Al 8-lea veol: fantoma diaree in gura :) de DavidValoare, direct spume la gură

759 60 40
                                    

No haida ceau. Alesuţ, asta e cu dedicație speșăl pentru tine, pentru că m-ai bătut la cap să îl postez, și crede-mă că dacă nu erai tu și impulsurile tale, nu cred că îl mai postam. =)) Bun, sunteți pregătiți bă? Că io nu, o pus smileyface în titlu, deja am murit. No bun, haida să începem:

yera odata eu cu o prieten (Direct prieten gay. Ce început promițător bă.) ji merem (Băjatu ăsta e lejionar sau ce? Daviduţu maică, be my cânie pls.) intro (Normal că așa a scris, din moment ce e David Valoare. Are valoare băjatu, ne spune și numele lui.) padure intunecata la 3 dupa amiaza si se face noapte dintrodata (Vai de veaţa mea, ce profunzime în această frază ba. Direct pădure întunecată care se face noapte dintr-odată*. Mori în cele mai crunte chinuri, Daviduţu. *ce bn mă simt să spun asta*) era fantoma luglugugulugu si face ea la noi: (Aplaudaţi în sfclm, a pus măcar un semn de punctuație în tăt rahatul asta.) 

-cf va omor (Daviduţu maică, oi găsit și cratima pe tastatură? Dăjteptule. *faţă de nevastuică constipată*) 

-bn (Pentru că da și pentru că Daviduţu Valoare. Și pentru că este perfect normal ca atunci când o fantomă luglugugulugu să vină la tine și să îți spună "cf te omor" tu să spui "bn". Că nu e ca și cum o să te omoare. Ba poți chiar să tragi și o beșină între timp, pentru că doar vrea să te omoare, nimic mai mult.) 

ji inkepem sa fujim ji prietenu meu se caca pe el (ji api in gura mea ptr ca ami plake kakatul pretenului meu gai.) in timp ke fujea iar eu mai trajeam kateo bajina si iesea bomba nukleara plm la care fake: (Mă arunc, câtă genialitate într-o singură frază de căcat plină de simdromul "k"-urilor și lipsită de cratime. Mă închin în fața prostiei tale Daviduţule. Să mor io dacă am văzut om mai prost ca tine, te descurci genial.) 

-voi chiar (OMFG, NU VĂD EU BINE? BĂJATU O SCRIS "CHIAR" APARENT CORECT ȘI FĂRĂ K. MĂ AJTEPTAM SĂ SCRIE "KIAR". Merită nijte aplauze. *sfeclilii se scoală și aplaudă* >hai că știu că ați râs la cuvântul "scoală"<) kredeti k bajinile ma pot opry nu ;) ;) ;) (Mă arunc, doi de k în loc de c și un y în loc de i și la final direct "bomba nukleara", trei emoticoane care fac cu ochiul. Să mori tu? Cu ce tupeu vii tu aci și îmi faci tu mie cu ochiul? De-ți fut o copită-n față te refuză Iadul măi copile. Haida, numa enerveaz-o pă Mama Jirafă că vezi tu transformare în ninjalău și direct stilul futai la tinie-n făţău. Haida numa, deja mi-am vopsit copitele în negru. *că nu e ca și cum eu sunt deja neagră bcs Jirafa Neagră*) ma voi baji ji eu ne luptam ku bajinile (De ce am impresia că ăsta e lejionar să mor io. Are intelijenţa unui lejionar și emană acel retardism pe care numai noi îl avem.) 

fantoma lululgllgugul (Parcă era luglugugulugu. Bă Daviduţule, păstrează și tu o ordine măi copil borcan. Nu mă face să îți tuf un bidon peste mufă. Știi cum te învârţi după aia pe aci în pătrat?) ne invinghea (Învinghea în p*la mea.) ji fake prietenu meu:

trebuye sa o distrujem prin rugakiune (Citat motivaţional a lu precenu gay a lu Daviduţu Valoare 2015. Mulțumim bă, să mor io, ne-ai luminat! Dacă nu era prostia ta imensă noi nu jtiam în sfclm. Direct filozofie în plm. Mersi bă, ni un premiu de la Mama Jirafă. *scoate un dex*) 

la kare fantoma:

-o nu

bn (Smr, cel mai bun final ever, mi-o dat lacremele. *lacrimeuri multe și melancolice*)

Da' stați așe numa, uitați ce ne mai spune Daviduţu:

partea 1 sfarjit (Oficial, tu ejti idolul meu în viață.)

Die.

✌Jirafa Time✌Where stories live. Discover now