Capitolul 8

15.2K 649 15
                                    

 -Stai linistita, stiu prin ceea ce treci pentru ca si eu cand am ajuns in lumea asta am patit la fel ca si tine. Dar daca vrei... am putea deveni prietene si atunci ai avea incredere in cineva.

 -Ar fi super, dar exista si problema ca in afara de seara asta nu stiu cand ne putem vedea, eu nu am voie sa parasesc camera....

 -Stai fara grija... eu pot veni la tine daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva...

 -Asta ar deveni chear grozav, pentru ca nu am avut cu cine sa discut in ultima perioada.... Dar acum mai este o problema?

 -Ce sa intamlat, pari ingrijorat?

 -Pai.... Chear sunt....

 Insa nu apuca sa mai zica apsolut nimic, deoarece masina se opri in fata unei cladiri luminata in toate culorile si cu un covor lung si rosu la intrare. De cum a fost trasa de Anastasia din limuzina, cei doi barbati de la intrare, sau mai bine zis munti, incepura sa o priveasca de sus pana jos  pana in momentul in care a pasit inauntrul cladirii si a fost acaparata de o muzica asurzitoare si de multimea de oameni. Incepu sa se piarda dezorientata prin multime cand, mana prietenei ei o trase zambind spre liftul din sticla.

 -Haide....

 -Dar mai exact... Unde mergem?

 -Carl Bertoni isi organizeaza petrecerile la cel de al zecele etaji, pentru a fi apsolut sigur ca nu este deranjat, iar cele ce il satisfac si ii danseaza suntem noi....

 -Ca tot veni vorba....

 -Stai pana ce ajungem in cabina dansatoarelor si apoi o sa discutam.

 Atunci cand parasira liftul, il putu obseva pe asa numitul sef stand la masa alaturi de inca zece barbati, ce pareau a fi mafioti. Incaperea era obscura, iar tot ce se afla acolo era un coltar imens di piele neagra, o masa din sticla, barul uriasi ce continea extrem de multe bauturi si desigir scena din fata mesei in mijlocul careia se afla o bara metalica, iar intreaga camera era luminata in culoarea rosu. Atunci cand ajunsera in camera in care se aflau zeci de costumatii si mai multe masute pline cu fardur, a fust trasa de mana de catre Anastasia si a fost condusa intr-un colt pentru a putea discuta.

 -Deci acum care este problema?

 -Pai.... Eu ar trebui ca toata seara sa dansez pentru a ii face sa se simta toti bine..... Dar... Eu nu am dansat in viata mea...

 -Poftim?! Tu chear nu ai dansat nici macar o singura data?

 -Ba sigur ca am dansat.... Am si participat la competitii si am fost olimpica pe tara.... dar... asta la dansuri de societate, vals, samba, tango si din astea.

 -Ai mai dansat in cluburi pana acum?

 -Nu am mers in club nici o data...

 -Cred ca glumesti......

 -Nu glumesc.... Te rog ajuta-ma...

 -Ok o sa vorbesc cu fata cu care dansezi sa te ajute, dar sa sti ca ma uimesti....

 Incepu sa se simta stanjenita atunci cand toate fetele devenisera prietenoase si incepusera sa o intrebe cum de nu mai intrase in nici un club. Dupa cateva minutr bune, in care invatase cateva miscari de baza si cateva trucuri de la fete, Kate a fost invitata pe scena pentru a deschide dansul, iar celelalte fete isi reluara locurile in jurul barbatilor. Shara se hotara sa se ascunda dupa o perdea pentru a o putea vedea pe fata dansand si spre surprinderea ei aceasta era foarte buna la ceea ce facea, si ramasa cu gura cascata pana ce se opri melodia si Kate veni langa ea si dupa ce ii ura bafta o impinse usor spre scena.

          Se pozitiona ghemuita langa bara, si in timp ce asatepta sa inceapa muzica, inima incepu sa ii bata navalnic parca dorind sa ii paraseasca pieptul "Haide Shara stiu ca poti.... Cucerestel... Dar nu te uita in ochii lor.... Procedeaza ca la campionate, fetele o sa aiba grija de tine si o sa iti puna o melodie lenta pentru a te putea ajuta de miscarile de la cursuri....." Incurajarile ii rasunau in cap si incerca sa isi domoleasca inima care o luase si mai tare la goana atunci cand cortina se ridica incet si melodia Unbreakable a lui Fayde incepu sa rasune in boxe. Isi incepu numarul de dans prin miscari circularea ale piciorului si cu atingeri usoare ale acestuia, dupa care se lasa incet pe spate si se prinse cu mainile de bara metalica si se ridica cu picioarele in sus pe aceasta incolacindu-le in jurul ei si facand o pirueta, dupa care se lasa sa alunece pana ce ajunse in apropierea podelei,  acolo lasanduse usor pe burta si astfel scotandusi sanii in evidenta, si continua cu miscari lascive si foarte senzuale pana ce melodia ajunse la sfarsit indraznind astfel sa ii priveasc pe cei ce se aflau in fata ei. Ramasa paralizata atunci cand observa stand langa Carlo Bertoni, un barbat de aproximativ douazeci si cinci de ani, cu parul saten, ochii albastri si bine facut, si abia acum realiza ca il cunostea si ar fi dat orice numai ca el sa nu se aflee in aceasta incapere, sa nu o vada asa, ura ca revederea lor sa fie in asemenea situatii, tinand cont ca atunci cand a plecat de la centrul de dans el ii declarase ca o iubeste chear daca nu erau decat niste adolescenti. Privirile li se intersectara automat si in momentul in care ii zari privirea incordata si dezaprobatoare privind-o, o facu sa tresara violent si dadau sa o ia la fuga dar spre dezamagirea ei acesta se ridica rapid in picioare si o striga, facando sa ramana in acelasi loc. Dupa cateva secunde in care incerca sa isi potoleasca lacrimile sa nu navaleasca se intoarsa spre toti ochii ce o cercetau si dupa ce il privi pe Carl ce se uita uimit cand la ea cand la barbatul de langa, se indrepta sovaitor spre ei, insa nu ajunsa bine ca Alexander o si prinsa de mana.

          -Ce dracului cauti aici?

          -Si eu ma bucur sa te revad Alexander.... Ar fi vrut sa ii spuna ceea ce cauta acolo insa stia sigur ca era totul in zadar deoarece el parea a fi un bun prieten al diavolului.

 -Nu ma lua cu asa ceva Shara! Ce dracului cauti tu in acest anturaji? Esti cumva.... o prostitoata? Se observa pe chipul lui ca ii adresase aceasta intrebare cu teama de ceea ce avea sa urmeze si spre surprinderea lui ea nu stii ce sa raspunda si isi lasa capul timid in pamant. Insa cand vru sa ii dea explicatii, palma lui o lovi violent facand-o sa cada peste masa din sticla si astfel aceasta se sparse in mii de bucatele, ce o facura pe Shara sa sangereze, insa acesta nu se multumii doar cu aceasta umilita pe care io adusese, aplecandu-se langa ea si ii infipse mana in gat strangand cu putere. Nu se opri din stransoare decat atunci cand oamenii lui Carlo il indepartara iar voacea acestuia se auzi violent.

 -Ce mama dracului crezi ca faci Alexander? Ai venit la mine sa imi torturezi fetele! De data aceasta vocea barbatului incepu sa se auda din ce in ce mai puternic, dand de inteles ca se enervase in ultimul hal.



Vreau sa precizez ca o sa contina foarte multe greseli, nu este corectata si imi cer scuze pentru acest inconvenient.... Sper in orice caz sa va placa....

SensualityWhere stories live. Discover now