ostatné. Nedoliezaš. Si krasna,milá,pozorná. Chloe zaleži mi na tebe a Milujem ťa...."

Kurva. Kuvra. Kurva!!!! Tak tým to som to totalné dojebala a dorazila. Dúfam ,že to bude aspoň pár ludí čitať a dakujem všetkým :* :)
Koment a vote by bodol :D :3 :)
Love Yaaa ❤❤❤

I need youTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon