2

871 45 0
                                    

-Jessie-

Eh, tas naujokas mane pradeda nervinti. Jaučiu, kad jis taps populeresnis už mane. Net neabėjoju. Įpusėjus dienai, mums baigėsi pamokos.
Išėjusi pro pagrindines mokyklos duris, pasukau parko link. Ten visą laiką atdipalaiduoju po dienos. Netoli vaikų žaidimų aikštelės, radau laisvą suoliuką. Atsisėdau ant jo, o kuprinę numečiau kitam jo gale. Žvilgtelėjau į vaikus, kurie bėgiojo aplink. Šyptelėjau. Tačiau mamo mintys susijaukė, kai vėl pamačiau tą blodiną. Jis mane seka, ar ką? Pasigriebiau kuprinę, ir užsimečiau ją ant peties. Greit nusisukau ir nuėjau tuo keliu, kuriuo einu namo.

-Niall-

Vaikščiojau parke, kuris buvo netoli mokyklos. Žiūrėjau į savo telefoną, ir skaičiau žinutes. Šiandien daug merginų prašė mano numerio, todėl teko išdalint. Matyt joms labai patikau.
Tačiau mano žvilgsnis užkibo už merginos. Tai ta mergina, kuria mačiau ryte. Kaip ten jos vardas....Jessie.


-Jessie-

Fu, pagaliau išėjau iš to parko, ir tas blondinas manęs nesekė. Labai džiaugiuosi.
Pasiekiau namus. Priėjusi prie durų, pravėriau jas.
-Mam, ar tu namuose?- šuktelėjau.
-Aš čia,- atšaukė. Įėjusi į virtuvę, radau mama besėdinčia prie virtuvinio stalo, ir vartančia žurnalą.
-Kaip sekėsi mokykloje?-nusišypsojo.
-Ne kašką,- su alkūnėmis atsirėmiau į stalą.
-Pasipasakok,- padrąsino.
-Ai, kaškoks naujokas atėjo šiandien. Nelabau pasitikiu juo,- apsilaižiau lūpas.
-Daugiau papasakok,-nusijuokė.
-Na, jis yra blondinas, mėlynakis, ir dar....seksualus,- atsakiau. Tik paskiau supratusi, ką pasakiau, užsiėmiau už burnos.
-O dėl ko jis tau nepatinka?- vėl nusijuokė mama.
-Tiesiog jis pasiglemžia dėmesį. Visos merginos dėl jo lydosi, ir mane tai nervina,- susiraukiau, ir žiūrėjau į stalą. Stojo tyla.
-Na gerai, eik į savo kambarį,- atsakė mama.
-Gerai,- iškėliau nikščius į viršų. Pasiėmusi savo kuprinę, užsidėjau ant pečių ir nubėgau į antrą aukštą. Atsiradusi prie savo durų, rankeną pasukau į vieną pusę, ir durys prasivėrė. Išvydau savo kambarį. Prie vienos sienos buvo priremta didelė spinta, o tolėliau stovėjau komodą. Prie kitos gretimos sienos, buvo atremta lovą, o prie jos naktinis staliukas. Kiek tolėliau stovėjo stalas, o prie jo priremta kėdė. Įėjusi į vidų, kuprinę numečiau į kampą, šalia stalo. Priėjusi lovą kritau į ją. Pasivarčiusi keletą minučių išlipau iš lovos. Nusiėmusi šiandieninius rūbus, užsidėjau pilką megztinį ir timpas. Nuo stalo pasiėmiau kompiuterį, ir nusinešiau jį ant lovos. Sukryžiavau kojas turkišku būdu, ir pasijungusi filmą, stebėjau jį.

*

Pabaigusi, uždariau kompą, ir nunešiau atgal ant stalo.
Nulipau į apačią. Stovėjau tarp virtuvės slenkščio. Išgirdusi balsus, pasislėpiau už artimiausios sienos. Ten kaškokie vyrai, kalbėjo su mano tėčiu. Matyt jis neseniai grįžo. Kai jie jau rengėsi eiti, aš greit nubėgau į antrą aukštą, ir pasislėpiau netoli turėklų. Kai išgirdau durų trintelėjimą, tyliai nulipau laiptais. Vėl atsiradusi tarp virtuvės slenkščio, įėjau į ją. Prie stalo sedėjo tėtis, visas nuliūdęs, ir mama žiūrėjo į jį nekokiu žvilgsniu. Nutuokiau, kad čia kaškas netaip.
-Tėt, ar viskas gerai?- paklausiau, savo ranką uždėdama jam ant peties. Jis atsisuko, ir aš išvydau nekokį vaizdą. Nuo jo akies, iki smakro ėjo raudona linija, kuri buvo gan gili.
-Tėt, ka..kas tau atsitiko?- paklausiau. Dieve, jis atrodė baisiai.
-Nesijaudink, tai tik įbrėžimas,- atsakė. Aš atsikvėpiau, ir abiem rankomis užsidengiau veidą.
Apsisukau ir nuėjau iki laiptų, o paskiau jais užlipau į antrą aukštą. Įėjau į savo kambarį.

Kitos dienos rytas. Atsikėliau su gan nemažu galvos skausmu galvoje, ir šiaip ne taip nusivilkau iki vonios. Susitvarkiusi, išėjau iš jos tik su apatiniais. Susiradusi tinkamus drabužius, apsirengiau. Susitvarkiusi apalink, pasiėmiau kuprinę, ir kartu išėjau iš kambario. Nubėgusi prie durų, numečiau kuprinę ant suoliuko ir nubėgau į virtuvę. Pakštelėjau mamai ir tėčiui į žandus, pasigriebiau bandelę ir grįžau į koridorių. Užsidėjau savo "conversus", ir ant pečio užsimečiau kuprinę. Kaip tik tuo metu, atėjo mama. Apsikabinau ją.
-Iki, mam.
-Iki, Jessie.
Išėjau iš namų, ir pakėliui į mokyklą, suvalgiau bandelę, kurią nuvagiau iš tėčio. Nusijuokiau iš savo minčių.

--------------
-Gintarė

who's laughing now?||n.h. Book 1 ✅ (lithuanian) Where stories live. Discover now