Cum să o copiezi pe Jirafa, rubrică surpriză

483 59 67
                                    

Atenţie, sunt mult prea nervoasă şi nu am mai cenzurat.

Buuun, asta e rubrica surpriză care nu va fi regulată, ci voi posta doar când se mai găseşte vreun copil stricat la bibilică să dea copy-paste de la mine la povestea lui căcată de-un melc. Prima ediţie din rubrica surpriză îi este dedicată în exclusivitate şi-n premieră copilei stricate la cap, LoveOreo69, care cu cartea ei, Pierdere de timp cu Love a dat copy de la mine în proporţie de 90%. Care e problema în toată chestia asta? Am văzut că m-ai copiat. Care e cealaltă problemă? Ai dat copy la ceva care place publicului şi a ieşit un paste de căcat. Şi da, puteţi să vă uitaţi şi voi la cartea exclusiv copiată după Jirafa Time. Iar dacă vă vin idei, dragele mele mini-jirafe, să nu vă abţineţi să le puneţi în aplicare.
Bun, iată câţiva paşi prin care o poţi copia pe Jirafa:

Pasul 1: subtilitatea de balenă naufragiată

Draga noastră LoveOreo69 este foarte subtilă. Mi-a spus "că îmi place foarte mult Jirafa :)))))" şi, ca un adevărat copil stricat la cap, s-a dat de gol efectiv singură: mi-a cerut să-i citesc cărţile. Zis şi făcut. Dau eu frumi pe profilul vacii, adică, pe profilul fetei, şi, ghiciţi: cu abilitatea mea extrem de random, am dat fix pe căcatul eşuat. Juma' din rubricile ei erau ale mele: aventurile cu CP, care la ea se numesc "Aventurile lui Love şi a prietenilor creepypasta", o zi din viaţa mea, care la vacă este "O zi din viaţa plictistoare a lui Love" sau ceva căcat asemănător, şi ceea ce m-a enervat şi mai mult, la finalurile veolurilor, mă rog, la finalul capitolelor, spunea "Love's out. Die."

Pasul 2: pledarea de copil nevinovat

După ce am văzut toate astea şi m-am calmat, i-am lăsat mesaj fetei pe profil în care i-am spus că ori şterge tot ce e copiat de la mine, ori îi fut un report. Evident că fata s-a făcut că plouă şi mi-a ignorat mesajul.

Pasul 3: fii un copil prost în continuare

Deşi te-am avertizat, tu stai ca prostul şi nu faci nimic ca să o faci pe Jirafă să-şi bage pula în toţi morţii tăi.

Şi acum, în încheiere, un mesaj public pentru LoveOreo69: bă fetiţă, pe lângă faptul că mai eşti şi proastă, mai eşti şi tâmpită. Apăi să-mi sugi tu pula şi după să mi-o poleezi cu aur. Apăi băga-mi-aş pula în existenţa ta de rahat. Te crezi interesantă că mă copiezi? Dragă, vacile ca tine nu sunt suficient de inteligente cât să preia ceea ce scriu eu şi să-l transforme în ceva, gen mai bun. De aia doar ai scris ce am scris eu. Şi încă ceva: sugi pula.

Ah da, dacă prietenii ei citesc asta şi se gândesc să-mi comenteze, am un mesaj şi pentru ei: sugeţi pula. Dacă vă credeţi aşa de buni, chiar vă provoc să vedem cine e mai inteligent dintre mine şi vaca şi prietenii ei. Sugea-mi-aţi pula.

Jirafa's out.
K-pa.
Die.

✌Jirafa Time✌Where stories live. Discover now