ღ H O O F D S T U K 1 0

2.3K 157 34
                                    

Ik wil jullie bedanken voor de votes en de lieve comments op dit boek! :D ik wist niet dat dit boek zo'n groot succes(je) zou worden! Ik wil imyourdad nog extra bedanken voor het editen van de eerste hoofdstukken :) zonder haar zou je nog veel fouten zien. (Maar van fouten leer je natuurlijk.) Ik dacht: dit boek gaat vast door 5 mensen gelezen worden of zo. THANKS MY DARLINGS! Jullie maken me elke dag weer vrolijk ;)

A room without books is like a body without a soul. ~ Marcus Tullius Cicero

"Ik wist niet dat Heather familie van je was." We zitten samen in Brandons auto onderweg naar de biosscoop. Brandon draagt een een blauwe blouse met een zwarte jack. Toen ik naast Brandon wou zitten duwde Heather me opzij en zij zit nu in het midden.

"Is dat serieus wat je nu vraagt?" Brandon is soms echt een idioot. Ik leg mijn hoofd weer op mijn geleunde hand en teken een paar ballonnen op het beslaagde raam. "Jullie lijken helemaal niet op elkaar-"

SMACK

Dat is wat Brandon op zijn achterhoofd kreeg van Heather. Het klopt dat Heather zwart haar heeft en ik bruin. Vergeet niet dat Heather al een scooter heeft, ze op zwemles zit en al zes prijzen heeft gewonnen. (Ik houd niet zo van sport.) Ojah, ze gaat wat vaker uit dan mij (Oké, ik ga nooit naar buiten) misschien dat Brandon en Heather elkaar zo kennen...

"Lola, we zijn er." Ik schrik op van mijn gedachte. "Uhm oké." Ik klik mijn gordel los en stap uit. Ik krijg gelijk een rilling over mijn rug. "Waarom heb je geen jas mee genomen?" Ik hoor mijn zus ook uitstappen en ze zucht. "O-o-p het ni-nieuws stond er dat h-het 24 graden zou wor-rden," klappertand ik.

"Dat is het nieuws voor morgen," zegt Brandon wanneer hij ook de auto uitstapt.

"Echt niet," zeg ik.

"Echt wel," zegt hij.

"Echt niet!"

"Echt niet."

"Echt wel!" roep ik.

Het is even stil.

NEE, IK BEN WEER IN ZIJN VAL GETRAPT. Ik zie hem grinniken. "Jullie twee zijn echt gemaakt voor elkaar," kreunt Heather geïrriteerd. "HEATHER!"

Ik kijk met een rood hoofd naar een folder op de grond. We zijn alleen maar vrienden. En waarom zou Brandon mij leuk vinden? De eerste ontmoeting was ook niet eens geweldig.

Vergeet ook niet dat hij de populairste jongen van de school is, hij kan praktisch elk meisje uitkiezen. Ze staan voor hem zelfs in de rij.

Ik lees op de folder wat erop staat: Maandag is taco dag...

"Ik ga niet met jullie mee," zegt Heather wanneer ze haar telefoon uit haar tasje heeft gepakt. Ze draagt een paarse jurk met allemaal glitters. "Wat?" vraag ik onbegrijpelijk, ik geef haar mijn: leg-het-even-uit blik.

Ze snapt het en begint te praten: "Ik heb alleen gezegd dat ik meeging zodat pap ja zou zeggen. Hij zou anders nooit toestemming gegeven hebben." Ze kijkt Brandon aan. Die heeft dezelfde verbaasde blik net als ik. "En trouwens, Brandon keek heel teleurgesteld toen hij hoorde dat hij niet alleen met je kon zijn." knipoogt Heather naar mij.

Is ze nou-

"Waar ga je dan naartoe?" verstoord Brandon mijn gedachte. "Ik heb natuurlijk een date met Justin." Heather kijkt naar me. "Ik had hem een bericht gestuurd toen ik aan het omkleden was. Denk je echt dat ik een van mijn beste jurken meeneem voor dit? Haha, dus niet."

Ze had dit dus al gepland. Ik geef mijn zus een glimlach, ik ben haar echt dankbaar. Ze knikt terug alsof ze mijn gedachten kan lezen.

Heather en ik snappen elkaar altijd.

The cupcake princessWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu