Κεφαλαιο 6.

1.1K 107 5
                                    

‘’Ανικητος δεν είναι κανεις Μιλτο. ‘’ Τοσο υπερωπτης. Τοσο σιγουρος για τον εαυτό του.

‘’ Ισως όχι, ισως ναι . Δεν θα μαθουμε ποτε.’’ Ανταπανταει ακουμπωντας τα χειλη του διακριτικα πανω στα δικα μου.  Ισα που ακουμπουσαν. Αντανακλαστηκα εκλεισα τα ματια μου αδυνατωντας να τα κρατησω ανοιχτα.

‘’ Τι θελεις Μιλτο;’’ Μια ειλικρινης ερωτηση που με βασανιζει εδω και ώρα. Τι θελει από εμένα.

‘’εσύ τι θελεις Λυδια; ‘’ Την προκειμενη στιγμη θελω μονο να σταματησει το βασανιστηριο του σερνοντας τα χειλη του στα δικα μου κάθε φόρα που μου μιλαει και να με φιλησει κανονικα.

‘’Να με φιλησεις. ‘’ Αναστεναζω γερνωντας το κεφάλι μου από απελπισια στο πλαι.

‘’Ευχαριστως δεσποινης Παπαστρατου. ‘’ δηλώνει φτανοντας στο τέλος το βασανιστηριο του.

Τα χειλη του επεσαν σαν πουπουλο πανω στα δικα μου σφραγιζοντας τα. Αρχισαμε να ανασαινουμε βαρια αφού το οξυγονο μειωνοταν καθώς οι γλωσσες μας παλευαν για κυριαρχια. Σηκωθηκε διχως να σπάσει το φιλι μας τραβώντας με και εμένα μαζί του. Πίσω πατωντας καταφεραμε να φτασουμε στο δωμάτιο μου. Τα χέρια του βρηκαν καταφυγιο στους γλουτους  μου τραβώντας απαλα και αργά το φόρεμα μου προς τα πανω με σκοπό να το βγαλει. Κάτι που καταφερε λιγα δευτερολεπτα αργοτερα. Τα χειλη μας απτωητα παλευαν ακομα για κυριαρχια. Τα χέρια μου τραβηξαν την μπλούζα του και με την δική του βοηθεια καταφερα να του την βγαλω πετωντας την κάτω παρεα με το φόρεμα μου. Τα χέρια του μπηκαν  μέσα από το μαύρο καλτσον μου και αφηνοντας τα χειλη μου εσυρε τα χερια του προς τους αστραγαλους μου με σκοπό να μου το βγαλει. Μου ξεφευγει ενας αναστεναγμος κοιτώντας τον γονατισμενο να σερνει τα χέρια του πανω στα ποδιά μου.  Αφού μου εβγαλε το καλτσον ξεδεσε τα γκρι κορδονια από τα παπούτσια του βγαζοντας τα. Αρχισε να αφηνει μικρα φιλια στο σώμα μου καθώς ανεβαινε προς τα πανω , ωσπου επιτεθηκε στο λαιμο μου κανωντας με να λυγισω το κεφάλι μου προς τα πισω.  Ψαχνοντας στα τυφλα με τα χέρια μου το κουμπωμα του παντελονιου του καταφερα να το ξεκουμπωσω αφηνοντας το να πέσει κάτω.  Με μια κινηση το πεταξε μακριά και παρασερνοντας με πεσαμε στο κρεβατι με εμένα από πανω του. Αρχισα να τον φιλαω στον λαιμο όταν το υποσυνειδητο μου αρχισε να μου ψιθυρίζει πως όλο αυτό ηταν κακη ιδέα και σιγουρα θα το μετανιωσεις. Δεν μπορουσα να σταματησω όμως ήμουν αναστατωμενη το ίδιο και αυτός το ενιωθα πολύ καλά.

Απαγορευμένο.{GW15}Where stories live. Discover now