Κεφαλαιο 13.

1.1K 92 5
                                    

Αφησε κάτω την κουτα χωρις να μετακινηθει από την θεση του και με κοιταξε. Ηξερα ότι σκεφτομασταν το ίδιο πραγμα. Και οι δυο ξεραμε που θα κατεληγε αυτό. Ενωσε απαλα τα χειλη του με τα δικα μου βαζοντας το αριστερο του χερι χαμηλα στην μεση μου πιεζοντας με πανω του. Εκλεισα τα ματια ανικανη να κάνω οτιδηποτε άλλο. Τυλιξα τα χέρια μου γυρω από τον λαιμο του για να σταθεροποιηθώ. Το δεξί του χερι κατευθηνθηκε προς τους γλουτους μου αγγαλιαζοντας τους.

''Δεν πρεπει '' μουρμουρισα αδυναμη να κουνηθω.

'Σταματα και απολαυσε το μωρο μου. '' ψιθηρισε δαγκωνοντας το κάτω χειλος μου κάνοντας με να αναστεναξω. Η κινηση μου τον εκανε να χαμογελασει.

''Ειμαστε φιλοι! '' του υπενθημησα πλεκοντας τα χέρια μου μέσα στις ατιθασες τούφες του μαλλιου του.

''Λυδια νιωθεις τι επιρροη ασκεις πανω μου; '' μουγκρισε πιεζοντας με περισσότερο πανω του ώστε να αισθανθω την στυση του.

''πολύ καλά! '' απαντησα ανοιγοντας τα ματιά και τον κοιταξα. Με κοιτουσε με σκουρα ματιά γεματα ποθο.

Βαθυνε το φιλι μας διακοπτοντας την μικρη μας συζητηση χωρις να μου αφησει περιθωρια για να σκεφτω καθαρα. Εσμπρωξε τα σώμα τα μας προς τα πίσω κάνοντας την πλατη μου να συγκρουστει με την βιβλιοθηκη. Εβαλε τα χέρια του κάτω από την μπλούζα μου τραβώντας την και την πεταξε κάτω. Με μια κινηση εβγαλε και την δική του πετωντας την κάτω. Τα χέρια του προσπαθησαν να ξεκουμπωσουν το κουμπωμα του τζιν μου άλλα τα απετρεψα κάνοντας τον να με κοιτάξει με απορια.

''Προφυλακτικο '' αναστεναξα βαρυανασενοντας από την εξαψη.

''Επιστρεφω '' αποκριθηκε χαμογελώντας αφηνοντας με μονη μου στο δωματιο να προσπαθω να βρω την αναπνοη μου.

Γυρισα το σώμα μου προς την βιβλιοθηκη κοιτώντας τα διαφορα βιβλια που υπηρχαν στα ραφια. Αν και αποθηκη, ηταν παρα πολύ καθαρα. Aκουσα βηματα και πριν προλαβω να γυρισω τα χέρια του είχαν τυλιχθει γυρω από το σώμα μου χα'ι'δευοντας την κοιλια μου ενώ τα χειλη του ρουφουσαν το δερμα του λαιμου μου.

''Δεν αργησα '' ψιθυρισε στο αυτι μου δαγκωνοντας τον λοβο μου. Κουνισα αρνητικα το κεφάλι μου σταθεροποιωντας το στον δεξί του ωμο δινοντας του μεγαλυτερη προσβαση στον λαιμο μου. Τα χέρια του ξεκουμπωσαν το τζιν μου. Εβαλε την αριστερη του παλαμη πανω από την δική μου και την οδηγησε αργά και βασανιστηκα μέσα από το ξεκουμπωτο τζιν μου. Αρχισε να το κινει πανω κάτω χα'ι'δευοντας την ευαισθητη περιοχη μου. Αναστεναξα βαζοντας το δεξί μου χερι γυρω από τον λαιμο του τραβώντας τις μικρες τούφες στο σβέρκο του. Πιεσα περισσότερο το χερι μου προσπαθώντας να τελειωσω το βασανιστηριο του.

Απαγορευμένο.{GW15}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα