Κεφαλαιο 16.

1K 94 0
                                    

Ανοιγω τα ματια μου αργά και βλεπω μια θωλη ανδρικη φιγουρα γυρισμενη πλατη μπρος εμένα να είναι στηριγμένη στο αριστερο φυλλο της μπαλκονοπορτας. Ανοιγοκλεινω τα ματια μου διωχνωντας το θωλο τοπιο και παρατηρω καλυτερα τον ημιγυμνο άντρα απέναντι μου. Δεν πρεπει να καταλαβε πως ξυπνησα. Κραταει τσιγαρο; Καπνιζει; Από ποτε; Σπρωχνω απαλα το παπλωμα και αφηνω τα ποδια μου να ακουμπησουν το παγωμενο πατωμα. Φαινεται σκεπτικος. Στηρίζω τον κορμο μου στις μυτες των ποδιων μου και βαδιζω προς αυτόν. Τυλιγω τα χέρια μου γυρω από την γυμνη μεση του και χα'ι'δευω την επιπεδη κοιλια του απαλα με τα δαχτυλα μου. Κλεινω το μικρό κενο αναμεσα μας και αφηνω τα χειλη μου να πεσουν στο σβέρκο του αφηνοντας του ένα μικρό φιλι. Πιανει το τσιγαρο του με την αναστροφη του δεξιου χεριου του και το κραταει μακρυα από εμένα καθώς γυρνα αντικριζοντας με.

''Δεν ηξερα ότι καπνιζεις. '' παραδεχομαι χαμογελώντας.

''Σε ενοχλει; '' το υφος του σοβαρο καθως απομακρυνει κι άλλο το δεξί του χερι.

''Μου αρεσει '' ομολογω ανασηκωνοντας τους ωμους μου.

''Καπνιζεις; '' ρωταει δυσπιστα και απομακρυνεται λιγο ώστε να με βλεπει.

''όχι . '' απανταω. '' Άλλα θα ηθελα να δοκιμασω! '' χαμογελαω ατακτα σαν μικρό παιδακι. Στο προσωπο του χαραζεται ένα ζεστο οικειο χαμόγελο.

''Ουτε να το σκεφτεις! '' με προειδοποιει πριν σφραγισει τα χειλη του στο μετωπο μου παιρνοντας μια βαθυα ανασα.

''Πραγματικα φερομαστε σαν ζευγαρι! '' τον κατακρινω γελωντας.

''Τοσο κακο είναι; '' γελαει με την σειρα του.

''Θα μας παρεξηγησουν! '' τον ειρωνευομαι.

''Ποιος ρε Λυδια; '' ξεφυσαει γελωντας. Πεταει το τσιγαρο από το μπαλκονι και σφιγγει την μεση μου πιεζοντας με πανω του.

''Ο φιλος μου ισως '' λεω χωρις να σκεφτω και αμεσως το γελιο του αποτελει παρελθον. Αφηνει την μεση μου και προχωραει προς τα μέσα περνώντας τα χέρια του μέσα από τα μαλλιά του. Ελεος! Ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να κανουμε! Τον ακουλουθω προς το καθιστικο και βυθιζομαι στον φαρδυ καναπέ καθώς τον παρατηρω να κινειται πανω κάτω νευρικα.

''Έχεις αγόρι; '' ρωταει ψυχραιμα σταματωντας μπροστά από την τηλεοραση.

''εσύ εχεις κοριτσι; '' ανταπαντώ κατευθείαν. Αραγε έχει;

Απαγορευμένο.{GW15}Where stories live. Discover now