Sonsöz-Notlar ve Teşekkürler

535 38 19
                                    

O gördüğünüz, hikayenin taslağı. Buraya geçirdiğim her sayfayı kenara ayırırken tomarın küçülmesini, kağıtların yeniden tek bir parça olmasını izledim. Bu olurken bir yandan sevinirken bir yandan hüzünlendim.
Bu benim bitirebildiğim en uzun hikaye. Elimdeki onlarca taslaktan biriydi başta, fakat değerli insanları. desteğiyle büyüdü ve bana diğer taslaklarımı da canlandırmam için umut verdi.
Bunu sizinle paylaşmak benim için büyük bir zevk ve maceraydı. Johanna yaşarken ben de yaşadım, o büyürken ben de büyüdüm. Hikayenin bazı köşelerine kendimi sakladım, dostlarımı sakladım. Ve bence bu oldukça özel bir şey.
Bu özel yolculuğun bir parçası oldukları için birkaç kişiye teşekkür etmek istiyorum.

lily_hutcherson, bu hikaye hayallerimizin meyvesidir. Johanna'nın yanındaki Lily gibi, bu hikayenin yazılışının her anında yanımdaydın. Bazen fikirlerinle, çoğu zaman da manevi desteğinle (gebert artık şu bebeyi be! gibisinden dlsldlqk) bana destek olduğun için saol. Sen olmasan bu hikaye hiç doğmayacaktı.

GravelKaty , Gravel gibi tez canlı, az şapşik, çok 'çılgın' arkadaşım. Hikayeyi ikinci olarak seninle paylaşmak bir hata değilmiş. Hayatımın her anında bana destek olduğun gibi bu konuda da bana destek oldun. Sen kesinlikle vicdansız değilsin. Fikirlerimi benden bile çok koruyup kollarsın. Sana ne kadar teşekkür etsem az.

EdaYavuz , yorumlarınla hep yüzümü güldürdün. Hikayemi silindiği, fikirlerimin ve zamanımın tükendiği zaman bile yazmam senin sayendedir. Çünkü sen benimle olumlu fikirlerini paylaştın. Her yeni bölümü hevesle bekledin ve başka bir şey yazarsam da yine arkamda olacağını bildiğimden yeni şeyler yazacağımdan eminim. Devam etmemi sağladığın için sana minnettarım.

Horanstruck , beni Wattpad ile sen tanıştırdın. Yazmam konusunda beni heveslendiren bir kişi de sendin. Tarafsız yorumlarınla kendimi geliştirmemi sağladın. Bunun için sana çok teşekkür ederim.

big_rainbow , TCGizemKl ,helenabilmemne _StayAlive_ esersuna , niallzvoice ve daha nice dostuma gerek okumaları, gerek yorum ve voteları, gerek destekleri için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Siz benim için gerçekten değerlisiniz.

Son olarak, okuyucularım. İnanın 'okuyucular' kelimesini kullanmak bir iki yıl önce benim için yalnızca bir hayaldi. Ama sayenizde hayallerime bir adım daha yakınım. Okudunuz, yorumladınız ve bu hikayeyi giderek daha değerli hale getirdiniz. Sizi beklettim, bazen fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattım ama siz beni yarı yolda bırakmadınız. Ara sıra da olsa gerçek hayatın sıkıcılığından kaçıp buraya sığındım. Bazen ünlü bir dedektif, bazen çılgın bir kız, bazen bir haraç oldum. Çoğu zaman da saygın, ünlü bir yazar. Ve siz bu saygın yazarın biricik okuyucularısınız. Size en çok bunun için teşekkür edeceğim sanırım. Hayallerimi kısa bir süre için de olsa gerçek kıldığınız için. Ve bu hayalleri gerçekleştirmek adına güç toplamamı sağladığınız için.
<><><><><><><>
NOTLAR:
-Hikayede bölüm adlarını düzenlemek, kapağı değiştirmek, imla hatalarını düzeltmek gibi bir iki değişiklik yapacağım yakın zamanda. Böylece yeni okuyucular daha rahat olacak.
-Herhangi bir yorum ya da eleştiriniz varsa ya da yalnızca muhabbet etmek istiyorsanız yorumlara yazmanız yeterli.
-Hikayede bazı şeyleri açıklamadım. Bu boşluklar sizin kendiniz yorumlamanız için. Ama yine de ben boşluk fala. doldurmam diyorsanız, bana mesaj atın, size mümkün bir iki teori söyleyeyim. Sizin teorilerinizi de duymayı çok isterim :D.

Sanırım bu kadar. Her güzel şeyin bir sonu olmalı. Bu hikayenin sonu da burada.
Uzun oldu biliyorum ama gitmek zor geliyor gerçekten. Ben ara sıra geri gelir, bir iki not paylaşırım. Kim bilir, belki başka bir hikayede görüşürüz.
Emin olun, çıktığım her yolculukta gemimde sizin için yer var.
Sizleri seviyorum.
Jo (pichsmayl)

71. Açlık OyunlarıWhere stories live. Discover now