ღ H O O F D S T U K 2

2.7K 189 38
                                    

OKÉ IK MAAKTE EEN FOUTJE. DETAILS WORDEN GEGEVEN IN HOOFDSTUK 3 XD DON'T HATE. OK. EN @imyourdad gaat mij helpen met dit boek te schrijven :3 gezellig zeg! Geen overdreven veel dingen natuurlijk. Meestal met kromme zinnen xD (en soms zinnen)

Zoveel boeken, zo weinig tijd ~@imyourdad

"Dit wordt een gezellige rit, Mevrouw Cupcake."

Ik trek een wenkbrauw op.

"Mevrouw Cupcake?" Vraag ik. Ik schuif zijn natte zware lichaam weg. "Dude, space."

Hij trekt een grijns. "De geheimzinnige Lola die 'HOLY CUPCAKE' gilt en dan heel langzaam weg rent." (DAT ZEI HIJ MET OPZET.)

"Hoe bedoel je?" ik probeer zo verbaast mogelijk te klinken. "Ik werd vandaag met een auto gebracht!"

Hij lacht even. "Een grijze auto?"

Ik knik. "Ja."

Nee wacht...

"Nee." Ik kijk hem boos aan. Hij maakt misbruik van mijn vergetelheid. Ik draai mijn hoofd om naar het raam. Het lijkt of de bomen elk moment kunnen omvallen. De hagel knettert tegen het raam aan. "Waar gaan we naartoe?" Ik probeer door de hagel heen te kijken naar de verkeersborden.

"Ik breng je naar huis." zegt hij. Hij schuift een stukje op en doet zijn handen onder zijn hoofd en sluit daarna zijn ogen. "Hoe weet je waar ik woon?"

"Ik weet waar iedereen woont." zegt hij, terwijl zijn ogen nog steeds gesloten zijn.

Dit is best wel een beetje raar. Misschien wel een beetje heel erg raar, als je het mij vraagt. Ik loop nu liever met hagel en al naar huis, dan dat ik hier met deze gast in de auto zit.

"Madam, zou ik graag uw adres mogen weten?" zegt Edgar, wat blijkbaar de naam van de chauffeur is, en stelt de navigatiesysteem in. Ik kijk de jongen naast mij aan. Hij weet dat ik naar hem kijk en grinnikt alleen maar.

Ik geef snel mijn adres door aan Edgar en haal mijn telefoon uit mijn zak. "Holy meloen."

Ik kijk naar het zwarte scherm. Er zit een hele grote deuk in het midden. "Mijn ouders gaan me vermoorden, letterlijk." Ik kijk met grote ogen naar de jongen naast me. Hij kijkt me terug aan, verbaast en vragend.

"Wat is er gebeurt?" vraagt hij.

"Een vrouw, best wel jong, knalde tegen mij aan- of ik knalde tegen haar aan, dat weet ik niet meer. Maar hij viel dus op de grond, zo boef. En nu is hij kapot."

Waarom vertel ik dit aan een wildvreemde?

Zijn gezichtsexpressie verandert naar... medelijden? Hij verplaats zijn hand naar zijn rechter kontzak en pakt de nieuwste Bananaphone 6 UltraPlusPlus.

"Is dat de nieuwste Bananaphone?"

Hij knikt.

"Wow, hij is echt super mooi." Ik kijk naar de telefoon in zijn hand alsof ik nog nooit eerder een telefoon heb gezien.

Dan begint er wat in mijn maag te borrelen. Probeert hij mij nou jaloers te maken?

Ik haal mijn focus van de telefoon af en kijk weer uit het raam, tenminste, dat probeer ik. Mijn kleren voelen al bijna droog aan. Hij stopt zijn telefoon terug in zijn kontzak. "Dus mevrouw Cupcake-"

"Zo heet ik niet."

"Zo ga ik je wel noemen." Hij haalt een hand door zijn haar. "Hoe moet ik jouw dan noemen?" Ik was helemaal vergeten dat ik zijn naam nog niet wist.

The cupcake princessWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu