Capitolul 11

14.5K 617 6
                                    

Spera-se ca restul noptii sa treaca repede, dar spre marea ei dezamagire minutele abia se scursesera, se invartise in asternuturile din santen pana ce crezuse ca o sa inebuneasca, ar fi vrut sa poata sa adoarma sa uite de probleme macar pentru cateva momente, dar din pacate gandul ii fugea la ceea ce avea sa urmeze, incepuse sa il urasca pentru ceea ce avea sa ii faca. "Jur ca nu stiu ce sa mai cred... mai intai ma saruta cu o pofta nebuna si nu cred ca a fost doar imaginatia mea si apoi imi tranteste in fata aceasta veste. Ce dracului e in neregula cu el? Sau sunt eu cea care e vinovata? Nu mai stiu ce sa cred asi vrea sa gasesc o cale sa evadez, sa nu incep sa tin la el, chear daca acum la orice privire a lui inlemnesc si parca ma topeste, acei ochi imbatatori, acel chip pur masculin.... Of de ce trebuie sa fie atat de greu, de ce imi place de el daca stiu ca ma dispretuieste.... Urasc viata care o am.....!" Si incepu sa dea cu putere din picioare pana ce asternuturile ajunsera pe podea, iar cand se mai calma zari rasaritul soarelui si dadu sa se ridice, dar o durere puternica ii strapunse tamplele, facand-o sa se indrepte spre baie. Cand se pozitiona in fata oglinzii de pe intreg peretele se sperie de propriai reflexie, arata dezastros, plina de bandaje pe tot bratul, cateva vanatai pe abdomen si in genunchi, parul foarte ravasit si deja ingrasat si cel mai urat arata bandajul din frunte, in jurul caruia se afla o vanatiae mare ce ii acapara si jumatate din ochi, facand-ul sa se inflameze si ne mai permitand-ui fetei sa il deshida prea mult. Acum cand isi arunca priviri critice incepuse sa urasca ca avea o piele atat de fragila ce se invinetea mult prea rapid si acest lucru nu o ajuta apsolut de nici un fel in astfel de situatii, dar renunta la criticile personale si se indrepta spre dormitorul in care acum se afla menajera ce tresari violent cand o vazu si incepu sa se incine la halul in care se afla Shara.

-Dumnezeule mare! Dar ce ati patit?

-Sunt mai multe adunate, dar daca ai fi draguta sa aduci doua role de bandaj, un ciocan de rivanol, cateva picaturi pentru ochi si te rog mult sa imi mai aduci si ata si ac medicinale.

-Am sa va ajut cu cea mai mare placere, dar sa fiti gata in maxim o ora si jumatate.

-Am sa ma straduiesc... Si inca ceva, niste haine mai... decente?

-Asta este rezolvat. Aveti aici o pereche de balerini negri, si o rochita, iar jos se afla un bagaj cu haine cumparate pe marimea dumneavoastra. Sa stiti ca am incercat sa fie cat mai decente cu putinta, tinand cont de restrictiile primite de la domnul Carlo.

-Ok iti multumesc foarte mult, pana o sa imi aduci tu cele necesare sper sa am timp sa imi fac o scurta baie.

Si ne mai asteptand raspunsul menajerei se indrepta grabita spre incaperea alaturata unde indeparta lenjeria intima si isi desprinse bandajele care le avea, dar asa cum banuise rana provocata de cazatura era infectata, iar pe langa faptul ca inca era deschisa, se creasera si cateva basicute de puroi in jurul ei.

Cand termina prea meritata baie, isi usca parul cu un prosop si il prinse intr-un coc lejer, dupa care isi imbraca rochita decoltata, de un rosu aprins, ce nu era mai lunga de trei palme si isi incalta balerinii tocmai cand menajera patrunse in camera. Dupa ce insfaca cele necesare se indrepta spre baie si se apuca de treaba, dar cand aproape terminase treaba observa femeia stand razmata de tocul usii si privind-o cercetator.

-Sa intamlat ceva?

-Nu! Doar ca la cate sti, ai putea deja sa sa profesezi ca si medic

-Am avut camdva visul asta, acum tot ceea ce vreau e sa scap de aici.

-O sa treci tu peste toate si o sa te reintorci la viata ta de odinioara! Esti inca tanara poti sa rezisti! Acum haide, Fabiano te asteapta jos!

Si incepu sa o urmeze pe menajera pana ce ajunse la parter cand fara alte comentarii barbatul o lua de dupa spate si o conduse bland spre limuzina ce astepta parcata.

-Arati dezstros!

-Ma simt pe masura...

-Sefu asteapta la sediu, dar nu cred ca o sa ii placa ceea ce o sa vada, adica halul in care arati, credeam ca sti sa te ingrijesti mult mai bine.....

-Stiu doar ca asi fi avut nevoie si de somn, insa nu am putut sa inchid un ochi.

Restul drumului au mers in liniste, fiecare fiind cufundat in gandurile lui si revenira abia atunci cand masina parca in fata unei hale ce parea a fi in paragina de ani buni. De cum intrara pe usa ce scartai violent la deschidere, trei barbati cat muntele de mari ii intampina zambind strangan-ul pe barbatul de langa ea in brate.

-Ce faci frate!

-Am adus prospaturi. Dar boss unde e? Ca trebuie sa o duc.

-Hai ca va ducem noi. Dar ce a patit asta, ca forme are, dar nu atrage clienti acum, adica a vezi si tu e vanata!

-Stiu dar ordinele se executa nu se discuta

-Atunci ce daracu are Carlo, ca aduce fete calumea si dornice, ma rog o exceptie doua, dar asta....

-Asta este chear in spatele tau si te aud idiotule.

-Ai grija cum vorbesti pisi ca de acum in colo cu noi stai.

-Scuze baieti dar fata e mai irascibila si e o poveste complicata, dar mai exact e fata lui Aleksei Petrovchia cunoscut si sub numele de Aleksei Adams.

-Vai... Dar ce surpriza, Ce bunaciune avea furgarul acela nenorocit. Cred ca se tavaleste in mormant cand o vedea ca fata lui e o panaram.

-Asa cum am mai spus ai grija cum vorbesti, pentru ca sunt in spatele tau si te aud! Iar in caz ca te intereseaza nu sunt de buna voie aici!

-La sa tonul usor, ca nu o sa iti mearga cu noi!

Vocea barbatului suna tare si raspicat in linistea cldirii, insa nu avusese nimeni timp sa reactioneze ca deja acesta descise usa si o impinse pe fata violent intr-o incapere unde facu contact cu podeaua. Abia cand se dezmetici realiza ca se afla intr-un birou unde statea pozitionat Carlo cu un zambet ciudat imprimat pe chip.

-Baieti parsiti camera, vreau sa vorbesc cu Shara intre patru ochi!

-Da Boss. Si iesira rapid din incapere, lasan-o pe fata sa se chinuie singura sa se ridice de pe podea.

-Sper ca ai dormit bine?

-Sa iau acest lucru ca o ironie sau ca pe o gluma?

-Era o intrebare fara nici o incercare de a te enerva. Dar vad ca suntem prost dispuse in aceasta dimineata!

-Si cum ai vrea sa fiu? Se indrepta furtunos spre biroul lui si se propti hotarata cu pumnii stransi pe el. Uitete la mine cum arat! Sunt vanata din cap pana in picioare, nu am inchis un ochi toata noaptea si mai ales ce mama naiba ai vrea sa fac cand stiu ca o sa devin o jucarie sexuala pentru mai stiu e ce nespalti?!

SensualityWhere stories live. Discover now