Capitolul 10

14.5K 627 1
                                    

 -Hei stai asa ce crezi ca faci.... Dami drumu! Dar in zadar incepu sa se smuceasca deoarece barbatul nici nu se clintea.

          -Tu chear crezi ca seful a glumit cand a spus ca mergi la produs? Duuie nu poti sa stai asa, el are nevoie de bani, pricepi?! Asa ca haide in seara asta trebuie sa te instalam si sa te odihnesti bine ca de maine intri la treaba.

          Si incepu sa o tarasca dupa el, dar de aceasta data nu mai protesta deoarece stia ca nu are nici un rost, stia ca in seara asta daca nu evadeaza, sau dac nu il convinge pe Carlo sa nu o trimita, avea sa isi ia viata chit ca ar fi smuls fiecare bucatica din cormul ei pana ar vi murit. Cand au ajuns aproape de parter se impiedica si se facu una cu pamantul, iar cand incerca sa lase la oparte durerea puternica de cap incerca sa se ridice dar incremeni cand il observa pe Carlo stand promt in fata ei, avea acelasi aer specific lui, iar totul la el parea perfect din cap pana in picioare si voce lui o trezi intr-un final la realitate.

          -Sangerezi!

          Acest cuvant o facu sa isi dea seama de durerea puternica a capului, iar cand isi puse o mana tremuranda realiza ca avea o rana destul de urata in frunte. Incerca sa se ridice dar vorbele barbatului o luara iarasi prin surprindere

          -Fabiano, ridic-o de jos si duo in camera cu pastile si las-o acolo! Dar sa nu pleci de la usa pana ce ajung eu. Si tu... Iar acum privirea ii era atintita asupra tinerei fete. Ai acolo tot ce ai nevoie sa te ingrijesti, sper ca sti cum sa o faci ca doar ai vrut sa devi medic.

 Aproba tacuta din cap si il lasa pe barbatul de langa ea sa o ridice si sa o conduca pe holul lung pana ce ajunse in fata unei usi si o iminse inauntru dupa care inchise usa in urma ei. Atunci cand se vazu singura in incaperea plina de rafturi cu toate tipurile de medicamente si cu o masa de terapie mare pozitionata in centrul camerei, incepu sa tremure din toate incheieturile. Cand isi mai potoli acele simtome se indrepta spre ghuveta si isi spala fata dupa care se privi in oglinda "Felicitari Shara ai reusit sa iti faci ditamai rana, dar macr o sa mai amani momentul sau poate ca o sa il indupleci sa te lase.... Sa nu te mai trimita in acel loc dezgustator. Trebuie sa ma adun, sa imi revin, trebuie sa imi tratez atat rana asta urata cat si aste de pe maini, sa imi scot cioburile, deci sa imi pun cunostintele in aplicare. Sa trec la treaba!" Dupa ce se mai incuraja puti se indrepta spre unul din dulapiare si lua o sticluta cu rivanol si cateva bandaje pentru rana ce inaca samgera. Cand reusi intr-un final sa se bandajeze, lua o penseta pentru a putea inlatura bucatelele de ciburi ce erau infipte destul de adinc in piele ei firava de pe antebrat, dar spre dezamagirea ei erau bagate destul de adanci si nu era o situatie atat de simpla pentru asi trata singura rana  tinand cont ca reusea sa isi provoace o durere insuportabila, ce o intrecea cu mult pe cea craniana. Dupa minute bune in care isi indepartase majoritatea cioburilor si isi bandajase ranile, ajunse la situatia cea mai grea, cand trebuia sa ia bistutriul si sa faca o crestatura pentru a scoate ultimul ciob ce intrase cel mai adinc. Insfaca o bucata de material si o busca pentru a nu tipa de durere, iar cand vru sa faca crestatura, usa se deschise si Carlo intra hotarat pe ea.

 -Sper ca esti ga...

 Dar nu isi termina fraza, ramanaind cu gura cascata atunci cand o observa stand pe masa de terapie, cu materialul in gura, cu ochii inlacrimati si cu cu lama bisturiului ce statea sa ii strapunga pielea.

 -Ce dracului faci acolo.

  Dupa ce lasa ustensila jos si indeparta materialul se uita la el cateva secunde dupa care spuse tremurand

 -Trebuie sa imi scot un ciob si am nevoie sa ma tai pentru a reusi asta. Dar tu ce credeai ca fac?

 -Sincer.... Credeam ca ai inebunit. Ai nevoie de ajutor?

 -Daca nu ar fi atat de mare deranjul pentru un sef mafiot sa ma ajute.... Atunci ar fi destul de bine.

 -Shara cred ca nu esti in masura in care sa fi sarcastica! Mai bine zimi ce trebuie sa fac.

 -Ok. Trebuie doar sa imi faci o crestatura de aici pana aici. Si ii indica cu cealalta mana locul in care trebuia sa o taie. Dupa care trebuie sa iei aceasta penseta, sa scoti ciobul, sa dezinfectezi cu rivanol, sa imi cosi rana si ai terminat.

 Ii vazu surprinderea pe chip, dar fara a mai adauga alte comentarii se indrepta spre ea, ii dadu bucata de material si lua bisturiul si sfasie rapid piele, auzind un geamat incarcat de durere din vocea femeii, dupa care ii observa lacrimile ce ii stateau sa cada. Dupa ce o lasa sa se mai calmeze, lua penseta si inlatura bucata de ciob, care spre surprinderea lui avea aproximati doi centimetri, apoi terminand si restul procedeelor. Cand o privi ramase surprins ca lacrimile ii curgeau din abundenta pe obraji iar maxilarul ii se albise de la atata strans si fara a mai sta pe ganduri o lua rapid in brate stand asa cateva secunde dupa care o ideparta si ii sterse lacrimile cu partea laterala a mainii si ii inlatura materialul din maxilarul inclestat.

 -Poti sa te relaxezi, am terminat.

 -Imi pare rau ca am reactionat asa, adica..... vreau sa zic... ca...

 -Nu incerca sa mai zici nimic.

 -Carlo... eu...

 -Shara am zis sa nu mai zici nimic...

 -Dar te rog, trebuie sa vorbim... Si se intrerupse atunci cand privirile li se oprira atintite una catre cealalta, acest moment fiind urmat de un sarut mult prea pasional, un sarut incarcat de atata extaz icat nici ea nu credea ca putea sa dea dovada. Cand se indepartara unul de celalalt, Carlo o privi destul de trist si in doar cateva secunde a fost cu spatele la ea.

 -In seara asta o sa dormi aici, si maine dimineat ai sa pleci catre hala in care sunt fetele noastre.

 -Dar Carlo te implor nu ma trimite acolo.....

 -O sa iti pregateasca un bagaj o servitoare si o sa pleci la ora doisprezece

Se ridica furioasa si il apuca de brat incercand sa il intoarca cu fata spre ea.

 -Tu macar ma asculti! Nu vreau sa merg!

 -Eu unde scuip nu ling fetito, am spus ca mergi si o sa mergi. Nu mai vreu ale comentarii ca deja am ascultat destule, am acceptat mult prea multe, inclusiv sa ma calce Alexander in picioare pentriu ca tu nu ai vrut sa il vezi zacand intr-o balta de sange. Acum iesi dracu afara ca te asteapta Fabiano sa te duca in unul dintre dormitoare.

SensualityWhere stories live. Discover now