ღ H O O F D S T U K 6

2.2K 169 7
                                    

Als ik aan jongens denk komen meestal de woorden: gast, dude en bro vaak voor in mijn verhalen xD laat me. (fieuw, net de deadline gehaald :') )
Pizza saves lifes ~demigoddessofpizza

DIT HOOFDSTUK IS VOORDAT ROBBIE VOOR DE DEUR VAN LOLA STOND.

Brandons POV

"Mag ik nog een cola?" ik schuif het lege glas naar voren. "Geen alcohol?" Ik draai me om. "Wow... dude, hoe kom je aan dat blauwe oog?" Ik geef hem een geïrriteerde blik. "Gaat je niks aan." Ik draai me weer terug naar mijn cola. Ik voel een klopje op mijn schouder. "Komt het door die chick? Hoe heet ze ook alweer... Loema?" Hij grinnikt en komt naast me zitten aan de bar.

"Ten eerste: ze heet Lola, en ten tweede: ik zei al dat het je niks aangaat," zeg ik nog steeds geïrriteerd. Ik neem een slok van mijn cola. Hij lacht even. "Ik kan niet geloven dat ze jou een blauwe oog heeft gegeven, je bent vandaag weer super vrolijk man."

"Robbie, je bent echt super irritant, wat moet je?" Ik kijk hem aan en drink mijn cola leeg. Robbie trekt een verbaast gezicht. "Bro? Ben je daar nog? Heeft die Lola soms je dag verpest? Moet ik iets-"

Ik trek hem met een hand aan zijn T-shirt de lucht in. "Als je Lola maar met een haar aanraakt, zorg ik ervoor dat je morgen niet meer op beide benen kan lopen," sis ik door mijn tanden. "Brandon..."

Ik hoor hem lachen.

Gestoorde.

"Dus die chick betekend wel wat voor je-"

Ik trek hem hoger de lucht in en versterk mijn grip. "O-oke, oke ik ga niks doen, je kan me neerzetten."

Ik kijk hem met gespleten ogen aan. Ik bestudeer hem nog en leg hem dan weer op de grond. Ik draai me naar het lege glas en leg wat geld op de bar. "Ik ga.." mompel ik. Ik kijk hem niet meer aan en loop richting de uitgang. Ik haal mijn jas van het haakje en duw de deur open.

Ik word gelijk omver geblazen door de wind. Ik kijk op mijn telefoon, het is al 6 uur. Ik zucht diep en loop richting de auto. Ik zie Edgar vooraan met een bakkie koffie en een krant. "Al klaar meneer?" vraagt hij als hij me ziet. "Ja." Ik stap de auto in en kijk naar mijn telefoon. "Graag naar huis Edgar.."

Rijden op de snelweg...

"Je bent eindelijk thuis!" hoor ik uit de keuken. Ik geef mijn jas aan Edgar en loop er naartoe. De geur van pizza dringt mijn neus binnen. "Weer pizza bestelt?" vraag ik terwijl ik naar de keuken loop. "Jup-"

Ik sta stil. "WTF IS ER MET JE OOG GEBEURD?!"

Ik kreun. "Niet jij ook al..."

"Vertel me onmiddellijk wie dit gedaan heeft en ik stuur een advocaat op ze af!" Ik lach, Russel kan soms echt overdrijven. Ik loop naar het keukeneiland en ga op een van de krukken zitten. "Gast, doe rustig. Het was een ongeluk."

Een ongeluk veroorzaakt door Lola, ik wist niet dat ze soms zo onhandig kon zijn. Russel ziet me glimlachen. "Aaah, mijn kleine broertje heeft weer een meisje gevonden. Wie is deze keer de gelukkige?" Mijn glimlach verdwijnt gelijk.

Het is niet zomaar een meisje.

Zegt mijn gedachte.

"Er is niemand," brom ik. Ik pak een stuk pizza en verdwijn de keuken uit. Ik loop regelrecht naar mijn kamer toe en neem een hap van mijn pizza.

Als ik de deur open maak leg ik mijn pizza op tafel. "Ik ben toe aan een douche..." zeg ik tegen mezelf. Ik gooi mijn telefoon op het bed, pak mijn pizza weer op en neem nog een hap. Als ik hem op heb, loop ik naar mijn privé badkamer.

Ik trek mijn kleren uit en stap in de douche kabine.

FLASHBACKKKKKKK (van Brandons kant.)

"Waar waren we?" Ik kijk Lola aan. "Ik.. uhm.. je liet me er langs?" Ik vind het altijd zo schattig wanneer ze niet weet wat ze moet zeggen.

Dude, houdt je gedachten erbij.

"Eigenlijk niet..."

"BRANDON. JIJ MISVORMDE CUPCAKE, GA OPZIJ! IK BEN TE LAAT VOOR MIJN LES!" Ze houdt haar handen in haar zij, ze probeert boos te kijken. Ik begin te lachen. Ze is soms zo voorspelbaar. "Ik? Een misvormde cupcake? Je kan me beter een goddelijke cupcake noemen." Ik geef haar een uitdagende blik. Ze schrikt op van mijn reactie.

"Ik waarschuw je..." zegt ze.

De boosheid verdwijnt meteen wanneer ik zie dat ze in een dreigende houding is gaan staan. Hoe kan je boos op haar blijven? Ik weet eigenlijk al waarom ze me aan het negeren is, maar ik wil het graag uit haar mond horen.

"3"

De laatste drie dagen heeft ze elke keer dat we elkaar zagen een hele grote bocht om me heen gemaakt.

"2"

Zelf toen we in dezelfde lessen zaten probeerde ze geen aandacht aan me te besteden.

"1!"

Ik schrik op. Wat was ze ook al weer aan het do-

BAM

Iets in haar tas heeft mijn oog geraakt. Ook nog eens iets hard. Ik sta nog steeds versteld wat er net gebeurd is. Lola ziet dit als een kans en duwt me opzij en rent er vandoor.

"L-Lola?"

EINDE FLASHBACK

Ik ga nog een keer met de handdoek door mijn haren en loop naar mijn bed toe. Hoe laat is het? Ik pak mijn telefoon op. Het is 8 uur.

Ik heb dus 1 uur en 30 min gedoucht. Hm, best wel kort. Ik ga met een zucht op bed zitten en ontgrendel mijn scherm en zie duizenden berichten...

Van niemand minder dan...

Lola.

"Wat?"

Ik scrol door de berichten heen.

18:14 Lola: Brandon...
18:16 Lola: Oké voordat je begint over het negeren..
18:16 Lola: Ken je iemand met de naam Robbie? 0-0
18:30 Lola: Hallo? is daar iemand?
18:34 Lola: Ben je nog boos? Het spijt me echt dat ik je met mijn tas heb geslagen. :/
18:34 Lola: Maar je moest maar opschuiven, ik had je gewaarschuwd... >: D
18:38 Lola: Hey?
18:50 Lola: Brandon? Haat je me? Waarom regeer je niet? D:
19:01 Lola: BRANDON?!
19:04 Lola: BRANDON? BEN JE DOOD?
19:06 Lola: Oke... Ik snap het... je wilt niet praten. Eigenlijk is het mijn schuld...
19:06 Lola: Sorry voor het storen...

* Dit contact nummer 06-******** heeft u om 16:13 gewist.* (Dus Lola heeft Brandon gewist uit haar telefoon.)

Mijn mond valt open.

Ik? Lola haten?

HOE KOMT ZE DAAR NOU WEER BIJ!?

Mijn ogen schieten nog wel 3x over de berichten heen. Robbie? Waarom vraagt ze of ik-

Er springt een draadje bij me los. ROBBIE IS BIJ LOLA.

Ik veer gelijk van het bed en ren naar beneden. "Hey Brandon zin om-"

"GEEN TIJD!" Ik graai naar mijn jaszak.

LEEG.

IK WIST HET.

ROBBIE HEEFT HET ADRES WAT IK OPGESCHREVEN HAD MEEGENOMEN.

Ik bal mijn vuisten. Als hij Lola iets heeft aangedaan...

Ik loop naar buiten zonder mijn jas aan te doen en sla de deur dicht.

IK VERMOORD ROBBIE.

En je moet het goed maken met Lola...

Ik rol met mijn ogen, dat ook.

The cupcake princessWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu