❤4.part❤

454 32 2
                                    

Jediný koho som malá na dosah bol Bad Boy. On to nemohol byť ved odkial by mal moje číslo. Porozhliadala som sa po okolí ale nikto nebol taký podozrivý. Pozrela som sa znova tou stranou ako pred tým. Vedla Bad Boya bolo aké si dievča. Odhrnul ju od seba a potom mi to celé začalo dávať zmysel a odpísala som na smsky pretože ten neznámy, ktorý ich písal bol ON
Ja- Prečo si to urobil???
Čakala som kým odpíše a naozaj to bol ON. Bad Boy. Videla som ako sa postavil a pomaly sa ku mňe priližoval. Alkohol mi doslova prudil v krvy a točila sa mi hlava. Videla som ako sa mi zatočila hlava a ako niekto ku mne pribehol a dopadla som na niečo mäkké.
*Ráno*
Slnečné lúče,ktoré prenikali do izby má pošteklili po tvári a to má donutilo otvoriť oči ale to nebolo také zlé ako to ,že som zostila ,že nie som doma !!! Porozhliadala som sa po izbe a na nočnom stolíku som videla tabletku a pohár vody. Vedla toho bol malý papierik.
Zjed ma :) Vypi má :)
Zjedla som tabletku a len v dlhom tričku ,ktoré vona neskutočne krásne a nohavičkách som pomalý kráčala dolu a v kuchyni uvidela Bad Boy-a. Preboha čo tu ten robí a kde vlastne som?!
"Dobré ráno , viem so v šoku ale nelakaj sa. Si u nás doma a prespala si v mojej izbe a ja na gauči" oznámil mi hneď pri mojom príchode. "Prepáč..."ospravedlnila som sa.
"Nič si nespravila" milo sa usmial a dorobil lievance a položil ich na stôl a vedla nich javorový sirup. "Chceš čaj,kávu alebo kakao??"spýtal sa slušne."Kakao"usmiala som sa a sadla si za stôla a do 5 minút som mala na stole kakao. Sadol si tiež a začali sme jesť. "Tedá...Musím uznať,že si važné dobrý kuchár"usmiala som sa. Po raňajkách mi dal Harry čisté veci ,ktoré patrili jeho segre. Malí sme rovnaký vkus a aj veľkosť. Keď som bola prezlečená Bad Boy má zaviezol až domov. Zastavili sme pred domom a chvílu sme boli ticho a potom on sa pozrel na mňa. Jeho krásne zelené oči. Opäť som v ních stratená. Jeho úsmev,vôňa,sexy telo,dokonalé pery. Bože Chloe uvedom sa !!! "Harry"povedal meno a nechápala som prečo?. "Volám sa Harry Styles " usmial sa a ja na neho. "Chloe Brown" predstavila som sa mu. "Teší ma" usmial sa. "Aj mňa a dakujem za záchranu " zasmiali sme sa obaja."Čo robíš dnes večer??" spýtal sa potichšie. "Vlastné nič" usmiala som sa. "Mohli by sme zajsť do kina??" spýtal sa a ja som nevedela čo mám na to odpovedať. "N...no ale...Je to čisto kamarádský" varovala som ho. "Platí" milo sa usmial a objali sme ,rozlučili a už som videla ako jeho auto sa stráca s dohladu a ja sa unášam v oblakoch s jeho dokonalého Ja . (snaď tu vetu chápete :D )
"Bože Chloe ty vyzeráš?? Kde si celú noc bola??" skríkol Josh keď má videl. "Za prvé nekríč a za druhé som doma,zdravá a živá!" pretočila som nad tým očami a šla som hore. Prezliekla som sa a lahla si dole v obyvačké na gauči a zakritá pod dekou som sledovala film S Láskou Rosie. Moje sledovanie prerušilo zvonenie môjho mobilu. "Božé dievča!!!! Aaaaa....Ty si spala u Harryho Styles??!?!"pištala Emma."Kľud. Nič nebolo ale dnes má pozval do kina aj keď ja som povedala čisto kamarádsky." oznámila som jej a ta sa len smiala na všetkom čo som jej vyrozprávala. Chvílu sme telefonovali a potom som dalej sledovala film.

*17:30*
Bolo pol šiestej a ja som vlastné nevedela o koľkej príde pre mňa Harry. V tom mi pípla sms.
neznáme- O 18:15 prídem po teba kráska ;)
Nad tou smskou som sa musela zasmiať. Tak kráska. Vypla som telku,vybehla hore a vyberala som vhodné oblečenie. Nakoniec som zvolila čierný top s nadpísom "Love" k tomu som si obliekla čierné legíny,biele conversy a do malej kabelky som nahádzala všetký potrebné veci. Presné na minútu dorazil Harry. Objali sme sa a nasadli do jeho auta a spoločné vyrazili do kina. Cesta bolá krátka . Zastavili sme pred kinom a bola tám menšia rada. Harry kupil lístky , pukance a kolu. Sadli sme si na miesto.
"Aký to je vlastné film??"pozrela som na Harryho. "Na vine sú hviezdy" odpovedala mňa to trochu zaskočilo. Bolo to milé ,že vybral taký film. Nečakala som to od takého Bad Boy-a . Celý film som bola opretá o Harryho a držal má za ruku a mňe to nevadilo. Za iných okolností by už som vraždila a strelila mu facku ale pri ňom mi to vôbec nevadilo....

*Pondelok*
Do triedy som doslova vlete,pretože som meškala na hodinu. "Prepáčte pán učitel zaspala som už sa to nezopakujem."ospravedlnila som sa a sadla si vedla Em ,ktorá sa usmievala ako slniečko na hnoji. "Hrabe ti??" pozrela som na ňu a potichu sa zasmiala . "Nie" usmiala sa. Napísala som nenápadne Harrymu sms. Ja- Na to , že si považovaný za najväčšieho Bad Boy-a na škole to bolo pekné rande :)
Odoslala som mú správu a behom pár minút mi odpisal.
Harry- Tak rande?? Aj mňe bolo s tebou fajn :)
Odpísala po prečítani sms sme urobili s Harrym to čo mám najradšej. Naše oči sa znova stretli a usmievali sme sa na seba.

*Harry*
Sedel som a premýšlala nad jej krásným úsmevom. V tom mi pípla sms a bola práve od Chloe.
Chloe- Na to , že si považovaný za najväčšieho Bad Boy-a na škole to bolo pekné rande :)
Musel som sa nad tým pousmiať. Ako včera vravela , že je čisto kamrádsky a reraz mi napísala , že to bolo pekné rande. Nidky som nebol s babou na rande. Vždy to bolo to isté. Šiel som do baru,zbalil tam najlepšie dievča a vyspal sa s ňou a nikdy ju nevidel. Ale toto je iné. Chleo je iná. Je sama sebou a na nič sa nehrá. Má krásny úsmev,pery,voňu ,oči....Je dokonalá
Je to dievča ,ktoré vám zaručené pomotá hlavu.....Chcem ju ....Musím ju mať a aj budem!!!

Fíha? :D neverím ,že som sa donútila k dalšej časti. Pôvodné som nechcela pridať dalšiu časť dnes ale zajtra :)
Uvidím ako to bude dalej :) Dakujem za všetky votes a pekné by boli aj komentíki ;)
Love Yaaa ❤❤❤

I need youNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ