Al 10-lea veol: viaata mea maciga cu 1directon de _CristinutzaTaHarpa, am murit

672 62 55
                                    

Aolo bă. "Cristinutza" (bcs trăbă să avem și noi swag) mi-a oferit o durere de cap. Nu nu, nu vă spăriaţi copii, nu e chineză, e o lipsă de logică imensă. No, haida că știu că sunteţi entuziasmaţi și nu vă mai reţin, să-nșiepiem:

buna, (Da' ce avea dacă scriai cu majusculă? Bun, după cum am şi spus, nu e chineză, vedeți că fata pune virgule. Merită aplaudată pentru asta kay. APLAUDAŢI! * sfeclilii aplaudă*) eu sunt cristina, (Credeam că te cheamă Cristinutza *lacrimă tristuţă*. Vedeţi, deja a doua virgulă, şi o să mai pună. *faţă de nevăstuică entuziasmată*) am 18 ani si tau pe londra, da da, e londra :D (Wo wo wo, stai aşa, tu ai vrut să spui că stai pe Londra? Vorba unei fete din comentariu, câta curu să ai să stai pe toată Londra?)

sunt sora mai mare a lui harry stiles :x (CE SFCLM AVEŢI TOATE CU SĂRĂCUŢUL HAZZ?)

hai sa va povestesc ce mi sa intamplat aseara :o (Bineînţeles că a scris "s-a" legat. Haolo maică, daţi-aş o pisică.)

ma plembam (Câtă valoare să ai să inventezi cuvinte noi?) oprin (Ce am spus doar) casa si harry ma (Săraca cratimă bă, ce ţi-o făcut ea ţie de n-o foloseşti, ce? *hai spune-mi ce, ce, hai spune-mi ce, ce*) tras la el in camera, a incebat sa ma desbrace (Desbrace în plm? ÎNCEBAT ÎN PLM?) si sa ma traga de cur, (CUM PLM O POŢI TRAGE DE CURUL ĂLA IMENS CU CARE STĂ PE TĂTĂ LONDRA?) mia rupt chilotii (Wa, ai scris cu doi de i, sunt mândră kay? *lacrimă*) si sutienul meu noi, (Mândria mea s-o risipit când am văzut "noi" acolo. Haolo proasto, ai şi tu puţină gândire logică sau mă-ta te-o fătat fără? Copil eşuat, io zic să nu mai stai pe lângă mă-ta, că uite, a lăsat şobolanii să-ţi mănânce creierul.) apoi mia bagato (Amu pă bune, aşa rău te-oi certat cu cratima?) pe toata in gura, era imendzi (Fata asta a atins oficial gradul mijlociu *la fel ca degetul csz* de prostie. Staţi numa să vedeţi ce repede se duce la nivelul maxim.) jur, apoi dupa ce sa asarutar, (Eşti sigură că nu după ce te-ai săturat tu?) mia bagato toata toata toata in feminitate, cercurile lui erau singurele ce se mai vedeau :o (Şi... DING, DING, DING! A ajuns la nivelul maxim. PLM, COAIE PROASTO, COAIE. PLM, DIRECT TOATĂ TOATĂ TOATĂ ADICĂ GÂNDIŢI-VĂ CĂ EA SE AŞTEPTA SĂ-I GĂSEASCĂ PUNCTUL G DOAR CU CERCURILE PLM MOR ACI. Şi vedeţi, fata a încercat să fie finuţă, a spus "feminitate". Fă balenă, vezi-ţi de treabă că tac-tu când o futea pe mă-ta nu i-o zis "Ah, ce feminitate ai", o zis pizdă plm. So, fail.)

a doua zi dimineata (Wa, bine că nu a doua zi seara, îţi dai seama ce tragedie?) am inceput sa vomit aasa ca miam facut un test de sarmica (SARMICĂ ŞI SARMARE ŞI SARMALE BADUMTSS CE.) i (Wa, direct o dăm pe franceză. Era y, dar hai să nu ne legăm de ea, e începătoare, daia-r mama cu un ciocan în faţă. *zâmbet*) eram incsearcinata (Mi-a luat ceva timp să traduc.) cu harry, dar nu se poate (,) sunt sora luui mai mika. :/ (PLM, PARCĂ ERAI MAI MARE. VEDEŢI CE LIPSĂ IMENSĂ DE LOGICĂ?)

Bun, şi acum, nota autorului care m-a băgat direct în pământ:

next la 10 voturi ☺

Die.

✌Jirafa Time✌Where stories live. Discover now