❋ 6. BÖLÜM ❋

53.1K 1.9K 260
                                    

Destekleriniz ve düşünceleriniz benim için çok önemli. Destekleriniz eksik etmeyin. Düşüncelerinizi benimle paylaşın.
Oy ve Yorumlarınızı bekliyorum ♥
 

Medya Esin.

***İyi Okumalar***

Sinirle içeri girdim. Bay kontrol manyağı ise önümden odama doğru ilerlemeye başladı. Hayır yani salon var değil mi? Senin benim odamda ne işin var?

Madem ben de bilmiyorum o zaman sorayım değil mi?

"Ne işin var benim evimde?" diye sordum sinirle soluyarak.

"Senin evin mi?" dedi alayla.

"Evet benim evim." dedim hırsla.

"Burada kiracı değil misiniz? Evin asıl sahibi başka biri olmalı," dedi iğneleyici bir tonla, Ki alaycı bakışlar atmayı ihmal etmemişti.

"Parasını ödediğimiz müddetçe bizim sayılır."

"Hem sen onu, bunu boş ver de, sen benim evime nasıl girdin asıl onu söyle?" diye sordum merakla.

Odaya çoktan girmiştik. Ben kendi yatağıma oturdum. Egemen'se tam karşımdaki yatağa oturdu. Adamın oturuşunda bile asalet vardı. Dik duruşu kararlı bakışları ile ilgi odağı olacak cinstendi. Tabi ben ilgi falan göstermiyorum yok öyle bir şey.

"Gördün mü bilmiyorum ama Sedef ve Cenk aşağıdalar. Onların yanındaydım. Anahtarı Sedef'ten aldım," dedi rahat bir şekilde nefes alırken.

"Sedef benden bir şeyler saklayabilir ama evimizin anahtarını kimseye vermez."

Bakışlarımı çikolata kahvesi gözlerine dikmiştim.

"Kendi isteğiyle vermedi zaten."

"Çaldın mı? Sana inanamıyorum. Böyle bir şeyi nasıl yaparsın. Sen tam bir manyaksın hatta delisin. Kesinlikle tedavi görmen gerekiyor. Mantıklı davranmıyorsun," dedim şaşkınlık dolu sesimle.

"Of kızım bir sus ya. Buna kafa diyorlar. Senin gibi geveze birine alışkın değil. Ayrıca çalmadım, ödünçaldım."

"Kafanın için dolu ama beynini kullanmayı bilmiyorsun ya belki onun için konuşma sesleri rahatsız ediyordur. Seni de anlamak lazım. Beyinsizlik ah pardon işlevsizlik zor olsa gerek," dedim alayla.

Birden oturduğu yerden kalkıp sinirle benim yanıma geldi, tek bir hamleyle başım yastığımın olduğu yere geldi. Bir anda kendimi yatakta yatarken buldum, Sinirle aldığı nefesleri hissedebiliyorum, verdiği nefesler ise yüzüme çarpıp uzaklaşıyordu.

İki elimin bileğini tutup başımın üzerinde sabitledi. Bu yakınlıktan rahatsız olduğumu belli etmek için yerinde huzursuzca kıpırdandım. Hadi ama çok yanlış bir konumdayız.

"Beni iyi dinle baş belası senin gibi biriyle öleceğimi bilsem işim olmaz. Üstelik tek neden çirkin olman da değil. Çok önemli sebeplerde var. Bir daha bana bu şekilde hakaret etmeye kalkarsan sana yemin ediyorum aklının hayal edemeyeceği işkenceler yaparım ve sen bana karşı bile gelemezsin," dedi dişlerinin arasından tıslayarak.

❋ KALP ORTAĞIM ❋Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin